Piraten

Tof fotobehang met piraten voor stoere jongens of meiden. Behang met grote zeilschepen of doodskoppen. Dat vind je in dit thema. ToF Behang piraten met doodskoppen is stoer zwart-wit behang. De herhalende doodskoppen geeft een speels effect aan het behang en maakt het zeker niet... Lees meer
Tof fotobehang met piraten voor stoere jongens of meiden. Behang met grote... Lees meer

Tof fotobehang met piraten voor stoere jongens of meiden. Behang met grote zeilschepen of doodskoppen. Dat vind je in dit thema. ToF Behang piraten met doodskoppen is stoer zwart-wit behang. De herhalende doodskoppen geeft een speels effect aan het behang en maakt het zeker niet saai. In de toekomst gaan we het assortiment fotobehang piraten nog verder uitbreiden. Ondertussen kun je als je stoer behang voor je kind zoekt ook kijken bij ons Grieks behang, het thema Romeinen, het Vikingen of ons middeleeuws behang. Daarnaast hebben we ook nog een thema Overige kids. Daarin vind je onder andere wereldkaart behang zoals de ToF Behang wereldkaart met verschillende dieren. Een wereldkaart is niet alleen leuk om aan de muur te hangen, maar ook als behang om de hele muur of een gedeelte ermee te behangen. Op deze manier leren kinderen op een speelse manier waar op de wereld welke dieren leven.

Filter
 • ToF Behang piraten met doodskoppen

  Jongenskamer, Kinderen, Mensen, Piraten, Tienerkamer, Zolder

  Supercool en stoer piratenbehang met doodskoppen. Is je zoon of dochter een echte piraat? Dan is dit een passend behang. De doodskoppen komen goed naar voren en zijn erg duidelijk. Wilt je dit behang maar twijfel je over de maat? Geen zorgen wij kunnen het behang precies naar jouw wensen maken. Geef je maten door en bestel online!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang piratenschip met vuur op de achtergrond

  Jongenskamer, Kinderen, Kinderkamer, Mensen, Piraten

  Supergaaf behang met piratenschepen er op. Op dit behang zie je een stoere foto van varende schepen en schepen die vergaan in de zee. In de wolken staat een doodskop afgebeeld. Wil je dit coole behang voor op je kinderkamer? Geef dan online de maten van je muur door en wij zorgen er voor dat het behang precies voor je op maat gemaakt wordt. Bestel direct online.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
×