Overige kids

Zoek je fotobehang voor je kind? Het meeste behang voor kinderen dat we verkopen is onderverdeeld in verschillende thema’s, zoals Boerderij, Dieren, Films en Piraten. Behang voor kinderen dat daar niet past we hebben ondergebracht in het thema Overige kids. Hierin vind je onder andere... Lees meer
Zoek je fotobehang voor je kind? Het meeste behang voor kinderen dat... Lees meer

Zoek je fotobehang voor je kind? Het meeste behang voor kinderen dat we verkopen is onderverdeeld in verschillende thema’s, zoals Boerderij, Dieren, Films en Piraten. Behang voor kinderen dat daar niet past we hebben ondergebracht in het thema Overige kids. Hierin vind je onder andere onderwater behang, wereldkaart behang, natuur behang en ruimtevaart behang. Er zit behang tussen wat kan voor jongens en meiden van jong tot oud. ToF Behang strand met strandhuis en zee is daar een voorbeeld van. Op dit mooi getekende behang zie je op het strand een rood strandhuis met palmbomen. De kleuren die gebruikt zijn, zijn niet zo fel, dus een mooi rustig behang voor in de kinderkamer. Een wat stoerder fotobehang is ToF Behang astronaut in de ruimte. Dit behang kan ook voor jongens en meiden. En door de donkere achtergrond komen de planeten er extra goed in uit. Ben je op zoek naar meer natuur fotobehang voor een kind? Kijk dan ook eens bij ons thema Natuur. Daarin vind je bijvoorbeeld onder andere fotobehang van de verschillende seizoenen: zomer, herfst, winter en lente.

Filter
 • ToF Behang natuur gras met heuvels, bloemen en vlinders

  Kinderen, Kinderkamer, Meisjeskamer, Mensen, Overige kids, Schuine wand

  Op dit behang zie je een prachtige illustratie met een heuvelachtig landschap. Het mooie groene gras, de kleurrijke bloemen en de prachtige vlinders maken dit een uniek behang voor je kinderkamer. Al ons behang wordt op maat gemaakt. Geef aan hoe groot jouw muur is en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Bij ons kun je kiezen uit 5 verschillende materialen. Zo hebben we vliesbehang en 2 verschillende soorten vinyl behang, dat op rollen wordt geleverd. Ook hebben we 2 verschillende soorten naadloos behang.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang ruimtevaart met raket

  Jongenskamer, Kinderen, Kinderkamer, Mensen, Overige kids

  Prachtig behang met een illustratie van het heelal. Met daarop de sterren, planeten en een raket! De achtergrond is een donkere lucht. Een mooi behang met veel verschillende kleuren en vormen. Dit behang is mooi voor in de jongenskamer of kinderkamer. Wil je dit behang van ToF behang aan je muur, maar twijfel je of het design op je muur past? Geen probleem, wij maken al ons behang precies voor je op maat. Vul de maten in van de muur die je wilt behangen en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Zo heb je altijd genoeg. Ons behang is in 5 verschillende materialen leverbaar.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang wereldkaart met verschillende bezienswaardigheden van landen

  Kinderen, Kinderkamer, Mensen, Overige kids

  Op dit behang zie de gehele wereldkaart met daarop verschillende mooie bezienswaardigheden. Van de Eiffeltoren naar de Golden Gate Bridge en van Sydney Opera House tot de toren van Pisa. Weet jij ze allemaal aan te wijzen? Al met al een super tof en een leerzaam behang voor op de kinderkamer. En wist je ook dat wij dit behang precies voor je op maat maken? Daardoor past dit design op alle denkbare muren. Geef online jouw maten door en wij maken precies voor je op maat!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang suikerspin met lichtblauwe achtergrond

  Eten en drinken, Kinderen, Kinderkamer, Meisjeskamer, Mensen, Overige kids, Snoep

  Mooi behang met suikerspinnen en blauwe achtergrond. Dit behang is eenvoudig maar toch erg mooi. De prachtige blauwe achtergrond en de leuke roze suikerspinnen op de voorgrond maakt dit een prachtig behang voor op jouw meidenkamer! Het behang van ToF behang aan je muur wordt op maat gemaakt. Hierdoor past het perfect op de muur die je wilt.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang astronaut in de ruimte met planeten

  Jongenskamer, Kinderen, Kinderkamer, Mensen, Overige kids

  Kleurrijk behang voor op jouw kinderkamer. De mooie paarse kleur de raket en astronaut of de planeten en sterren maken dit behang een prachtig behang voor je kamer! Al ons behang wordt op maat gemaakt. Geef aan hoe groot jouw muur is en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Wil je dit ontwerp op je muur? Plaats dan je bestelling online!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang getekende figuren met een blauwpaarse achtergrond

  Kinderen, Kinderkamer, Mensen, Overige kids, Schuine wand

  ToF behang met veel verschillende kleuren en getekende figuren. Een ijsje, potlood, ballonen en nog veel meer is er te zien op dit mooie behang. Perfect voor op een kinderkamer dus! Door de vele kleuren springt dit behang er direct uit op je kamer een echte blikvanger dus. En wist je dat wij dit behang precies voor je op maat maken? Geef online jouw maten door en we maken hem precies op maat voor jou. Ook kun je er voor kiezen om het behang in een geheel te bestellen of op rollen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang circus tent met acrobaten

