Voetbal

Voetbal behang koop je bij ToF behang aan je muur. We hebben behang met voetbalstadions, behang met voetbalspelers in actie en behang met voetballen. Mooi behang is bijvoorbeeld ToF Fotobehang voetbal doelman vangt bal. Op dit behang zie je een keeper die duikt om een... Lees meer
Voetbal behang koop je bij ToF behang aan je muur. We hebben... Lees meer

Voetbal behang koop je bij ToF behang aan je muur. We hebben behang met voetbalstadions, behang met voetbalspelers in actie en behang met voetballen. Mooi behang is bijvoorbeeld ToF Fotobehang voetbal doelman vangt bal. Op dit behang zie je een keeper die duikt om een bal tegen te houden. Op de achtergrond zie je een donkere lucht met sneeuw, waardoor de keeper er echt uitspringt. Weer heel anders is het ToF Behang voetbal bal vast in muur, waarop een bal uit de muur lijkt te komen. Ons behang is leuke voor zowel een jongenskamer als een meisjeskamer, aangezien steeds meer meiden voetballen. Ook kan het goed in een sportkantine. Meer fotobehang voetbal vind je bij ons thema Beroemdheden. Daar vind je behang met bekende voetballers, zoals Lionel Messi. Ook hebben we nog behang met illustraties, waarop onder andere voetballen zijn afgebeeld. Deze vind je bij het thema Sportpatronen.

Filter
 • ToF Behang mensen Lionel Messi getekend Barcelona kleuren

  Beroemdheden, Jongenskamer, Kinderkamer, Mensen, Sport, Tienerkamer, Voetbal

  Behang met een illustratie van Lionel Messi. Een van werelds beste voetballers aller tijden. De achtergrond van het behang is blauw met rood. Dat zijn de clubkleuren van Barcelona, de club waar Lionel Messi alles heeft gewonnen. Dit behang is mooi voor in een tienerkamer, kinderkamer of jongenskamer. Ons behang wordt speciaal op maat gemaakt. Vul jouw maten in en het systeem rekent automatisch uit hoeveel behang jij nodig hebt. Je hebt hierbij keuze uit 5 verschillende materialen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang sport vurige bal in doel

  Jongenskamer, Kinderkamer, Meisjeskamer, Sport, Tienerkamer, Voetbal
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang voetbal spelers in duel om bal

  Jongenskamer, Kinderkamer, Sport, Tienerkamer, Voetbal
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang voetbal bal vast in muur

  Hal, Kinderkamer, Sport, Tienerkamer, Voetbal, Zwart-wit
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang voetbal vol stadion

  Jongenskamer, Kinderkamer, Sport, Tienerkamer, Voetbal
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang voetbal doelman vangt bal

  Kinderkamer, Sport, Tienerkamer, Voetbal
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang voetballen vol

  Jongenskamer, Meisjeskamer, Schuine wand, Sport, Tienerkamer, Voetbal, Zolder, Zwart-wit

  Gaaf voetbal behang voor echte voetballiefhebbers. Dit behang is erg geschikt voor op een kinderkamer of tienerkamer van een voetballer. De ballen staan op verschillende posities en hierdoor lijkt het alsof het behang 3D is. Je kunt ervoor kiezen of je het behang als rollen geleverd wilt hebben of dat je het uit een stuk wilt. Bij behang op rollen heb je de keuze uit 3 verschillende materialen en als je naadloos behang wilt, kun je uit 2 verschillende materialen kiezen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang voetbal doel met bal

  Jongenskamer, Meisjeskamer, Sport, Tienerkamer, Voetbal
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang voetbalstadion met spotlichten aan

  Jongenskamer, Meisjeskamer, Sport, Tienerkamer, Voetbal

  Voor echte voetballiefhebbers is dit een geweldig behang. Met dit behang op jouw kinderkamer lijkt het net alsof je een echt stadion inkijkt. Het groene gras, de felle stadionlampen en tribunes alles aan dit behang maakt het een gaaf voetbal behang. Wil jij dit behang hebben maar twijfel je over de maat. Geen zorgen wij maken dit behang precies voor je op maat. Ook kun je er nog voor kiezen om het behang in een stuk te bestellen zodat je geen naden ziet.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang voetbalstadion in de avond

  Jongenskamer, Sport, Tienerkamer, Voetbal

  Dit behang is perfecte voor een echte voetballer. Een prachtig stadion met het groene gras en de felle stadion lampen. Zo lijkt het op je kamer alsof je een echt stadion inkijkt. En wist je dat je dit behang ook in een stuk kan krijgen? Dat betekent dat het naadloos is. Ook maken we het behang precies op maat voor je, zodat het behang op alle denkbare muren past.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang voetbal zwart met donkere achtergrond

