Futuristisch

Op zoek naar fotobehang modern? Neem dan een kijkje in het thema Futuristisch van ToF behang aan je muur. Futuristisme is oorspronkelijk een Italiaanse beweging en kunststroming. Een kenmerk van dit moderne behang zijn de krachtige lijnen. Fotobehang modern geeft de ruimte een luxe uitstraling.... Lees meer
Op zoek naar fotobehang modern? Neem dan een kijkje in het thema... Lees meer

Op zoek naar fotobehang modern? Neem dan een kijkje in het thema Futuristisch van ToF behang aan je muur. Futuristisme is oorspronkelijk een Italiaanse beweging en kunststroming. Een kenmerk van dit moderne behang zijn de krachtige lijnen. Fotobehang modern geeft de ruimte een luxe uitstraling. Wat perfect is voor in een woonkamer, keuken, zolder of geef je kantoor een nieuwe look met dit moderne behang. Combineer fotobehang modern met een mooie effen muur er tegenover. Met elegante meubels en mooie planten in het interieur creëer je een luxe sfeer in huis. Bij ons kun je uit vijf verschillende materialen kiezen. Je kan het behang om zetten in zwart-wit. Ook kan je er voor kiezen om het behang te spiegelen. Geef je maten van de muur die je wilt behangen door. Aan de hand daarvan rekent ons systeem automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt.

Filter
 • ToF Behang modern wit gebouw

  Futuristisch, Kantoor, Steden en Landen, Woonkamer

  Modern behang met de binnenkant van een wit gebouw. In de muren zitten verschillende ramen. De gang loopt weg naar links, waardoor je oog die kant op wordt getrokken. Dit behang is mooi voor bijvoorbeeld in de slaapkamer of op kantoor. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Bij ons naadloos behang kun je uit Airtex en WalltexPro kiezen en bij behang op rollen uit vliesbehang, vinyl behang textiel en vinyl behang leerlook.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang modern driehoek

  Futuristisch, Kantoor, Slaapkamer, Steden en Landen, Zolder

  Modern fotobehang van een lichtgrijze gang in de vorm van een driehoek. Op de muren zijn witte strepen te zien. De muren reflecteren op de grond. Dit fotobehang is mooi voor bijvoorbeeld in de slaapkamer, op kantoor of zolder. Bij ons kun je deze afbeelding op verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen. Heeft jouw muur niet dezelfde verhoudingen als de foto, dan kun je ook een deel van de afbeelding gebruiken. Geef online jouw maten door en wij maken het precies voor je op maat!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang modern blauwe strepen

  Futuristisch, Kantoor, Keuken, Steden en Landen, Woonkamer, Zolder

  Modern behang met daarop blauwe strepen. De lichtblauwe patronen en strepen zorgen voor een fraai beeld. Doordat de strepen in het midden lichter van kleur zijn, wordt daar de aandacht naartoe getrokken. Dit behang is mooi voor bijvoorbeeld in de woonkamer, keuken, kantoor of zolder. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Bij ons naadloos behang kun je uit Airtex en WalltexPro kiezen en bij behang op rollen uit vliesbehang, vinyl behang textiel en vinyl behang leerlook.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang modern witte doorgang

  Futuristisch, Kantoor, Keuken, Steden en Landen, Woonkamer

  Fotobehang met daarop een moderne witte doorgang. Dit behang is mooi voor bijvoorbeeld in de woonkamer, keuken of op kantoor. Bij ons kun je deze afbeelding op verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen. Heeft jouw muur niet dezelfde verhoudingen als de foto, dan kun je ook een deel van de afbeelding gebruiken. Geef online jouw maten door en wij maken het precies voor je op maat!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
×