Steden en Landen

Bij ons thema Steden en Landen vind je tof fotobehang van een stad. We hebben allerlei soorten fotobehang steden en landen van over de hele wereld. Zo hebben we fotobehang met hoofdsteden. Denk hierbij aan Amsterdam, Parijs, New York en Londen. We hebben behang met... Lees meer
Bij ons thema Steden en Landen vind je tof fotobehang van een... Lees meer

Bij ons thema Steden en Landen vind je tof fotobehang van een stad. We hebben allerlei soorten fotobehang steden en landen van over de hele wereld. Zo hebben we fotobehang met hoofdsteden. Denk hierbij aan Amsterdam, Parijs, New York en Londen. We hebben behang met daarop skylines van steden, maar ook fotobehang met allerlei bruggen en trappen. Verder vind je bij dit thema Steden en Landen fotobehang van oude gebouwen, zoals kerken en kathedralen. We hebben behang met daarop monumenten, standbeelden en andere bezienswaardigheden. Zo vind je bij dit thema bijvoorbeeld de Eiffeltoren, de toren van Pisa en Times Square. Overigens hebben we niet alleen westerse landen. Zo hebben we ook fotobehang van Egypte, met daarop de piramides, en behang met daarop de Taj Mahal in India. Overigens hebben we ook moderne gebouwen, zoals wolkenkrabbers. Daarnaast hebben we behang daarop de wereldkaart. We hebben zowel ouderwetse kaarten als moderne kaarten. Zoek je wereldkaart behang voor de kinderkamer? Bij het thema Kinderen hebben we ook wat afbeeldingen van wereldkaarten. Ook zit er in onze Exclusieve collectie nog wat fotobehang van een stad.

Filter
 • ToF Behang trappen schilderachtig uitzicht

  Eetkamer, Hal, Steden en Landen, Trappen

  Op dit prachtige fotobehang trappen zie je een schilderachtig uitzicht in Forza d’Agrò, een pittoresk stadje in de provincie Messina in Sicilië, Zuid-Italië. In het stadje wonen zo’n 874 inwoners. Het stadje ligt 420 meter boven zeeniveau. Wil je dit behang op je muur hebben? Dat kan! Bij ons kun je uit 5 verschillende materialen kiezen. Een deel wordt geleverd op rollen en een deel als naadloos behang. Dat houdt in dat je helemaal geen naden hebt. Geef online jouw maten door en wij maken het precies voor je op maat!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang wereldkaart in blauw

  Landkaarten, Steden en Landen, Tienerkamer, Woonkamer

  Op dit behang zie je een kaart van de wereld in het blauw met een witte achtergrond. De landen worden met witte lijnen aangegeven. Daardoor is duidelijk te zien waar bijvoorbeeld Nederland ligt. Dit behang heeft een minimalistische uitstraling, doordat er geen name van de landen zijn aangegeven. Zou je deze afbeelding groot op je muur plakken, dan heb je zeker een eyecatcher in huis. Wij maken al ons behang op maat. Vul de maten van je muur in en ons systeem rekent uit hoeveel behang je nodig hebt. Ook kan je bij ons deze afbeelding op een verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang landkaart Schotland in blauw

  Landkaarten, Steden en Landen, Tienerkamer

  Op dit behang zie je de kaart van Schotland in blauw met een witte achtergrond. Dit behang heeft een minimalistische uitstraling. Onderaan de kaart staat de tekst Scotland. Wil je die tekst er niet op hebben, dan kun je tijdens het bestellen de afbeelding zo snijden dat dat eraf valt Dit behang is leuk voor bijvoorbeeld een tienerkamer. Vul de maten van je muur in en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang jij nodig hebt. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Ook kun je kiezen hoe je het behang geleverd wilt hebben. In banen op behangrollen of als naadloos behang.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang wereldkaart in goud

  Eetkamer, Landkaarten, Steden en Landen, Woonkamer

  Op dit behang zie je een wereldkaart in het goud met een witte achtergrond. Dit behang heeft een minimalistische, maar toch chique uitstraling. Boven de kaart staat de World map. Wil jij deze tekst er niet op hebben, dan kun je tijdens het bestellen de afbeelding nog zo bijsnijden dat het er niet op komt. Dit behang is fraai voor in bijvoorbeeld de woonkamer of slaapkamer. Bij ons kun je deze afbeelding op een verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen. Het is leverbaar als behang op rollen of als naadloos behang.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang wereldkaart met driehoeken

