Wolkenkrabbers

In ons Steden en Landen behang vind je ook behang met wolkenkrabbers. Zo hebben we fotobehang met daarop wolkenkrabbers van onderen gezien. Dit geeft een apart gezicht. Ook zit er bij dit thema behang met wolkenkrabbers die verlicht zijn. Tussen de gebouwen door loopt water.... Lees meer
In ons Steden en Landen behang vind je ook behang met wolkenkrabbers.... Lees meer

In ons Steden en Landen behang vind je ook behang met wolkenkrabbers. Zo hebben we fotobehang met daarop wolkenkrabbers van onderen gezien. Dit geeft een apart gezicht. Ook zit er bij dit thema behang met wolkenkrabbers die verlicht zijn. Tussen de gebouwen door loopt water. Ook leuk is de ToF Behang zwart-wit Chicago rivier met rechts de Trump-toren en geel bootje. Het grootste gedeelte van dit behang is zwart-wit, met een iets blauwige gloed. Alleen het gele bootje heeft kleur, waardoor die erg opvalt. Overigens kun je al ons fotobehang omzetten in zwart-wit. Mocht je dus behang gevonden hebben, maar past die qua kleuren niet bij interieur? Dan kun je die heel gemakkelijk omzetten. Ook is het mogelijk om een uitsnede te gebruiken. Meer fotobehang met een wolkenkrabber vind je in het thema Skylines. Heb je niet kunnen vinden wat je zoekt? Kijk dan eens bij ander steden behang van het thema Steden en Landen, zoals Hoofdsteden, Bruggen of Monumenten.

Filter
 • ToF Behang zwart-wit onderaanzicht wolkenkrabbers Times Square, New York

  Bar, Eetkamer, Kantoor, Slaapkamer, Steden en Landen, Tienerkamer, Wolkenkrabbers, Woonkamer, Zwart-wit
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang zwart-wit Chicago rivier met rechts de Trump-toren en geel bootje

  Bar, Eetkamer, Kantoor, Steden en Landen, Wolkenkrabbers, Woonkamer, Zwart-wit
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang steden wolkenkrabbers van onderen

  Kantoor, Slaapkamer, Steden en Landen, Wolkenkrabbers, Woonkamer

  Fotobehang met daarop een foto van onder gezien van meerdere wolkenkrabbers. Daardoor wordt de aandacht naar de lucht getrokken. De wolkenkrabbers reflecteren in elkaar door de ramen. Dit fotobehang is mooi voor bijvoorbeeld in de slaapkamer, woonkamer of op kantoor. Bij ons kun je deze afbeelding op verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen. Heeft jouw muur niet dezelfde verhoudingen als de foto, dan kun je ook een deel van de afbeelding gebruiken. Geef online jouw maten door en wij maken het precies voor je op maat!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang stad wolkenkrabbers verlicht

  Kantoor, Slaapkamer, Steden en Landen, Wolkenkrabbers, Woonkamer

  Fotobehang van een stad met veel verlichte wolkenkrabbers met op de voorgrond een rivier of kanaal dat door de stad loopt. Over het water zijn verschillende bruggen. De verlichte gebouwen zorgen voor een fraai plaatje. Dit fraaie behang is mooi voor bijvoorbeeld in de slaapkamer, woonkamer of op kantoor. Bij ons kun je deze afbeelding op verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen. Heeft jouw muur niet dezelfde verhoudingen als de foto, dan kun je ook een deel van de afbeelding gebruiken. Geef online jouw maten door en wij maken het precies voor je op maat!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
×