Inspiratie & Advies

Bij ToF behang aan je muur kun je behang op maat bestellen. Je kunt kiezen uit fotobehang, behang met illustraties, tekeningen en schilderijen, behang met patronen en behangcirkels. Ook kun je uit vijf verschillende materialen kiezen. Zo is er voor elk wat wils. Hieronder vind je allerlei artikelen om je te inspireren en te adviseren. Deze blogs kunnen je helpen als je graag behang of een behangcirkel wil bestellen, maar je nog geen keuze hebt kunnen maken. Ook kun je meer lezen over de laatste behangtrends.

Interieur Tips

Kleuren combineren is iets wat we altijd doen. Kleren matchen of met een blauwe pen op wit papier schrijven. Maar dit gebeurt vaak onbewust. Toch bepaalt het hoe iets eruit komt te zien en hoe het overkomt. Kleuren combineren is iets waar we al bij de basisschool mee beginnen.

Interieur Tips

Wij verkopen behangcirkels in de maten 60, 80, 100 en 120 centimeter. Wil je een behangcirkel kopen, maar weet je niet welke maat je moet nemen? Lees onze tips en tricks, zodat je altijd de juiste maat hebt.

Categorie

Titel..

Wil je weten welk behang het beste past bij jouw interieur? Of wat de laatste trends zijn op gebied van behang? Onze styliste Fleur geeft tips en advies.
Interieur Trends

Wil je weten welke trends in zijn in 2023 op het gebied van behang? Lees ons blog over dit onderwerp.

Uitgelichte tips

Interieur Trends

In 2023 zullen wij elke maand een behang uitkiezen als ‘Behang van de Maand’. In dit blog lees je welke dat is. Nieuwsgierig naar het behang van de maand augustus? Lees snel verder. In dit blog vind je ook het behang van de voorgaande maanden.

×