Dieren

In onze Exclusieve collectie Dieren vind je bijzonder behang met een dier. Zo zit er panter behang in. Het meest opvallende van dit behang zijn de gele ogen en witte snorharen. De rest van de kop en lichaam van het dier verdwijnt in de zwarte... Lees meer
In onze Exclusieve collectie Dieren vind je bijzonder behang met een dier.... Lees meer

In onze Exclusieve collectie Dieren vind je bijzonder behang met een dier. Zo zit er panter behang in. Het meest opvallende van dit behang zijn de gele ogen en witte snorharen. De rest van de kop en lichaam van het dier verdwijnt in de zwarte achtergrond. Naast dit behang hebben we nog meer behang met wilde dieren, zoals leeuwen behang, olifant behang en giraffe behang. Tijger behang hebben we in deze categorie niet. Dat vind je in onze algemene Dieren-collectie. In die categorie vind je behang van allerlei diersoorten. Een paar voorbeelden zijn flamingo behang, vissen behang, paarden behang en vogel behang. Het meeste fotobehang met dieren in deze Exclusieve collectie is in zwart-wit. Daardoor past dit behang bij veel interieurs. Een behang dat er uitspringt is de ToF Behang close-up zebra zwart-wit. Door de zwart-witte strepen van de huid en doordat de kop recht van voren gefotografeerd is, krijgt dit behang een abstracte uitstraling. Dit behang komt het beste tot zijn recht op een smalle muur. Is jouw muur in een andere verhouding en wil je deze afbeelding toch op je muur? Dan kun je ook een uitsnede van de afbeelding gebruiken. Dat is het voordeel dat al ons behang op maat gemaakt wordt. Je kunt het helemaal op jouw wensen afstemmen.

Filter
 • ToF Behang jungle met dieren

  Babykamer, Dieren, Exclusieve collectie, Kinderkamer

  Breng de jungle bij je kind in de slaapkamer met deze kleurrijke illustratie. Er zijn allerlei dieren te zien, zoals toekan, een papegaai, een zebra, een cheeta en een flamingo. Samen vormen zij een bont gezelschap dat de kamer van je zoon of dochter helemaal opfleurt. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Behang bestellen is ook heel eenvoudig. Vul de maten in van de muur die je wilt behangen en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Zo heb je altijd genoeg. Deze illustratie is ook leverbaar als behangcirkel.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang pauwen met kleurrijke achtergrond

  Dieren, Eetkamer, Exclusieve collectie, Woonkamer

  Op dit behang zijn er twee kleurrijke pauwen afgebeeld. De achtergrond bestaat uit prachtige en fleurige bloemen. Dit mooie behang is ideaal voor iemand die houdt van een interieur met een exotisch tintje. Wil je dit behang op jouw muur? Vul de maten van jouw muur in en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Ook kun je kiezen uit 5 verschillende materialen, waarbij je kunt kiezen uit behang op rollen en naadloos behang. Dit pauwen behang is ook leverbaar als behangcirkel.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang natuur alligator patroon achtergrond

  Bar, Dieren, Exclusieve collectie, Kantoor, Keuken, Schuine wand, Slaapkamer

  Een prachtige alligator patroon achtergrond fotobehang. Deze alligator is familie van de krokodil, maar minder gevaarlijk dat jij denkt. De gele en gouden kleuren van zijn huid geven jouw interieur extra warmte. Wil jij ook dit fotobehang bestellen? Dan heb je keuze uit 5 verschillende materialen. Daarnaast is dit dieren behang ook verkrijgbaar als behangcirkel.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang dier close-up zebra zwart-wit

  Dieren, Exclusieve collectie, Hal, Smalle muur, Toilet, Zwart-wit

  De ToF Behang dier close-up zebra zwart-wit is een bijzondere verschijning. Op dit behang is de kop van een zebra te zien. Je ziet alleen een deel van de kop, de ogen en de neus. Door de gekozen uitsnede krijgt dit fotobehang iets abstracts. Haal een stukje avontuur in huis met dit aparte behang. Dit behang past in allerlei ruimtes en komt het beste tot zijn recht op een smalle muur. Wil je dit fotobehang op jouw muur? Bij ons kun je uit 5 verschillende materialen kiezen. De ToF Behang dier close-up zebra zwart-wit is ook verkrijgbaar als behangcirkel.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang jungle dieren

