Dieren

Zoek je een behangcirkel dieren? Bekijk onze collectie zelfklevende behangcirkels. In ons assortiment zitten allerlei dieren, waaronder Schotse hooglanders, giraffen en Afrikaanse buffels. Veel van onze behangcirkels met dieren zijn close-ups. Daardoor krijg je bijzondere uitsneden. Zo hebben we een oehoe waarbij flink ingezoomd is... Lees meer
Zoek je een behangcirkel dieren? Bekijk onze collectie zelfklevende behangcirkels. In ons... Lees meer

Zoek je een behangcirkel dieren? Bekijk onze collectie zelfklevende behangcirkels. In ons assortiment zitten allerlei dieren, waaronder Schotse hooglanders, giraffen en Afrikaanse buffels. Veel van onze behangcirkels met dieren zijn close-ups. Daardoor krijg je bijzondere uitsneden. Zo hebben we een oehoe waarbij flink ingezoomd is op de ogen en snavel. Daardoor trekt deze uil meteen de aandacht. Ook hebben we een close-up van een zebra. Je ziet alleen een deel van de kop, waarbij de ogen maar deels zichtbaar zijn. Door het zwart-witpatroon van het dier zelf en omdat er flink ingezoomd is, krijgt deze behangcirkel dieren een abstracte uitstraling. Zo hebben wij allerlei bijzondere behangcirkels met dieren in ons assortiment. Een deel van deze behangcirkels zijn in zwart-wit. Deze krijgen daardoor een stoere uitstraling. Bovendien past zwart-wit in allerlei soorten interieurs, omdat je niet afhankelijk bent of de kleur van de afbeelding past bij de kleuren van jouw interieur.

Filter
 • ToF Behangcirkel dieren tijger in de sneeuw

  Behangcirkels, Dieren

  Op deze behangcirkel zie je een tijger die rondspringt in de sneeuw. Door de manier waarop die gefotografeerd is, lijkt het alsof hij de kamer inspringt. Met deze behangcirkel heb je echt een blikvanger in huis. Dus bestel ‘m snel. Al onze behangcirkels zijn leverbaar in verschillende formaten: 60, 80, 100 en 120 centimeter. Behangcirkels worden gemaakt van het zelfklevende materiaal Gekkotex. Daarom heb je geen lijm nodig en kun je de behangcirkel gemakkelijk verwijderen en ergens anders weer opplakken.

  Product bekijken
  Vanaf
  39.00
 • ToF Behangcirkel dieren tijger

  Behangcirkels, Dieren

  Behangcirkel met daarop een tijger in oranjetinten. Door deze kleurcombinatie heeft deze behangcirkel een warme uitstraling. De tijger op deze behangcirkel loopt rond in een veld. Achter de tijger zie je een vervaagde achtergrond met daarin wat bomen. Doordat alleen de tijger scherp in beeld is, springt deze er echt uit. De tijger heeft zijn bek open en kijkt ergens naar. Wat is niet te zien op de foto. Wil jij deze behangcirkel? Bij ons kun je uit 4 formaten kiezen: 60, 80, 100 en 120 centimeter. Al onze behangcirkels worden gemaakt van Gekkotex. Dit materiaal is zelfklevend. Hierdoor kun je de behangcirkel gemakkelijk verwijderen en ergens anders weer opplakken.

  Product bekijken
  Vanaf
  39.00
 • ToF Behangcirkel dieren tijger portret zwart-wit

  Behangcirkels, Dieren

  Een prachtige close-up van een tijger. De behangcirkel is in het zwart-wit met een zwarte achtergrond. Door de compositie en de lichtinval wordt je aandacht naar het midden van de behangcirkel getrokken. Deze prachtige behangcirkel is leverbaar met een doorsnee van 60, 80, 100 en 120 centimeter. Daarnaast wordt het behangcirkel op Gekkotex gedrukt. Dit materiaal is zelfklevend. Hierdoor kun je de behangcirkel gemakkelijk verwijderen en ergens anders weer opplakken.