  Jongenskamer, Sport, Tienerkamer, Voetbal

  Dit behang is voor de echte voetbalfan. Een prachtige zwarte bal met grijze achtergrond. Dit behang is geweldig voor op een echte voetbalkamer. Wist je dat wij ook samples opsturen zodat je een indruk kan krijgen van wat je kunt verwachten? Ook leveren wij ons behang precies op maat. Je kunt de maten van jouw muur aan ons doorgeven en wij maken het precies voor je op maat!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang mensen Neymar JR

  Beroemdheden, Jongenskamer, Kinderkamer, Mensen, Sport, Tienerkamer, Voetbal

  Behang met een illustratie van Neymar JR. Neymar JR is verkocht voor het hoogste bedrag in voetbal. Hij ging van Barcelona naar PSG voor 222 miljoen euro. Het behang van Neymar JR heeft een witte achtergrond. Dit behang is mooi voor op een jongenskamer, kinderkamer of tienerkamer. Vul jouw maten in en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Op onze site zijn accessoires zoals lijm en behangsnijders mee te bestellen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang mensen Lionel Messi getekend

  Bar, Beroemdheden, Jongenskamer, Mensen, Sport, Voetbal

  Behang met een illustratie van Lionel Messi. Lionel Messi wordt door velen gezien als een van de beste voetballers aller tijden. Hij heeft zo goed als elke prijs gewonnen die er te winnen valt. Het behang heeft een witte achtergrond. Dit behang is erg mooi voor in de jongenskamer of in een bar. Wil jij dit behang? Vul jouw maten in en het systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Op onze site zijn accessoires zoals lijm en behangsnijders mee te bestellen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang mensen Neymar JR getekend

  Beroemdheden, Jongenskamer, Kantoor, Mensen, Smalle muur, Sport, Voetbal, Zwart-wit

  Behang met een illustratie van Neymar JR. Neymar JR is een van de beste voetballers van de wereld op dit moment. Het behang heeft zwarte en witte kleuren. Ben jij nou een voetbalfan? Dan is dit behang prachtig voor in je jongenskamer, op kantoor of op een smalle muur. Wil jij dit fotobehang op je muur? Dat kan! Dit fotobehang wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Ons behang is leverbaar in 5 verschillende materialen. We hebben twee soorten naadloos behang: Airtex en WalltexPro. We hebben drie soorten behang op rollen: vliesbehang, textielbehang en leerlookbehang.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang mensen potret Lionel Messi

  Bar, Beroemdheden, Jongenskamer, Mensen, Smalle muur, Sport, Voetbal

  Behang met een kleurrijke illustratie van Lionel Messi. De achtergrond van het behang is roze met groen. Ben je nou een voetbalfan? Dan past dit behang prachtig in je jongenskamer. Ook voor in een bar of op een smalle muur is dit behang mooi. Dit fotobehang wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Geef de maten van jouw muur door en ons systeem rekent uit hoeveel je nodig hebt. Ons behang is leverbaar in 5 verschillende materialen. Ook hebben wij nog ander fotobehang van beroemdheden.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang mensen Lionel Messi

  Beroemdheden, Jongenskamer, Kinderkamer, Mensen, Smalle muur, Sport, Tienerkamer, Voetbal

  Fotobehang van voetbalster Lionel Messi. Lionel Messi is een van de beste voetballers aller tijden. Hij heeft zo goed als alle prijzen gewonnen die er te winnen valt. Het fotobehang heeft een vervaagde achtergrond. Dit behang van Lionel Messi is mooi voor in een jongenskamer, tienerkamer of kinderkamer. Ook zou het goed staan op een smalle muur. Dit fotobehang wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Vul de maten van jouw muur in en ons systeem rekent uit hoeveel je nodig hebt. Ons behang is leverbaar in 5 verschillende materialen. Ook hebben wij nog ander fotobehang van beroemdheden.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang mensen Cristiano Ronaldo

  Beroemdheden, Jongenskamer, Kinderkamer, Mensen, Sport, Tienerkamer, Voetbal

  Fotobehang van Cristiano Ronaldo, door velen wordt die beschouwd als een van de beste voetballers aller tijden. Hij heeft zo goed als alle prijzen gewonnen wat er te winnen valt. Het fotobehang heeft een vervaagde achtergrond. Dit fotobehang van Cristiano Ronaldo is prachtig voor in een tienerkamer, kinderkamer of jongenskamer. Wil jij dit fotobehang op je muur? Dat kan! Dit fotobehang wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Daardoor past het altijd. Ons behang is leverbaar in 5 verschillende materialen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang mensen meerdere bekende voetballers

  Beroemdheden, Jongenskamer, Kinderkamer, Mensen, Sport, Tienerkamer, Voetbal

  Behang met een illustratie van meerdere bekende voetballers zoals onder andere Cristiano Ronaldo en Lionel Messi. De achtergrond is rood met een soort zwarte verfvlekken. Dit behang is mooi voor in een jongenskamer, tienerkamer, of kinderkamer. Dit behang wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Daardoor past het altijd. Ons behang is leverbaar in 5 verschillende materialen. Ook hebben wij nog ander fotobehang van beroemdheden.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
×