  Babykamer, Dieren, Exclusieve collectie, Kinderkamer

  Breng de jungle bij je kind in de slaapkamer met deze prachtig uitgevoerde illustratie. Je ziet allerlei dieren, zoals twee papegaaien, een toekan, een aap en een zebra. Dit stijlvolle behang is perfect voor een jongenskamer of meidenkamer. Al ons behang wordt op maat gemaakt. Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Daardoor past het altijd. Ook kun je uit 5 verschillende materialen kiezen en is deze afbeelding als behangcirkel leverbaar.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang dier schattige wasbeer

  Babykamer, Dieren, Exclusieve collectie, Kinderkamer

  Een wasbeer die je recht in de ogen aankijkt. Je ziet alleen het bovenlichaam van de wasbeer. De handen van de wasbeer zijn gevouwen. De achtergrond is wit. Dit behang is leuk voor een babykamer of kinderkamer. Wil je dit fotobehang op jouw muur? Bij ons kun je uit 5 verschillende materialen kiezen. Deze afbeelding is ook verkrijgbaar als behangcirkel.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang dier uil oehoe zwart-wit

  Bar, Dieren, Exclusieve collectie, Kantoor, Slaapkamer, Woonkamer, Zwart-wit

  Op de ToF Fotobehang dier uil oehoe zwart-wit is een deel van de kop van een oehoe te zien. De oehoe is een van de grootste uilen ter wereld. Je ziet alleen de ogen, de snavel en een stuk van zijn hoofd. Doordat je slechts een deel van de kop ziet, lijkt het net als of je in de gaten wordt gehouden. Zou je deze afbeelding groot op je muur plakken, dan heb je zeker een eyecatcher in huis. Ook krijgt deze afbeelding wat abstracts als je deze groot afdrukt. Je kunt de ToF Fotobehang dier uil oehoe zwart-wit op verschillende soorten fotobehang laten drukken. Ook is deze afbeelding verkrijgbaar als behangcirkel.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang dier Schotse hooglander zwart-wit

  Dieren, Exclusieve collectie, Interieurstijlen, Kinderkamer, Laatste trend, Scandinavisch, Scandinavisch, Slaapkamer, Stijlen 2023, Woonkamer, Zwart-wit

  Op de ToF Behang dier Schotse hooglander zwart-wit zie je de kop van een Schotse hooglander en een stukje van zijn lijf. Het dier heeft zijn kop naar je toegedraaid, maar doordat het haar voor de ogen hangt zie je die niet. Twee hoorns steken omhoog. Deze Schotse hooglander past goed in onder andere een rustiek en landelijk interieur. Als je bij ons fotobehang bestelt, wordt dit op maat voor jou gemaakt, waarbij je zelf kunt kiezen welk materiaal je wilt. Ook kun je kiezen of je het behang als een stuk of op rollen geleverd wilt hebben. Deze afbeelding is ook leverbaar als behangcirkel. Bij de behangcirkel zie je alleen de kop.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang dier trotse pauw

  Bar, Dieren, Exclusieve collectie, Kantoor, Slaapkamer, Woonkamer

  Op de ToF Fotobehang dier trotse pauw is een pauw van voren te zien, die zijn staart omhoog heeft. Met deze prachtige pauw aan de muur steek je iedereen de kroon. De veren en de kleuren komen goed tot zijn recht op dit mooie fotobehang. De ‘ogen’ in de veren geven dit behang net iets meer allure. Daardoor is dit behang echt een blikvanger voor in je woonkamer. Bij ons kun je uit 5 verschillende materialen kiezen. Deze afbeelding is ook verkrijgbaar als behangcirkel.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang dier zwarte panter

  Dieren, Exclusieve collectie, Slaapkamer

  Kijk maar uit! Op dit fotobehang staat een zwarte panter die jou in de gaten houdt. De ogen van deze gevaarlijke panter valt meteen goed op, omdat de achtergrond weinig kleur heeft. Maar maak je niet druk, gelukkig is deze zwarte panter niet echt. Wil je dit fotobehang op jouw muur? Bij ons kun je uit 5 verschillende materialen kiezen. Daarnaast is dit panter behang is ook verkrijgbaar als behangcirkel.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang dier lieve panda