  Product bekijken
  Vanaf
  39.00
 • ToF Behangcirkel dieren tijger met knipoog

  Behangcirkels, Dieren

  Behangcirkel met daarop een tijger die dreigend op je afloopt. De tijger kijkt in de lens van de camera, waardoor die nog dreigender over komt. Wat ook opvalt is dat de tijger zijn linkeroog dicht heeft. Deze behangcirkel is leverbaar in verschillende formaten: 60, 80, 100 en 120 centimeter. Bestel je deze behangcirkel in de grootste maat dan komt de tijger nog dreigender over. Al onze behangcirkels worden gemaakt van Gekkotex. Dit materiaal is zelfklevend. Hierdoor kun je de behangcirkel gemakkelijk verwijderen en ergens anders weer opplakken.

  Product bekijken
  Vanaf
  39.00
 • ToF Behangcirkel dieren leeuwenkop zwart-wit

  Behangcirkels, Dieren

  Een behangcirkel met daarop een leeuwenkop in de zwart-wit kleuren. De leeuw is een van de meest bekende wilde dieren op aarde. Deze is ook vaakst te vinden op het Afrikaanse continent. Naast de bekende leeuw, kun je daar ook andere dieren van ‘The big Five’ spotten. Daarnaast is deze wanddecoratie zwart-wit, zodat die perfect past in een smaakvol en modern interieur. De behangcirkel is leverbaar met een doorsnee van 60,80,100 en 120 centimeter. De behangcirkel wordt gedrukt op Gekkotex. Dit materiaal is zelfklevend. Ook kun je de behangcirkel gemakkelijk verwijderen en ergens anders weer opplakken. Deze afbeelding is ook verkrijgbaar als fotobehang.

  Product bekijken
  Vanaf
  39.00
 • ToF Behangcirkel natuur alligator patroon achtergrond

  Behangcirkels, Dieren

  Een prachtige alligator patroon achtergrond behangcirkel. Deze alligator is familie van de krokodil, maar minder gevaarlijk dat jij denkt. De gele en gouden kleuren van zijn huid geven jouw interieur extra warmte. Deze prachtige behangcirkel is leverbaar met een doorsnee van 60, 80, 100 en 120 centimeter. Daarnaast wordt de behangcirkel op Gekkotex gedrukt. Dit materiaal is zelfklevend. Hierdoor kun je de behangcirkel gemakkelijk verwijderen en ergens anders weer opplakken. Deze prachtige behangcirkel is ook verkrijgbaar als behang.

  Product bekijken
  Vanaf
  39.00
 • ToF Behangcirkel dieren portret Afrikaanse leeuw zwart-wit

  Behangcirkels, Dieren

  Behangcirkel met daarop een portret van een Afrikaanse leeuw. De Afrikaanse leeuw is een van de meest bekende dieren uit Afrika. Daarnaast kun je in Afrika verschillende dieren spotten uit ‘The big Five’. Deze leeuw kijkt heel krachtig uit zijn ogen. Doordat de afbeelding zwart-wit is, past deze afbeelding goed in een smaakvol en modern interieur. Deze behangcirkel is leverbaar met een doorsnee van 60, 80, 100, 120 centimeter. De behangcirkel wordt gedrukt op Gekkotex. Gekkotex is een zelfklevend materiaal. Hierdoor kun je de behangcirkel gemakkelijk verwijderen en ergens anders weer opplakken. Deze afbeelding is ook verkrijgbaar als fotobehang.

  Product bekijken
  Vanaf
  39.00
 • ToF Behangcirkel dieren moeder en babygiraf

  Behangcirkels, Dieren

  Behangcirkel met moeder en baby giraffe in zwart-wit. Schattig voor de babykamer of kinderkamer van je kind. Op de behangcirkel staat een moeder giraffe en haar baby giraffe uitgebeeld. De twee giraffen vallen goed op, omdat de achtergrond zwart is. De behangcirkel is leverbaar met een doorsnee van 60, 80, 100 en 120 centimeter en wordt gemaakt van Gekkotex. Deze afbeelding is ook leverbaar als fotobehang.