  Eetkamer, Landkaarten, Steden en Landen, Tienerkamer

  Op dit behang zie je een kaart van de wereld met daarop de randen van de verschillende continenten met daarin allerlei driehoeken. De illustratie is donkerblauw met lichtblauwe lijnen. Lijkt het jou mooi om dit behang aan je muur te hebben? Dan ben je bij ToF aan het juiste adres. Vul de maten van je muur in en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang jij nodig hebt. Ook is het mogelijk om je behang in een stuk geleverd te krijgen. Zo heb je geen last van naden.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang wereldkaart klassiek

  Landkaarten, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer

  Op dit behang zie je een prachtige klassieke wereldkaart in lichtbruin. De kaart oogt ouderwets. Op de kaart staan illustratie in de landen en het water, zoals een zeilschepen en beren. Lijkt het jou mooi om deze klassieke wereldkaart bijvoorbeeld in je slaapkamer of woonkamer op je muur te hebben? Dat kan! Vul de maten van je muur in en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang jij nodig hebt. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang landkaart getekende kaart van Ierland

  Babykamer, Kinderkamer, Landkaarten, Steden en Landen

  Op dit behang zie je een mooi getekende kaart van Ierland. Op de kaart zijn ook bepaalde bezienswaardigheden aangegeven. Ook zie je in het water bootjes varen en orka?s zwemmen. Deze kaart past goed op een muur in een slaapkamer van een kind. Wil jij dit behang voor een kinderkamer bestellen? Vul de maten van de muur in en ons systeem rekent uit hoeveel behang je nodig hebt. Bij ons kun je deze afbeelding op een verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang wereldkaart gedetailleerd

  Landkaarten, Steden en Landen, Tienerkamer, Woonkamer

  Behang met een gedetailleerde illustratie van een wereldkaart. De landen hebben verschillende kleuren. Vanwege de kleine details komt dit behang het beste tot zijn recht op een grote muur. Wil je dit behang bijvoorbeeld in je woonkamer? Dat kan! Vul de maten van je muur in en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang wereldkaart met communicatielijnen

  Kantoor, Landkaarten, Steden en Landen, Tienerkamer, Woonkamer

  Op dit behang zie je een kaart van de wereld met communicatielijnen en -punten in donkerblauw met lichtblauw. Dit prachtige behang is een mooie toevoeging aan jouw interieur. Je maakt met dit behang van een saaie muur een echte blikvanger. Wil je dit behang in je woonkamer op een muur plakken, maar past de kleur van de afbeelding niet zo goed bij je interieur? Dan kun je deze omzetten naar zwart-wit. Al ons behang wordt op maat gemaakt. Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang landkaart van Nederland

  Kinderkamer, Landkaarten, Steden en Landen

  op dit behang zie je de kaart van Nederland waar bijna alle hoofdsteden van de verschillende provincies op te zien zijn. Op de kaart is de hoofdstad van Nederland(Amsterdam) duidelijk aangegeven. Ook is er een klein deel van Duitsland en België te zien. De kaart is in de kleuren groen, geel en blauw. Wil jij deze prachtige afbeelding van de Nederlandse kaart op de muur van een van je kinderen? Vul jouw maten in op onze website en het systeem rekent automatisch uit hoeveel behang jij nodig hebt. Past dit behang niet op jouw muur? We hebben ook nog ander behang met landkaarten.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang landkaart met Europese landen

  Kantoor, Kinderkamer, Landkaarten, Steden en Landen, Tienerkamer

  Op dit behang zie je kaart van Europa. De landen hebben verschillende kleuren blauw. De achtergrond is wit. Dit behang is leuk voor een kinderkamer of tienerkamer, maar kan ook op kantoor Wil jij dit behang voor een van jouw kinderen of je werk? Dat kan! Al ons behang wordt op maat gemaakt. Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Daardoor past het altijd. Bij ons kun je deze afbeelding op een verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang wereldbol met vlaggen