  Babykamer, Dieren, Exclusieve collectie, Kinderkamer, Zwart-wit

  Reuzenpanda’s lijken lief en schattig. Dit behang bevestigt dat nog eens. Dit komt onder andere door de bolle kop in combinatie met de grote zwarte ogen. Ook de manier van zitten – op hun achterwerk – doet menselijk aan. Toch kan een reuzenpanda, ook wel panda, pandabeer of bamboebeer genoemd, gevaarlijk zijn als hij zich moet verdedigen. Dit behang doet echter niets en kan perfect op de slaapkamer van je kind. Het is leverbaar op zowel naadloos behang als behangrollen. Deze afbeelding is ook leverbaar als behangcirkel.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang dier lief katje

  Babykamer, Dieren, Exclusieve collectie, Kinderkamer

  Op dit behang is een close-up te zien van een poes die je van voren aankijkt. De poes heeft een roodbruine vacht met strepen. Het beestje heeft grote groene ogen waarmee hij je wat verbaasd aan lijkt te kijken. Tegen deze sprekende groene ogen kun je toch geen nee zeggen? Erg leuk voor in een kinderkamer. Wij maken al ons behang op maat. Is jouw muur wat minder breed dan de afbeelding, dan kun deze nog bijsnijden. Ook is deze afbeelding leverbaar als behangcirkel.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang dieren moeder en babygiraf

  Babykamer, Dieren, Exclusieve collectie, Kinderkamer, Zwart-wit

  Behang met moeder en baby giraffe in zwart-wit. Schattig voor de babykamer of kinderkamer van je kind. Op dit behang staat een moeder giraffe en haar baby giraffe uitgebeeld. De twee giraffen vallen goed op, omdat de achtergrond zwart is. Dit behang is ook leuk voor een baby- of kinderkamer. Wil jij dit leuke behang op je muur? Bij ons kun je uit 5 verschillende materialen kiezen. Daarnaast is dit giraffe behang is ook verkrijgbaar als behangcirkel.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang dier Burchell zebra

  Dieren, Exclusieve collectie, Slaapkamer, Woonkamer

  Op de ToF Fotobehang dier Burchell-zebra zie je een deel van de kop en het lichaam van de zebra. Door de gekozen uitsnede vallen de zwart-witte strepen erg op en krijg je een abstract beeld. Toch is de zebra wel herkenbaar. Met de ToF Fotobehang dier Burchell-zebra heb je echt een blikvanger in huis. Vooral als je dit behang op een grote muur in bijvoorbeeld je woonkamer plakt. Wil jij dit fotobehang ook bij jou op de muur? Geef de maten van je muur door. Ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Dat is het voordeel dat bij ons elk behang op maat gemaakt wordt. Ook kun je dit fotobehang op 5 verschillende materialen laten drukken. Deze afbeelding is ook verkrijgbaar als behangcirkel.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang dierenkop olifant zwart-wit

  Deur, Dieren, Exclusieve collectie, Slaapkamer, Smalle muur, Woonkamer, Zwart-wit

  De ToF Fotobehang dierenkop olifant zwart-wit is erg indrukwekkend doordat alleen een deel van de kop en de slurf van de olifant te zien zijn. Dit fotobehang trekt zeker de aandacht in je huis of op kantoor. Ook kan het goed op een smalle muur. Door zijn stoere uiterlijk past dit behang deze ook in veel soorten interieurs. Of je nu van landelijk, bohemian of industrieel houdt. Dus wacht niet langer en bestel deze blikvanger. Bij ons kun je uit 5 verschillende materialen kiezen. Ook is deze afbeelding verkrijgbaar als behangcirkel.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang dier portret Afrikaanse leeuw zwart-wit

  Deur, Dieren, Exclusieve collectie, Slaapkamer, Smalle muur, Zwart-wit

  Behang met daarop een prachtig portret van een Afrikaanse leeuw in zwart-witte kleuren. De Afrikaanse leeuw is een van de meest bekende dieren uit Afrika. Daarnaast kun je in Afrika verschillende dieren spotten uit ‘The big Five’. Deze leeuw kijkt heel krachtig uit zijn ogen. Doordat de afbeelding zwart-wit is, past deze goed in een modern interieur. Wil je dit fotobehang ook aan de muur? Bij ons kun je kiezen uit 5 verschillende materialen. Daarnaast is dit dieren behang ook verkrijgbaar als behangcirkel.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang dier leeuwenkop zwart-wit