  Product bekijken
  Vanaf
  39.00
 • ToF Behangcirkel dieren zwarte panter

  Behangcirkels, Dieren

  Kijk maar uit! Op deze behangcirkel staat een zwarte panter die jou in de gaten houdt. De ogen van deze gevaarlijke panter valt meteen goed op, omdat de achtergrond weinig kleur heeft. Maar maak je niet druk, gelukkig is deze zwarte panter niet echt. Deze behangcirkel is leverbaar met een doorsnee van 60, 80, 100 en 120 centimeter. Ook is deze behangcirkel verkrijgbaar als fotobehang.

  Product bekijken
  Vanaf
  39.00
 • ToF Behangcirkel vogels illustratie pauwen

  Behangcirkels, Dieren

  Op deze behangcirkel zijn er twee kleurrijke pauwen afgebeeld. De achtergrond bestaat uit prachtige en fleurige bloemen. Deze mooie behangcirkel is ideaal voor iemand die houdt van een interieur met een exotisch tintje. Hij is leverbaar in verschillende maten. Deze wanddecoratie is ook leverbaar als fotobehang.

  Product bekijken
  Vanaf
  39.00
 • ToF Behangcirkel dieren schattige wasbeer

  Behangcirkels, Dieren

  Een wasbeer die je recht in de ogen aankijkt. Je ziet alleen het bovenlichaam van de wasbeer. De handen van de wasbeer zijn gevouwen. De achtergrond is wit. Deze behangcirkel is erg leuk voor een baby- of kinderkamer. Deze behangcirkel is leverbaar met een doorsnee van 60, 80, 100 en 120 centimeter. Deze afbeelding is ook verkrijgbaar als fotobehang.

  Product bekijken
  Vanaf
  39.00
 • ToF Behangcirkel dieren lieve panda

  Behangcirkels, Dieren

  Reuzenpanda’s lijken lief en schattig. Deze behangcirkel bevestigt dat nog eens. Dit komt onder andere door de bolle kop in combinatie met de grote zwarte ogen. Ook de manier van zitten – op hun achterwerk – doet menselijk aan. Toch kan een reuzenpanda, ook wel panda, pandabeer of bamboebeer genoemd, gevaarlijk zijn als hij zich moet verdedigen. Deze behangcirkel doet echter niets en kan perfect op de slaapkamer van je kind. Wij maken onze behangcirkels van Gekkotex. Het voordeel van dit materiaal is dat het zelfklevend is. Je hebt dus geen lijm nodig. Ook kun je uit meerdere maten kiezen: 60, 80, 100 en 120 centimeter. Deze afbeelding is ook leverbaar als fotobehang.

  Product bekijken
  Vanaf
  39.00
 • ToF Behangcirkel dieren grappige wasbeer

  Behangcirkels, Dieren

  Een wasbeer die je met grote ogen aankijkt. Je ziet de kop en een deel van zijn lichaam. De wasbeer heeft een grote bril op die het uiterlijk extra accentueert. Ook lijkt het dier daardoor net een professor. Dit is een leuke behangcirkel voor een babykamer of kinderkamer. Onze behangcirkels worden gemaakt van een zelfklevend materiaal. Daardoor kun je ze gemakkelijk opplakken. Ook kun je er weer afhalen en op een andere plek opplakken. Deze behangcirkel is leverbaar met een doorsnee van 60, 80, 100 en 120 centimeter. Ook kun je deze afbeelding bij ons op fotobehang laten drukken.

  Product bekijken
  Vanaf
  39.00
 • ToF Behangcirkel dieren lief katje

  Behangcirkels, Dieren

  Op deze behangcirkel is een close-up te zien van een poes die je van voren aankijkt. De poes heeft een roodbruine vacht met strepen. Het beestje heeft grote groene ogen waarmee hij je wat verbaasd aan lijkt te kijken. Tegen deze sprekende groene ogen kun je toch geen nee zeggen? Erg leuk voor in een kinderkamer. Onze behangcirkels worden gemaakt van Gekkotex. Dit materiaal is zelfklevend, dus zo op te plakken. Onze behangcirkels zijn leverbaar met een doorsnee van 60, 80, 100 en 120 centimeter. Deze afbeelding is ook leverbaar als fotobehang.