  Kinderen, Kinderkamer, Mensen, Overige kids

  Behang met daarop afgebeeld een circus met clown, tovenaar, leeuw en nog veel andere elementen die bij een echt circus thuishoren. Dit prachtige behang is meer dan geschikt voor alle kinderkamers. Wil je dit circus behang op jouw muur? Twijfel dan niet een bestel met je eigen doorgegeven maten en wij maken hem precies op maat voor jou! Ook kun je er voor kiezen om het behang in een geheel te bestellen of op rollen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang natuur met blauwe lucht, gras en bloemen

  Kinderen, Kinderkamer, Mensen, Overige kids

  Op dit kleurvolle behang zie je een prachtig landschap met mooie bloemen, vlinders en mooi groen natuurgras. Ook de wolken en blauwe lucht staan mooi afgebeeld op dit behang. Wist je trouwens dat als ons behang op maat gemaakt wordt? Daarom past elk behang op je muur. Vind je dit een leuk behang voor op de muur bij jou op de kinderkamer? Geef dan jouw maten door en wij maken hem precies op maat! Ook kun je er voor kiezen om het behang in een geheel te bestellen of op rollen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang onderwater dieren met anker

  Jongenskamer, Kinderen, Kinderkamer, Mensen, Overige kids, Schuine wand

  Kleurrijk en mooi behang voor op de kinderkamer. Op dit behang zie je veel mooie kleuren en verschillende dieren zoals krabben, vissen en kwallen. Veel dieren dus! Wil je dit leuke behang op een van je muren maar twijfelt je over het behang aansluit op je maten? Geen paniek, wij van ToF behang aan je muur maken ons behang precies voor je op maat. Wil je dit ontwerp op je muur? Plaats dan je bestelling online!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kaart van Nederland met plaatsnamen

  Kinderen, Kinderkamer, Mensen, Overige kids

  Leerzaam, kleurrijk en mooi behang met de Nederlandse kaart erop. Van de hunebedden bij Emmen naar de kaasmarkt in Alkmaar en van Groningen tot Middelburg. Het is alom een fraai behang waarbij je haast niet uitgekeken raakt. Wist je dat dit behang voor elke kamer geschikt is? Dit omdat al ons behang op maat wordt gemaakt. Dit behang is dus ook passend voor jouw kamer! Dit behang is in 5 verschillende materialen leverbaar. Zo hebben we vliesbehang en 2 verschillende soorten vinyl behang, dat op rollen wordt geleverd. Ook hebben we 2 verschillende soorten naadloos behang. Wil jij deze prachtige kaart ook op je muur? Plaats je bestelling.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang blauwe lucht gras en roze bloemen

  Kinderen, Kinderkamer, Meisjeskamer, Mensen, Overige kids, Schuine wand

  Behang met een illustratie van gras en bloemen. De achtergrond van het behang is de blauwe lucht. Dit behang is mooi voor in de meidenkamer of kinderkamer. Het behang kan ook op een schuine wand. Behang bestellen is ook heel eenvoudig. Vul de maten in van de muur die je wilt behangen en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Zo heb je altijd genoeg. Het is in 5 materialen leverbaar.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang natuur blauwe lucht gras en bloemen

  Kinderen, Kinderkamer, Meisjeskamer, Mensen, Overige kids, Schuine wand, Zolder

  Op dit fraaie behang zie je een illustratie met een mooie blauwe lucht en prachtige vlinders en bloemen die tussen het gras zitten. Het mooie groene gras springt eruit. Dit sierlijke behang is zowel geschikt voor de jongens als de meisjeskamer. De afbeelding is hoog. Heb je geen hoge muur en wil je dit behang wel op je muur hebben? Geen paniek. Doordat al ons behang op maat wordt gemaakt, kun je het passend maken voor jouw muur. Ook kan dit behang op een schuine wand. Al ons behang wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Vul jouw maten in en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang jij nodig hebt. Ons behang is in 5 verschillende materialen leverbaar.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang natuur gras met bloemen en vlinders

  Kinderen, Kinderkamer, Meisjeskamer, Mensen, Overige kids, Schuine wand

  Mooie bloemen, natuurgras, vlinders en andere insecten is wat je op dit fraaie behang terugvindt. Door de verschillende kleuren en vormen springt dit behang er gelijk uit op jouw kinderkamer! Ook kan dit behang op een schuine wand. Wist je dat je zelf kun bepalen in welke hoogte en breedte je dit behang geleverd wil hebben? Daardoor kun je het aanpassen aan de maten van jouw muur. Wil jij dit behang aan de muur van uw kinderkamer? Plaats dan online je bestelling.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang natuur vijver met een vissersbootje

