Oude gebouwen

Ben je op zoek naar een oude en/of verlaten gebouw op fotobehang? Dan ben je bij ToF behang aan je muur. Wij hebben fotobehang van oude gebouwen in unieke designs. Een prachtig oud gebouw is ToF Fotobehang oud kasteel op een berg. Dit is een... Lees meer
Ben je op zoek naar een oude en/of verlaten gebouw op fotobehang?... Lees meer

Ben je op zoek naar een oude en/of verlaten gebouw op fotobehang? Dan ben je bij ToF behang aan je muur. Wij hebben fotobehang van oude gebouwen in unieke designs. Een prachtig oud gebouw is ToF Fotobehang oud kasteel op een berg. Dit is een oud verlaten dorp met een kasteel op een berg. Het kasteel staat op het randje van de berg. Op de achtergrond zie je de zee. Er staan ook diverse verlaten gebouwen in dit thema. Zo groeit bij de ToF Fotobehang verwilderd gebouw het gras inmiddels ook binnen. Overigens zijn niet alle gebouwen vervallen. Zo ziet de ToF Behang zwart-wit binnenkant gebouw The Global Education Centre er juist heel mooi en statisch uit. Ons fotobehang met oude gebouwen past goed in onder andere een industrieel interieur. Ook kun je bij ons het behang omzetten in zwart-wit. Ook kun je het spiegelen. Handig als dat beter uitkomt met jouw interieur. Ook kun je een deel van een behang gebruiken. Kan je bij dit thema toch niet vinden wat je zoekt? Kijk dan eens bij ons thema Industrieel of het thema Historisch.

Filter
 • ToF Behang zwart-wit binnenkant gebouw The Global Education Centre

  Hal, Keuken, Oude gebouwen, Smalle muur, Toilet, Zwart-wit
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang zwart-wit danszaal of stijlkamer

  Bar, Hal, Kantoor, Oude gebouwen, Steden en Landen, Woonkamer, Zwart-wit
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang zwart-wit oude poort

  Bar, Hal, Kantoor, Oude gebouwen, Smalle muur, Steden en Landen, Toilet, Zwart-wit
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang oude betonnen muur met oude tralies

  Kantoor, Oude gebouwen, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer, Zwart-wit

  Fotobehang van een oude stenen muur met oude tralies. Op de muur zijn meerdere scheuren te zien. Ook zijn er bij het raam allerlei spinnenwebben te zien. De afbeelding is in zwart met allerlei grijstinten. Daardoor heeft het een duistere uitstraling. Dit donkere fotobehang is mooi voor bijvoorbeeld in de slaapkamer, woonkamer of op kantoor. Dit fotobehang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Wil jij dit fotobehang ook bij jou op de muur? Geef de maten van je muur door. Ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Dat is het voordeel dat bij ons elk behang op maat gemaakt wordt.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang grijze oude muur

  Kantoor, Oude gebouwen, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer, Zwart-wit

  Fotobehang van een grijze, oude stenen muur. Dit fotobehang is mooi voor bijvoorbeeld in de slaapkamer, woonkamer of op kantoor. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Wil jij dit fotobehang ook bij jou op de muur? Geef de maten van je muur door. Ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Dat is het voordeel dat bij ons elk behang op maat gemaakt wordt.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang oud gebouw met een vervallen altaar

  Kantoor, Oude gebouwen, Slaapkamer, Steden en Landen

  Fotobehang van een oude kerk met een vervallen altaar. De muren zijn helemaal verouderd en vervallen. In de afbeelding zijn verschillende bruintinten, wit en blauw te zien. Dit fotobehang is mooi voor bijvoorbeeld in de slaapkamer of op kantoor. Wil jij dit fotobehang op je muur? Bij ons kun je deze afbeelding op verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen. Heeft jouw muur niet dezelfde verhoudingen als de foto, dan kun je ook een deel van de afbeelding gebruiken. Geef online jouw maten door en wij maken het precies voor je op maat!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang verwilderd gebouw

  Kantoor, Oude gebouwen, Slaapkamer, Steden en Landen

  Fotobehang van een vervallen en verwilderd pand. Door de hele ruimte zie je onkruid en modder. Aan de linkerkant kun je naar buiten kijken. Door de openingen zie je bomen, dus de omgeving om het gebouw is ook verwilderd. Dit fotobehang is mooi voor bijvoorbeeld in de slaapkamer of op kantoor. Wil jij dit fotobehang op jouw muur? Bij ons kun je deze afbeelding op verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen. Heeft jouw muur niet dezelfde verhoudingen als de foto, dan kun je ook een deel van de afbeelding gebruiken. Geef online jouw maten door en wij maken het precies voor je op maat!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang oude kerk van binnen

  Kantoor, Oude gebouwen, Slaapkamer, Steden en Landen, Zwart-wit

  Zwart-wit fotobehang met daarop de binnenkant van een oude kerk. Het behang ziet er imposant uit door de manier waarop de afbeelding gefotografeerd is. Dit fotobehang is mooi voor bijvoorbeeld in de slaapkamer of op kantoor. Door dat wij ons behang precies voor jou op maat maken, past het op veel muren in jouw huis. Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Bij ons kun je deze afbeelding op een verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang twee oude luiken in een oud gebouw

