Inspiratie & advies

Behang van de Maand

In 2023 zullen wij elke maand een behang uitkiezen als ‘Behang van de Maand’. In dit blog lees je welke dat is. Nieuwsgierig naar het behang van de maand augustus? Lees snel verder. In dit blog vind je ook het behang van de voorgaande maanden.

Dit is in 2023 populair

Behang van de maand augustus

Net als in de andere maanden hebben wij weer een ‘Behang van de Maand’ uitgekozen. We hebben ditmaal gekozen voor de ToF Fotobehang landschap mooi strand in Thailand zwart-wit. Dit zomerse behang met een strand met een palmboom is net even anders dan anders doordat het in zwart-wit is. Wil je het hele jaar door een vakantiegevoel ervaren? Plaats snel je bestelling. Al ons behang wordt op maat gemaakt, dus het past altijd. Het ToF Fotobehang landschap mooi strand in Thailand zwart-wit past ook goed bij twee interieurstijlen die dit jaar populair zijn – modern minimalistisch en Scandinavisch -, omdat het vrij ingetogen is. En doordat het in zwart-wit is, kun je het ook goed combineren met allerlei kleuren. Toch liever iets in kleur? Of een ander soort afbeelding? Wij hebben een uitgebreid aanbod strand behang.

Strand behang

Trends
komen daarin terug

Behang van de maand juli

Voor de maand juli is de ToF Behang kunst vrouwenportret lijntekening het ‘Behang van de maand’. We hebben deze uitgekozen, omdat die een zomerse uitstraling heeft door de kleuren van dit behang. Het wit en de zachtroze tinten geven je een zomers gevoel. Wil jij het hele jaar dat zomerse gevoel ervaren? Dan is dit behang wat voor jou. Wij hebben het behang gespiegeld, omdat dit beter uitkwam met de ruimte. Omdat wij al het behang op maat maken, kun je tijdens het bestellen zelf je wensen doorgeven. Zo kun je het behang dus spiegelen, omzetten in zwart-wit en zelf de uitsnede bepalen. Het ToF Behang kunst vrouwenportret lijntekening zit in onze Lijnkunst-collectie. Nieuwsgierig naar welk behang daar nog meer inzit? Bekijk ons assortiment.

Lijnkunst-collectie

Behang van de maand juni

Elke maand kiezen wij een behang van de maand uit. Deze maand is het deze geweldige ToF Fotobehang tijger close-up in zwart-wit. Deze tijgerkop laat elke ruimte opvallen, ondanks zijn neutrale kleuren. Doordat deze in zwart-wit is, is hij met vrijwel alle kleuren te combineren. Ook met de trendkleuren van 2023. Dit zijn de trendkleuren van 2023: Wild Wonder, Vining Ivy, Nordic Green en lavendel, paars en groen. Niet eerder is er een behang in zwart-wit en uit de Exclusieve collectie Dieren uitgekozen als ‘Behang van de maand’. Vandaar dat wij voor de maand juni dit stoere behang in het zonnetje zetten.

Dieren-collectie

Ander dieren behang

Behang van de maand mei

Op gebied van interieur zijn er allerlei trends. In ons blog Dé behangtrends van 2023 kun je daar meer over lezen. Wij van ToF kiezen elke maand een behang uit als ‘Behang van de Maand’. Voor de maand mei hebben we gekozen voor de ToF Fotobehang vrouw gouden lippen. We hebben deze uitgekozen, omdat die past bij een van de trendkleuren van dit jaar, Wild Wonder. Ook willen we onze Exclusieve collectie Vrouwen onder de aandacht brengen, omdat je hierin unieke en aparte designs vindt die niet iedereen aanbiedt. Met de ToF Fotobehang vrouw gouden lippen heb je zeker een eyecatcher in huis.

Exclusieve collectie

Behang van de maand april

Het behang van de maand april is De Nachtwacht. Dit behang hebben we uitgekozen, omdat het past bij een van de kleuren van 2023. Elk jaar kiezen verffabrikanten een kleur uit. Flexa heeft Wild Wonder uitgeroepen als kleur voor 2023. Deze geeltint past goed bij de lente. Geel is de kleur van de zon en roept vrolijkheid, geluk en energie op. De Nachtwacht en veel ander behang uit onze Exclusieve collectie Meesters hebben gele accenten. Daardoor past dit behang goed naast een muur die in de kleur Wild Wonder of andere geeltint is geschilderd.

Meesters-collectie

Behang van de maand maart

Voor de maand maart is de ToF Fotobehang natuur magisch marmer het ‘Behang van de Maand’. We hebben dit behang uitgekozen, omdat dit bij meerdere trends van 2023 past. Zo past het bij de kleur Vining Ivy, een van de trendkleuren van dit jaar. Ook kan het in een maritiem interieur, een van de interieurstijlen die populair is in 2023. Een andere trend van dit jaar is de natuur naar binnen halen. Ook daarbij sluit dit behang aan, al hebben wij wel gekozen om dat in te vullen met een abstracte foto in plaats van een standaard afbeelding. Meer van dit soort behang vind je in onze Exclusieve collectie Natuur. Al vind je daar ook traditioneler natuur behang. Ook hebben we nog een uitgebreid assortiment natuur behang verdeeld over allerlei thema’s, zoals bloemen, bomen en strand.

Exclusieve collectie Natuur

Natuur behang

Behang van de maand februari

Voor de maand februari hebben wij ToF Behang kunst gouden figuren op grijze achtergrond uitgekozen, omdat dit behang past bij de art deco-stijl. De meeste interieurstijlen van 2023 zijn vrij ingetogen. Art deco is daar juist het tegenovergestelde van. Bij die stijl gaat het juist om een statement maken met je interieur. Wil jij dat ook? Kies dan voor dit behang. Past deze niet zo goed bij jouw interieur? Wij hebben ook nog ander art deco-behang. Al ons behang kun je op vijf verschillende materialen laten drukken, waarbij drie op rollen worden geleverd en twee als naadloos behang. Bij behang op rollen kun je kiezen uit vliesbehang, vinylbehang leerlook en vinylbehang textiellook. Bij naadloos behang kun je kiezen uit Airtex en WalltexPro.

Bekijk al ons Art deco-behang

Behang van de maand januari

Voor de maand januari hebben wij de ToF Behang bloem bladeren met blauwe achtergrond uitgekozen als Behang van de Maand. Wij hebben voor dit behang uitgekozen, omdat het past bij de trend van de natuur in huis halen en omdat een van de kleuren van 2023 – Vining Ivy – erin terugkomt. Wil jij wat trends van 2023 terug laten komen in je huis? Dan is dit behang een optie.

Exclusieve collectie Natuur

×