  Dieren, Exclusieve collectie, Slaapkamer, Woonkamer, Zwart-wit

  Een zwart-wit afbeelding met daarop de kop van een leeuw, vanaf de zijkant gezien. Doordat de achtergrond zwart is, wordt de kop extra uitgelicht en zie je de manen goed. Kies je voor een wandvullend behang op een mooie lange muur, dan komt deze afbeelding nog beter tot zijn recht. Heeft jouw muur niet dezelfde verhoudingen als de foto dan kun je ook een deel van de afbeelding gebruiken. Wil je ook de koning van de jungle op je muur? Dat kan. Je kunt bij ons uit 5 verschillende materialen kiezen, waaronder verschillende soorten naadloos behang. Ook is deze afbeelding leverbaar als behangcirkel.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang dier zilverrug gorilla zwart-wit

  Dieren, Exclusieve collectie, Slaapkamer, Woonkamer, Zwart-wit

  De ToF Fotobehang dier zilverrug gorilla, ook wel westelijke laaglandgorilla genoemd, is een indrukwekkende verschijning. Doordat de gorilla van voren is gefotografeerd vallen vooral de neus met de twee grote neusgaten erg op. De rest van de kop en het lichaam vervagen in de zwarte achtergrond. Doordat de afbeelding in zwart-wit is, krijgt deze een duistere uitstraling. Bij ons kun je de ToF Fotobehang dier zilverrug gorilla zwart-wit op 5 verschillende materialen laten drukken: vliesbehang, verschillende soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Ook kun je kiezen tussen levering op rollen of levering als een stuk. Deze afbeelding is ook leverbaar als behangcirkel. Bij de behangcirkel wordt de kop nog extra benadrukt door de ronde vorm.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang dier giraf in kleur

  Babykamer, Dieren, Exclusieve collectie, Kinderkamer, Smalle muur, Toilet

  Deze giraf is erg leuk voor een jongenskamer of meidenkamer. Een giraf (ook wel geschreven als giraffe) is door zijn lange nek en gevlekte huid een opvallende verschijning. Een volwassen giraf kan zelfs wel vijf meter hoog worden. Ook heeft hij twee hoorntjes op zijn kop. Daardoor doet een giraf ook wel een beetje aan een draak denken. Als je goed kijkt, zie je dat deze giraf aan het kauwen is. Net als koeien zijn giraffen herkauwers. Ze besteden wel vier uur per dag aan eten. Deze afbeelding kun je bij ons op verschillende soorten behang laten drukken. Ook kun je zelf de uitsnede bepalen. Deze afbeelding is ook leverbaar als behangcirkel.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang dier gemsbokken duel zwart-wit

  Dieren, Exclusieve collectie, Slaapkamer, Woonkamer, Zwart-wit

  Op ToF Fotobehang dier gemsbokken duel zwart-wit zie je twee gemsbokken die in gevecht zijn met elkaar. Gemsbokken worden ook wel spiesbokken genoemd. Niet zo’n gekke naam als je hun hoorns ziet. Om de bokken heen zie je een stofwolk en op de grond zie je wat stenen/kleine rotsen. Bij ons kun je de ToF Fotobehang dier gemsbokken duel zwart-wit op 5 verschillende materialen laten drukken: vliesbehang, verschillende soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Ook kun je kiezen tussen levering op rollen of levering als een stuk. Deze afbeelding is ook leverbaar als behangcirkel. Bij de behangcirkel ligt de nadruk op de twee koppen van de gemsbokken.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang dier grappige wasbeer

  Babykamer, Dieren, Exclusieve collectie, Kinderkamer

  Een wasbeer die je met grote ogen aankijkt. Je ziet de kop en een deel van zijn lichaam. De wasbeer heeft een grote bril op die het uiterlijk extra accentueert. Ook lijkt het dier daardoor net een professor. Dit is een leuk behang voor een babykamer of kinderkamer. Al ons behang wordt op maat gemaakt. Geef de maten van jouw muur door en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Deze afbeelding is ook leverbaar als behangcirkel.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang dier neushoorn met grote hoorn zwart-wit

  Dieren, Exclusieve collectie, Slaapkamer, Woonkamer, Zwart-wit

  De kop van een neushoorn vanaf de zijkant gezien, in zwart-wit met een zwarte achtergrond. Daardoor wordt de ivoren hoorn extra uitgelicht. Ook heeft deze neushoorn nog een kleinere stomp. Deze stomp komt alleen voor bij bepaalde soorten. Als je bij ons fotobehang bestelt, kun je uit 5 verschillende materialen kiezen. Al ons behang wordt op maat gemaakt. Vul de maten van jouw muur in en ons systeem rekent uit hoeveel behang je nodig hebt. Ook kun je – als je dat wilt – de afbeelding bijsnijden en/of spiegelen. Deze afbeelding is ook leverbaar als behangcirkel.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang dier portret van een leeuw zwart-wit