  Kantoor, Oude gebouwen, Slaapkamer, Steden en Landen

  Fotobehang van een bakstenen muur met twee zwarte oude luiken. De luiken zijn oud en zijn niet helemaal zwart meer. Dit fotobehang is mooi voor bijvoorbeeld in de slaapkamer of op kantoor. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Wil jij dit fotobehang ook bij jou op de muur? Geef de maten van je muur door. Ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Dat is het voordeel dat bij ons elk behang op maat gemaakt wordt.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang oude country gebouwen

  Kantoor, Oude gebouwen, Slaapkamer, Steden en Landen

  Fotobehang van oude country gebouwen. De country gebouwen hebben een ouderwetse uitstraling en lijken uit een western film te komen. Dit fotobehang is mooi voor bijvoorbeeld in de slaapkamer of op kantoor. Bij ons kun je deze afbeelding op verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen. Heeft jouw muur niet dezelfde verhoudingen als de foto, dan kun je ook een deel van de afbeelding gebruiken. Geef online jouw maten door en wij maken het precies voor je op maat!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang bar in oud gebouw

  Kantoor, Oude gebouwen, Slaapkamer, Steden en Landen

  Fotobehang van een terrasje voor een oud gebouw. Het terras heeft een tropische uitstraling door de rode en groene bladeren bij de ingang. Dit fotobehang is mooi voor bijvoorbeeld in de slaapkamer of op kantoor. Bij ons kun je deze afbeelding op verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen. Heeft jouw muur niet dezelfde verhoudingen als de foto, dan kun je ook een deel van de afbeelding gebruiken. Geef online jouw maten door en wij maken het precies voor je op maat!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang oude gebouwen met vervallen lift en trap

  Kantoor, Oude gebouwen, Slaapkamer, Steden en Landen

  Fotobehang van een oud gebouw met een vervallen lift en trap. De muren en andere plekken zijn allemaal verkleurd door ouderdom. Dit fotobehang is mooi voor bijvoorbeeld in de slaapkamer of op kantoor. Wil jij dit fotobehang op je muur? Plaats je bestelling gemakkelijk online. Als je de maten van jouw muur doorgeeft, maken wij het precies voor je op maat. Ook sturen we het kosteloos naar je op.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang oude verlaten kerk

  Kantoor, Oude gebouwen, Slaapkamer, Steden en Landen

  Fotobehang van een oude verlaten kerk. De ramen van de kerk zijn gereflecteerd in een plas water dat in de verlaten kerk ligt. Dit fotobehang is mooi voor bijvoorbeeld in de slaapkamer of op kantoor. Bij ons kun je deze afbeelding op een verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang oud kasteel op een berg

  Kantoor, Oude gebouwen, Slaapkamer, Steden en Landen

  Fotobehang met daarop een oud kasteel op een berg. Op de achtergrond ligt de zee. Het kasteel is aan de voorkant verlicht, waardoor die goed in beeld is. Dit fotobehang is mooi voor bijvoorbeeld in de slaapkamer of op kantoor. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Bij ons naadloos behang kun je uit Airtex en WalltexPro kiezen en bij behang op rollen uit vliesbehang, vinyl behang textiel en vinyl behang leerlook.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang oude gebouwen oude vervallen trap

  Kantoor, Oude gebouwen, Slaapkamer, Smalle muur, Steden en Landen

  Fotobehang van een oud gebouw met een oude vervallen trap. In het gebouw zijn op meerdere plekken graffititeksten te zien. De muren zijn verkleurd door ouderdom. Dit fotobehang is mooi voor bijvoorbeeld in de slaapkamer of op kantoor. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Bij ons naadloos behang kun je uit Airtex en WalltexPro kiezen en bij behang op rollen uit vliesbehang, vinyl behang textiel en vinyl behang leerlook.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang oude gebouwen in New York

  Kantoor, Oude gebouwen, Slaapkamer, Steden en Landen

  Fotobehang van meerdere oude gebouwen in New York. De verschillende kleuren van de gebouwen zorgen voor een fraai beeld. Dit fotobehang is mooi voor bijvoorbeeld in de slaapkamer of op kantoor. Bij ons kun je deze afbeelding op verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen. Heeft jouw muur niet dezelfde verhoudingen als de foto, dan kun je ook een deel van de afbeelding gebruiken. Geef online jouw maten door en wij maken het precies voor je op maat!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang van oud gebouw met oude lampen

  Kantoor, Oude gebouwen, Slaapkamer, Steden en Landen

  Fotobehang met daarop een oud gebouw met gewelven oude lampen. Dit fotobehang is mooi voor bijvoorbeeld in de slaapkamer of op kantoor. Bij ons kun je deze afbeelding op verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen. Heeft jouw muur niet dezelfde verhoudingen als de foto, dan kun je ook een deel van de afbeelding gebruiken. Geef online jouw maten door en wij maken het precies voor je op maat!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang oude stenen muur rood

  Kantoor, Oude gebouwen, Slaapkamer, Steden en Landen

  Fotobehang van een rode oude stenen muur. De bakstenen zijn allemaal alle kleuren door ouderdom. Dit fotobehang is mooi voor bijvoorbeeld in de slaapkamer of op kantoor. Bij ons kun je deze afbeelding op verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen. Heeft jouw muur niet dezelfde verhoudingen als de foto, dan kun je ook een deel van de afbeelding gebruiken. Geef online jouw maten door en wij maken het precies voor je op maat!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
×