  Kinderen, Kinderkamer, Mensen, Overige kids

  Op dit mooie kleurrijke behang kijk je door het riet op een mooi vissersbootje. In het bootje zit een man te vissen. Op de achtergrond is een blauwe lucht met wat wolken te zien. Dit mooie behang is niet alleen leuk voor op de jongenskamer maar staat ook stoer op een muur in een meidenkamer! Wist je dat je dit behang precies op maat kan aanschaffen? Vul de maten van je muur in en bepaal zelf de uitsnede. Ook kun je er voor kiezen om het behang in een geheel of op rol te bestellen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang ruimtevaart

  Kinderen, Kinderkamer, Mensen, Overige kids

  Op zoek naar hip astronauten behang wat leuk is op de muur van de kinderkamer? Dan is dit behang met een illustratie van een astronaut in de ruimte perfect. Ook zie je allerlei planeten en een raket. Verder zie je op het behang nog sterren. De achtergrondkleur is zwart met groen. Dit ruimtevaart behang is niet alleen leuk voor jongens maar zou ook stoer staan in een meidenkamer. Creëer een unieke kinderkamer door middel van dit behang. Wist je dat je zelf kunt bepalen in welke hoogte en breedte je het behang geleverd wilt hebben, zo past het op elke muur. Ook kun je er voor kiezen om het behang op rollen te bestellen of een geheel stuk.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang astronaut in de ruimte

  Kinderen, Kinderkamer, Mensen, Overige kids, Zolder

  Ben je gek op de ruimte, planeten, astronauten en ruimteschepen? Met dit behang ruimtevaart creëer je in een mum van tijd een fantasierijke en creatieve omgeving, waar je kinderen eindeloos kunnen spelen. Want hoe cool is het om te zien hoe de astronaut zich gewichtloos voortbeweegt door het universum. De achtergrondkleur is zwart met paars. Ook zijn er heel veel sterren te zien. Het behang van ToF aan behang aan je muur wordt op maat gemaakt. Hierdoor past het perfect op de muur die je wilt. Het behang is in 5 verschillende materialen leverbaar. Daarbij kun je kiezen uit naadloos behang en behang op rol.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang wereldkaart met verschillende dieren en kleuren

  Kinderen, Kinderkamer, Mensen, Overige kids

  Prachtig behang van de wereldkaart. Op dit behang zie je de gehele wereld. Vindt de panda en de olifant in Azië, de pinguïn op Antarctica of de giraffe in Afrika. Op dit mooie behang raak je niet uitgekeken. De achtergrond van het behang is de blauwe zee. Dit behang is mooi voor in de kinderkamer. Wist je dat dit behang voor elke muur geschikt is? Doordat wij al ons behang op maat maken past ook dit behang op jouw kamer. Wil je deze wereldkaart op je muur? Plaats dan je bestelling online!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang strand met strandhuis en zee

  Kinderen, Kinderkamer, Mensen, Overige kids, Tienerkamer

  Op zoek naar een mooi strandbehang? Dan is dit behang perfect. Op dit behang zie je een illustratie van een looppad richting strand, zee en een strandhuis. Ook is er een paal te zien met teksten en afstanden. Het behang heeft een tropische uitstraling. Dit stand behang is perfect om een kinderkamer of tienerkamer helemaal om te toveren. Op deze manier maak je van een saaie muur een echte eyecatcher. Combineer dit behang met een effen muur er tegenover. Hierdoor springt het behang er nog meer uit. Geef de maten door van de muur die je wilt behangen. Zo past het behang perfect of de muur die je wilt. Wil jij dit geweldige behang strand op je muur? Vul de maten van jouw muur in en ons systeem rekent uit hoeveel je nodig hebt. Ons behang is leverbaar in 5 verschillende materialen. Ook hebben wij nog ander strand behang.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang wereldkaart met verschillende dieren

  Kinderen, Kinderkamer, Mensen, Overige kids

  Behang met een illustratie van de wereldkaart. Op de wereldkaart staan allemaal verschillende dieren die bij het land horen. Op de achtergrond zijn bergen, wolken en de lucht. Een wereldkaart is niet alleen leuk om aan de muur te hangen, maar ook als behang om de hele muur of een gedeelte ermee te behangen. Een wereldkaart op de muur is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Op deze manier leren kinderen op een speelse manier waar op de wereld welke dieren leven. En wist je dat je zelf kun bepalen in welke hoogte en breedte je dit behang geleverd wil hebben? Daardoor kan het bijna op elke muur. Het behang is in 5 verschillende materialen leverbaar.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang zeedieren

  Kinderen, Kinderkamer, Mensen, Overige kids, Zolder

  Deze unieke onderwaterwereld heeft levendige kleuren. Dit is een mooi stukje behang voor kleine kinderen, waar je elke avond opnieuw een sprookje erover kan vertellen. Alleen dit behang kan al een verhaal op zich zijn. En het loopt altijd goed af. Op deze manier kun je van een saaie muur in de kinderkamer een echte blikvanger maken. Plaats je bestelling online. Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Daardoor past het altijd. Ook kun je kiezen uit 5 verschillende materialen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
×