  Product bekijken
  Vanaf
  39.00
 • ToF Behangcirkel dieren klein konijn

  Behangcirkels, Dieren

  Een foto van een konijn die je recht aankijkt. Het konijn heeft een bruine vacht. Dit konijn ziet er schattig uit en past perfect in een babykamer, jongenskamer of meidenkamer. Bij ons kun je deze afbeelding op een behangcirkel laten drukken. Het voordeel daarvan is dat het materiaal zelfklevend is, dus je kunt ‘m zo opplakken. Onze behangcirkels zijn leverbaar met een doorsnee van 60, 80, 100 en 120 centimeter. Ook is deze afbeelding verkrijgbaar als fotobehang.

  Product bekijken
  Vanaf
  39.00
 • ToF Behangcirkel dieren giraf in kleur

  Behangcirkels, Dieren

  Deze giraf is erg leuk voor een jongenskamer of meidenkamer. Een giraf (ook wel geschreven als giraffe) is door zijn lange nek en gevlekte huid een opvallende verschijning. Een volwassen giraf kan zelfs wel vijf meter hoog worden. Ook heeft hij twee hoorntjes op zijn kop. Daardoor doet een giraf ook wel een beetje aan een draak denken. Als je goed kijkt, zie je dat deze giraf aan het kauwen is. Net als koeien zijn giraffen herkauwers. Ze besteden wel vier uur per dag aan eten. Deze afbeelding kun je op een behangcirkel laten drukken. Je kunt daarbij kiezen uit vier verschillende doorsnedes: 60, 80, 100 en 120 centimeter. Ook kun je deze afbeelding op fotobehang laten drukken.

  Product bekijken
  Vanaf
  39.00
 • ToF Behangcirkel jungle met dieren

  Behangcirkels, Dieren

  Breng de jungle bij je kind in de slaapkamer met deze kleurrijke illustratie. Er zijn allerlei dieren te zien, zoals toekan, een papegaai, een zebra, een cheeta en een flamingo. Samen vormen zij een bont gezelschap dat de kamer van je zoon of dochter helemaal opfleurt. Wij drukken al onze behangcirkels op Gekkotex. Dit materiaal is zelfklevend, dus je kunt die zo op de muur plakken. Deze behangcirkel is leverbaar met een doorsnee van 60, 80, 100 en 120 centimeter. Deze illustratie is ook leverbaar op gewoon behang.

  Product bekijken
  Vanaf
  39.00
 • ToF Behangcirkel jungle dieren

  Behangcirkels, Dieren

  Breng de jungle bij je kind in de slaapkamer met deze prachtig uitgevoerde illustratie. Je ziet allerlei dieren, zoals twee papegaaien, een toekan, een aap en een zebra. Deze stijlvolle behangcirkel is perfect voor een jongenskamer of meidenkamer. Onze behangcirkels zijn gemaakt van Gekkotex. Dit materiaal is zelfklevend. Heel handig, want zo kun je de behangcirkel nog een keer verplaatsen als je de indeling van een kamer verandert. Onze behangcirkels zijn leverbaar met een doorsnee van 60, 80, 100 en 120 centimeter. Ook kun je deze afbeelding als fotobehang krijgen.

  Product bekijken
  Vanaf
  39.00
 • ToF Behangcirkel dieren neushoorn met grote hoorn zwart-wit

  Behangcirkels, Dieren

  De kop van een neushoorn vanaf de zijkant gezien, in zwart-wit met een zwarte achtergrond. Daardoor wordt de ivoren hoorn extra uitgelicht. Ook heeft deze neushoorn nog een kleinere stomp. Deze stomp komt alleen voor bij bepaalde soorten. Deze behangcirkel is leverbaar met een doorsnee van 60, 80, 100 en 120 centimeter. Al onze behangcirkels worden gedrukt op zelfklevend materiaal, waardoor ze gemakkelijk te plakken zijn. Zit die toch niet goed, dan kun je ‘m ook verplaatsen. Deze afbeelding is ook leverbaar als fotobehang.