  Dieren, Exclusieve collectie, Slaapkamer, Zwart-wit

  Een zwart-wit foto van een leeuw die zit en ergens naar kijkt. De leeuw is schuin afgebeeld. Daardoor kijkt hij je niet recht aan. Door de belichting valt met name de bek op, omdat die het lichtste van kleur is. Wil je deze koning van de jungle ook aan je muur? Bij ons kun je deze afbeelding op 5 verschillende materialen laten drukken. Je kunt kiezen uit Airtex, WalltexPro, vliesbehang en twee soorten vinylbehang (textiel en leerlook). Deze afbeelding is ook leverbaar als behangcirkel.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang dier klein konijn

  Babykamer, Dieren, Exclusieve collectie, Kinderkamer

  Een foto van een konijn die je recht aankijkt. Het konijn heeft een bruine vacht. Dit konijn ziet er schattig uit en past perfect in een babykamer, jongenskamer of meidenkamer. Bij ons kun je deze afbeelding op een verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, verschillende soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen. Deze afbeelding is ook leverbaar als behangcirkel.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang dier portret westelijke laagland gorilla zwart-wit

  Dieren, Exclusieve collectie, Slaapkamer, Woonkamer, Zwart-wit

  De kop van een gorilla. De afbeelding is in zwart-wit op een zwarte achtergrond. Daar springen met name de neus en de mond eruit. Daarboven zie je twee indringende ogen. Hoewel de afbeelding vrij sober oogt, springt die er toch uit. Deze stoere gorilla past goed in een modern, minimalistisch en strak interieur. Wil jij deze eyecatcher ook op je muur? Bij ons kun je uit 5 verschillende materialen kiezen. Een deel wordt geleverd op rollen en een deel als naadloos behang. Dat houdt in dat je helemaal geen naden hebt. Deze afbeelding is ook leverbaar als behangcirkel.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang dier giraffe zwart-wit

  Dieren, Exclusieve collectie, Slaapkamer, Toilet, Woonkamer, Zwart-wit

  Doordat we gekozen hebben voor een zwart-wit uitvoering, krijgt de ToF Fotobehang dier giraffe zwart-wit een chique uitstraling. Doordat de afbeelding staand is, wordt de lange nek van de giraffe (ook wel geschreven als giraf) benadrukt. Dit fotobehang past goed op een smalle muur in bijvoorbeeld de woonkamer of slaapkamer. Bij ons kun je de ToF Fotobehang dier giraffe zwart-wit op 5 verschillende materialen laten drukken. Ook is deze afbeelding leverbaar als behangcirkel. Als behangcirkel heeft deze afbeelding een hele andere uitstraling dan als fotobehang. Door de ronde uitsnede wordt niet de lange nek, maar juist de oren benadrukt.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang dier Afrikaanse buffel zwart-wit

  Dieren, Exclusieve collectie, Keuken, Slaapkamer, Smalle muur, Zwart-wit

  Op de ToF Behang dier Afrikaanse buffel zwart-wit is een Afrikaanse buffel te zien. De Afrikaanse buffel wordt ook wel kafferbuffel genoemd. Op dit behang zie je een close-up van de kop van dit Afrikaanse rund. Daarnaast zie je nog een stuk van de hoorns. Dit behang is in zwart-wit en past daardoor goed in onder andere een landelijk interieur door de rustieke uitstraling. De ToF Behang dier Afrikaanse buffel zwart-wit kun je bij ons op 5 verschillende materialen laten drukken: vliesbehang, verschillende soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Deze afbeelding is ook verkrijgbaar als behangcirkel.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang dier kaffer buffel zwart-wit

  Dieren, Exclusieve collectie, Slaapkamer, Zwart-wit

  Op ToF Fotobehang dier kaffer buffel zwart-wit is een Afrikaanse buffel, ook wel kafferbuffel genoemd, te zien. Van dit Afrikaanse rund zie je een close-up van een kant van de kop. Daardoor valt met name de ronde hoorn op. Door deze aparte uitsnede wordt je aandacht getrokken. Ook ziet dit behang er stoer uit doordat die in zwart-wit is. Wil je dit fotobehang op jouw muur? Bij ons kun je uit 5 verschillende materialen kiezen. Ook kun je zelf bepalen of je het behang als een stuk of op rollen wilt. Deze afbeelding is ook verkrijgbaar als behangcirkel.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
×