Middeleeuws

Zoek je middeleeuws behang? Dan ben je bij ToF aan je muur aan het juiste adres. In dit thema hebben we onder andere behang waarop een leger te zien is. In de middeleeuwen werd er veel oorlog gevoerd via veldslagen. Dit waren enorme legers, dus... Lees meer
Zoek je middeleeuws behang? Dan ben je bij ToF aan je muur... Lees meer

Zoek je middeleeuws behang? Dan ben je bij ToF aan je muur aan het juiste adres. In dit thema hebben we onder andere behang waarop een leger te zien is. In de middeleeuwen werd er veel oorlog gevoerd via veldslagen. Dit waren enorme legers, dus het zag er best imposant uit. Naast veldslagen werden er ook steden belegerd om zo de mensen te dwingen op te geven. Naast dit leger behang hebben we behang waarop mensen, dieren en voorwerpen uit de middeleeuwen te zien zijn, zoals een edelman met een pijl en boog. Hou je van geschiedenis? Dan is ons middeleeuws behang wat voor jou. Ook kan dit behang goed in een jongenskamer. Wist je dat wij ook piraten behang hebben? Al ons behang wordt op maat gemaakt. Geef de maten van je muur op en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang jij nodig hebt.

Filter
 • ToF behang kinderen aanval middeleeuwse ridders

  Jongenskamer, Kinderkamer, Mensen, Middeleeuws

  Op dit fotobehang zie je een aanval van ridders. Op de achtergrond zie je een kasteel dat de ridders willen veroveren. Sommige ridders zitten op paarden. Ook in de middeleeuwen vochten paard en ruiter/ridder tezamen, man tegen man, in de vele oorlogen. Daarom was het van het grootste belang dat het paard soepel, wendbaar en snel was en op de lichtste hulp reageerde. Bovendien moest hij sterk worden om de ruiter met zijn harnas te kunnen dragen. Dit stoere behang is fraai voor in bijvoorbeeld een kinderkamer of jongenskamer. Je kunt bij ons uit 5 verschillende materialen kiezen, waaronder verschillende soorten naadloos behang.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kinderen middeleeuwse strijd

  Jongenskamer, Kinderkamer, Mensen, Middeleeuws

  Op dit stoere behang zie je een illustratie met daarop ridders die aan het strijden zijn. Een aantal ridders zit op paarden. Op de achtergrond zie je gewelven en een stukje van een stadsmuur. Het behang is erg kleurrijk. Vooral het geel en rood valt erg op, omdat er ook veel grijs in de afbeelding zit. Dit leuke behang kan goed in ene kinderkamer. Bij ons kun je deze afbeelding op een verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kind middeleeuwse ridders tegen andere ridders

  Jongenskamer, Kinderkamer, Mensen, Middeleeuws

  Op dit behang zie je een aanval van middeleeuwse ridders die in strijd gaan tegen de Johanniter ridders. De middeleeuwse ridders wilden hier Jeruzalem veroveren. Jeruzalem staat bekend als een stad die voor drie godsdiensten heilig is: het christendom (omdat Jezus hier is gestorven), het jodendom (omdat hier de tempel van de Joden stond, hier is alleen nog de Klaagmuur van over) en de islam. Dit stoere behang is mooi voor bijvoorbeeld in een jongenskamer of kinderkamer. Als je bij ons behang bestelt, wordt dit op maat voor jou gemaakt, waarbij je zelf kunt kiezen welk materiaal je wilt. Het is leverbaar als behang op rollen of als naadloos behang.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kind middeleeuws leger met speren

  Jongenskamer, Kinderkamer, Mensen, Middeleeuws, Smalle muur, Tienerkamer

  Op dit fotobehang zie je een middeleeuws leger die hun speren omhoog houden. Aan sommige speren hangt een rode vlag. Dit betekent dat ze willen laten zien dat ze gevaarlijk zijn. Met dit behang maak je van een saaie muur een echte blikvanger. Dit behang past goed in bijvoorbeeld een tienerkamer, jongenskamer of kinderkamer. Omdat de afbeelding staand is staat het ook mooi op een smalle muur. Bij ons kun je uit 5 verschillende materialen kiezen. Een deel wordt geleverd op rollen en een deel als naadloos behang. Dat houdt in dat je helemaal geen naden hebt.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kinderen middeleeuwse zwaarden

  Jongenskamer, Kinderkamer, Mensen, Middeleeuws, Tienerkamer

  Op dit zwart-witte fotobehang zie je prachtige middeleeuwse zwaarden. De zwaarden lijken uit een zwart gat in het midden te komen. Lijkt het jou mooi om dit behang aan je muur te hebben? Dat kan! Dit behang is fraai voor in een kinderkamer of jongenskamer. Dus wacht niet langer en bestel deze blikvanger. Vul je maten in van jouw muur en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang jij nodig hebt. Ook kun je zelf bepalen of je het behang als een stuk of op rollen wilt.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kind middeleeuws ridders met paarden

  Bar, Jongenskamer, Kantoor, Mensen, Middeleeuws

  Behang met een illustratie van ridders met paarden in de middeleeuwen. De ridders hebben beschermingsmiddelen aan en hebben een zwaard vast. Op de achtergrond zie je vervaagd nog meer ridders met wapens. Dit behang is mooi voor in de slaapkamer, jongenskamer, kantoor of bar. Bestel gemakkelijk je behang bij ToF. Ons behang wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Ons behang is leverbaar in 5 verschillende materialen. Daarbij kun je kiezen uit naadloos behang (Airtex, WalltexPro) en behang op rollen (vliesbehang en vinylbehang). Ook hebben wij nog ander behang van landkaarten.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kind ridders in de middeleeuwen

  Bar, Jongenskamer, Kantoor, Mensen, Middeleeuws

  Behang van ridders uit de middeleeuwen die speren vast hebben. Sommige speren hebben ook een vlag eromheen. Ook hebben de ridders allemaal helmen op. De lucht op het behang is bewolkt. Dit behang is fraai voor in de slaapkamers, jongenskamer, kantoor of bar. Bestel gemakkelijk je behang bij ToF. Ons behang wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Ons behang is leverbaar in 5 verschillende materialen. Daarbij kun je kiezen uit naadloos behang (Airtex, WalltexPro) en behang op rollen (vliesbehang en vinylbehang). Ook hebben wij nog ander behang van landkaarten.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kind allerlei middeleeuwse tekeningen

  Bar, Jongenskamer, Kantoor, Mensen, Middeleeuws

  Behang met daarop vele illustraties van onder andere mensen en dieren. Het behang heeft verschillende kleuren. De achtergrond is heel donkerblauw. Op de achtergrond zijn verschillende patronen te zien. Dit behang is mooi voor in de slaapkamer, jongenskamer, bar of kantoor. Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Daardoor past het altijd. Bij ons kun je deze afbeelding op een verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
×