  Product bekijken
  Vanaf
  39.00
 • ToF Behangcirkel dieren portret van een leeuw zwart-wit

  Behangcirkels, Dieren

  Een zwart-wit foto van een leeuw die zit en ergens naar kijkt. De leeuw is schuin afgebeeld. Daardoor kijkt hij je niet recht aan. Door de belichting valt met name de bek op, omdat die het lichtste van kleur is. Wil je deze koning van de jungle ook aan je muur? Onze behangcirkels zijn leverbaar met een doorsnee van 60, 80, 100 en 120 centimeter. Ze worden gemaakt van Gekkotex. Dit materiaal is zelfklevend. Daardoor kun je ze ook weer van de muur afhalen en op een andere plek opplakken. Deze afbeelding is ook leverbaar als fotobehang.

  Product bekijken
  Vanaf
  39.00
 • ToF Behangcirkel dieren portret westelijke laagland gorilla zwart-wit

  Behangcirkels, Dieren

  De kop van een gorilla. De afbeelding is in zwart-wit op een zwarte achtergrond. Daar springen met name de neus en de mond eruit. Daarboven zie je twee indringende ogen. Hoewel de afbeelding vrij sober oogt, springt die er toch uit. Deze stoere gorilla past goed in een modern, minimalistisch en strak interieur. Bij ons worden de behangcirkels op Gekkotex gedrukt. Dit materiaal is zelfklevend. Ook kun je de behangcirkel na verwijdering weer op andere plek ophangen. De behangcirkel is leverbaar met een doorsnee van 60, 80, 100 en 120 centimeter. Deze afbeelding is ook leverbaar als fotobehang.

  Product bekijken
  Vanaf
  39.00
 • ToF Behangcirkel dieren Schotse hooglander zwart-wit

  Behangcirkels, Dieren

  Op de ToF Behangcirkel dieren Schotse hooglander zwart-wit zie je de kop van een Schotse hooglander. Het dier heeft zijn kop naar je toegedraaid, maar doordat het haar voor de ogen hangt zie je die niet. Twee hoorns steken omhoog. Deze Schotse hooglander past goed in een onder andere een rustiek en landelijk interieur. De ToF Behangcirkel dieren Schotse hooglander zwart-wit wordt op Gekkotex gedrukt. Dit materiaal heeft meerdere voordelen. Zo is het zelfklevend, dus heb je geen lijm nodig. Ook kun je de behangcirkel gemakkelijk verwijderen en ergens anders weer opplakken. Deze behangcirkel is leverbaar met een doorsnee van 60, 80, 100 en 120 centimeter. Ook is deze afbeelding verkrijgbaar als fotobehang.

  Product bekijken
  Vanaf
  39.00
 • ToF Behangcirkel dieren zilverrug gorilla zwart-wit

  Behangcirkels, Dieren

  De ToF Behangcirkel dieren zilverrug gorilla, ook wel westelijke laaglandgorilla genoemd, is een indrukwekkende verschijning. Doordat de gorilla van voren is gefotografeerd vallen vooral de neus met de twee grote neusgaten erg op. Hetgeen nog versterkt wordt door de ronde vorm. Doordat de afbeelding in zwart-wit is, krijgt deze een duistere uitstraling. De ToF Behangcirkel dieren zilverrug gorilla zwart-wit wordt op Gekkotex gedrukt. Dit materiaal heeft meerdere voordelen. Zo is het zelfklevend, dus heb je geen lijm nodig. Ook kun je de behangcirkel gemakkelijk verwijderen en ergens anders weer opplakken. Deze behangcirkel is leverbaar met een doorsnee van 60, 80, 100 en 120 centimeter. Ook is deze afbeelding verkrijgbaar als fotobehang.

  Product bekijken
  Vanaf
  39.00
 • ToF Behangcirkel dieren gemsbokken duel zwart-wit

  Behangcirkels, Dieren

  Op de ToF Behangcirkel dieren gemsbokken duel zwart-wit zie je twee gemsbokken die in gevecht zijn met elkaar. Gemsbokken worden ook wel spiesbokken genoemd. Niet zo’n gekke naam als je hun hoorns ziet. Om de bokken heen zie je een stofwolk en op de grond zie je wat stenen/kleine rotsen. Wij drukken de ToF Behangcirkel dieren gemsbokken duel zwart-wit op Gekkotex. Dit materiaal heeft meerdere voordelen. Zo is het zelfklevend, dus heb je geen lijm nodig. Ook kun je de behangcirkel gemakkelijk verwijderen en ergens anders weer opplakken. Deze behangcirkel is leverbaar met een doorsnee van 60, 80, 100 en 120 centimeter. Ook is deze afbeelding verkrijgbaar als fotobehang. Op het fotobehang zie je de gemsbokken in zijn geheel.

  Product bekijken
  Vanaf
  39.00
 • ToF Behangcirkel dieren Burchell zebra

  Behangcirkels, Dieren

  Op de ToF Behangcirkel dieren Burchell-zebra zie je een deel van de kop en het lichaam van de zebra. Door de ronde uitsnede vallen de zwart-witte strepen erg op en krijg je een abstract beeld. Toch is de zebra wel herkenbaar. Met de ToF Behangcirkel dieren Burchell-zebra heb je echt een blikvanger in huis. Wil jij deze behangcirkel ook bij jou op de muur? Plaats dan nu je bestelling. Deze behangcirkel is leverbaar met een doorsnee van 60, 80, 100 en 120 centimeter. De ToF Behangcirkel dieren Burchell-zebra wordt op Gekkotex gedrukt. Dit materiaal is zelfklevend. Ook kun je de behangcirkel gemakkelijk verwijderen en ergens anders weer opplakken. Deze afbeelding is ook verkrijgbaar als fotobehang.

  Product bekijken
  Vanaf
  39.00
 • ToF Behangcirkel dieren giraffe zwart-wit

  Behangcirkels, Dieren

  Doordat we gekozen hebben voor een zwart-wit uitvoering, krijgt deze ToF Behangcirkel dieren giraffe zwart-wit een chique uitstraling. Door de ronde vorm vallen juist de oren op in plaats van de lange nek. Deze behangcirkel is leverbaar met een doorsnee van 60, 80, 100 en 120 centimeter. De ToF Behangcirkel dieren giraffe zwart-wit wordt op Gekkotex gedrukt. Dit materiaal heeft meerdere voordelen. Zo is het zelfklevend, dus heb je geen lijm nodig. Ook kun je de behangcirkel gemakkelijk verwijderen en ergens anders weer opplakken. Deze afbeelding is ook verkrijgbaar als fotobehang. Omdat we daar voor een staande uitsnede hebben gekozen, wordt bij het fotobehang juist de lange nek benadrukt.

  Product bekijken
  Vanaf
  39.00
 • ToF Behangcirkel dieren Afrikaanse buffel zwart-wit

  Behangcirkels, Dieren

  Op de ToF Behangcirkel dieren Afrikaanse buffel zwart-wit is een Afrikaanse buffel te zien. De Afrikaanse buffel wordt ook wel kafferbuffel genoemd. Op deze behangcirkel zie je een close-up van de kop van dit Afrikaanse rund. Daarnaast zie je nog een stuk van de hoorns. Deze behangcirkel is in zwart-wit en past daardoor goed in onder andere een landelijk interieur door de rustieke uitstraling. Deze behangcirkel is leverbaar met een doorsnee van 60, 80, 100 en 120 centimeter. De ToF Behangcirkel dieren Afrikaanse buffel zwart-wit wordt op Gekkotex gedrukt. Dit materiaal heeft meerdere voordelen. Zo is het zelfklevend, dus heb je geen lijm nodig. Ook kun je de behangcirkel gemakkelijk verwijderen en ergens anders weer opplakken. Deze afbeelding is ook verkrijgbaar als fotobehang.

  Product bekijken
  Vanaf
  39.00
 • ToF Behangcirkel dieren kaffer buffel zwart-wit

  Behangcirkels, Dieren

  Op de ToF Behangcirkel dieren kaffer buffel zwart-wit is een Afrikaanse buffel, ook wel kafferbuffel genoemd, te zien. Van dit Afrikaanse rund zie je een close-up van een kant van de kop. Daardoor valt met name de ronde hoorn op. Door deze aparte uitsnede wordt je aandacht getrokken. Ook ziet deze behangcirkel er stoer uit doordat die in zwart-wit is. Deze behangcirkel is leverbaar met een doorsnee van 60, 80, 100 en 120 centimeter. De ToF Behangcirkel dieren kaffer buffel zwart-wit wordt op Gekkotex gedrukt. Dit materiaal is zelfklevend. Ook kun je de behangcirkel gemakkelijk verwijderen en ergens anders weer opplakken. Deze afbeelding is ook verkrijgbaar als fotobehang.

  Product bekijken
  Vanaf
  39.00
 • ToF Behangcirkel dieren close-up zebra zwart-wit

  Behangcirkels, Dieren

  De ToF Behangcirkel dieren close-up zebra zwart-wit is een bijzondere verschijning. Op deze behangcirkel is de kop van een zebra te zien. Je ziet alleen een deel van de kop en de ogen. Door de gekozen uitsnede krijgt deze behangcirkel iets abstracts. Haal een stukje avontuur in huis met deze aparte behangcirkel. De ToF Behangcirkel dieren close-up zebra zwart-wit wordt op Gekkotex gedrukt. Dit materiaal is zelfklevend. Ook kun je de behangcirkel gemakkelijk verwijderen en ergens anders weer opplakken. Deze behangcirkel is leverbaar met een doorsnee van 60, 80, 100 en 120 centimeter. Ook is deze afbeelding verkrijgbaar als fotobehang.

  Product bekijken
  Vanaf
  39.00
 • ToF Behangcirkel dierenkop olifant zwart-wit

  Behangcirkels, Dieren

  De ToF Behangcirkel dieren olifant zwart-wit is erg indrukwekkend doordat alleen een deel van de kop en de slurf van de olifant te zien zijn. Deze behangcirkel trekt zeker de aandacht in je huis of op kantoor. Door zijn stoere uiterlijk past deze ook in veel soorten interieurs. Of je nu van landelijk, bohemian of industrieel houdt. Dus wacht niet langer en bestel deze blikvanger. De ToF Behangcirkel dieren olifant zwart-wit wordt op Gekkotex gedrukt. Dit materiaal is zelfklevend. Ook kun je de behangcirkel gemakkelijk verwijderen en ergens anders weer opplakken. Deze behangcirkel is leverbaar met een doorsnee van 60, 80, 100 en 120 centimeter. Ook is deze afbeelding verkrijgbaar als fotobehang.

  Product bekijken
  Vanaf
  39.00
 • ToF Behangcirkel vogels trotse pauw

  Behangcirkels, Dieren

  Op de ToF Behangcirkel vogels trotse pauw is een pauw van voren te zien, die zijn staart omhoog heeft. Met deze prachtige pauw aan de muur steek je iedereen de kroon. De veren en de kleuren komen goed tot zijn recht op deze mooie behangcirkel. De ‘ogen’ in de veren geven deze behangcirkel net iets meer allure. Daardoor is deze behangcirkel echt een blikvanger voor in je woonkamer. De ToF Behangcirkel vogels trotse pauw wordt op Gekkotex gedrukt. Dit materiaal is zelfklevend. Ook kun je de behangcirkel gemakkelijk verwijderen en ergens anders weer opplakken. Deze behangcirkel is leverbaar met een doorsnee van 60, 80, 100 en 120 centimeter. Deze afbeelding is ook verkrijgbaar als fotobehang.

  Product bekijken
  Vanaf
  39.00
 • ToF Behangcirkel vogels uil oehoe zwart-wit

  Behangcirkels, Dieren

  Op de ToF Behangcirkel vogels uil oehoe zwart-wit is een deel van de kop van een oehoe te zien. De oehoe is een van de grootste uilen ter wereld. Je ziet alleen de ogen, de snavel en een stuk van zijn hoofd. Door de ronde vorm worden de ogen en snavel extra benadrukt, waardoor het lijkt als of je in de gaten wordt gehouden. Met deze behangcirkel heb je echt een eyecatcher in huis. Deze ToF Behangcirkel vogels uil oehoe zwart-wit wordt op Gekkotex gedrukt. Dit materiaal is zelfklevend. Ook kun je de behangcirkel gemakkelijk verwijderen en ergens anders weer opplakken. Deze behangcirkel is leverbaar met een doorsnee van 60, 80, 100 en 120 centimeter. Ook is deze afbeelding verkrijgbaar als fotobehang. Je kunt dan voor een rechthoekige of vierkante uitsnede kiezen.

  Product bekijken
  Vanaf
  39.00
×