  Kinderkamer, Landkaarten, Steden en Landen, Tienerkamer

  Op dit behang zie je een de wereldbol met vlaggen van verschillende Europese landen op een witte achtergrond. Wil jij dit behang voor de slaapkamer een van jouw kinderen? Dan ben je bij ToF op de juiste plek. Al ons behang wordt op maat gemaakt. Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Daardoor past het altijd. Als je bij ons fotobehang bestelt, wordt dit op maat voor jou gemaakt, waarbij je zelf kunt kiezen welk materiaal je wilt. Ook kun je dit behang bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang wereldkaart in kleur

  Kinderkamer, Landkaarten, Steden en Landen, Tienerkamer

  Op dit behang zie je een prachtig uitzicht van de wereld in kleur vanuit de ruimte. Elementen van deze afbeelding zijn geleverd door NASA. Lijkt deze gedetailleerde fysieke wereldkaart op wereldwijde satellietfoto jou mooi? Dan kan je de ToF Behang wereldkaart in kleur bij ons op 5 verschillende materialen laten drukken: vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Bij ons kun je ook kiezen hoe je het behang geleverd wilt hebben. In banen op behangrollen of als naadloos behang.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang landkaart Ierland close-up

  Hal, Landkaarten, Slaapkamer, Steden en Landen

  Op dit behang zie je een close-up van de landkaart van Ierland in kleur. Op de kaart zijn alle stad en rivier namen ook te zien. De hoofdstad Dublin wordt ook duidelijk aangegeven. Wil jij dit behang op je muur? Wij maken al ons behang op maat. Is jouw muur wat minder breed dan de afbeelding, dan kun je deze nog bijsnijden. Je kunt kiezen uit 5 verschillende materialen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang wereldkaart middeleeuwse stijl

  Hal, Kinderkamer, Landkaarten, Steden en Landen

  Op dit behang zie je een oude kaart met daarop de wereld. Noord-Amerika en Zuid-Amerika zijn in een cirkel verwerkt. In een andere cirkel zit Europa, Azië en Australië. Boven deze twee cirkels staat in het midden een kleinere cirkel, waarbij je de wereld vanuit het perspectief vanaf de noordpool ziet. Om de cirkels heen staan allerlei illustraties. De kaart is gemaakt door Frederick De Wit en is in 1668 gepubliceerd in Amsterdam. Wil je dit behang op je muur? Vul de maten van je muur in en ons systeem rekent uit hoeveel behang je nodig hebt. Je kunt kiezen uit 5 materialen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang wereldkaart lidstaten Europese Unie

  Hal, Jongenskamer, Landkaarten, Slaapkamer, Steden en Landen

  Op dit behang wereldkaart zie je een illustratie van een kaart met de lidstaten van de Europese Unie na Brexit. In 2020 vertrok het Verenigd Koninkrijk uit de EU. De landen die nog lid zijn, zijn donkerblauw gekleurd. De andere zijn lichtgrijs. De achtergrond is wit. Speciale gebieden van de lidstaten zijn niet opgenomen in de kaart. Wil je dit behang op jouw muur? Dat kan! Als je bij ons fotobehang bestelt, wordt dit op maat voor jou gemaakt, waarbij je zelf kunt kiezen welk materiaal je wilt. Deze afbeelding van de lidstaten van de Europese Unie na Brexit, komt het best tot zijn recht op een grote muur. Heb jij niet zo’n brede muur en wil je dit prachtige behang toch op je muur? Dan kun je ook een deel van de afbeelding gebruiken. Geef de maten van je muur aan en bepaal zelf de gewenste uitsnede.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang Nederland minimalistische gestippelde bolletjeskaart

  Kantoor, Kinderkamer, Landkaarten, Steden en Landen, Woonkamer

  Bij ToF hebben we allerlei soorten behang. Op dit behang zie je een minimalistische gestippelde bolletjeskaart van Nederland. Lijkt het jou leuk om dit behang bijvoorbeeld in je woonkamer te hebben. Plaats dan snel je bestelling. Al ons behang wordt op maat gemaakt. Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Daardoor past het altijd.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang Nederland gedetailleerd

  Kantoor, Kinderkamer, Landkaarten, Slaapkamer, Steden en Landen

  Op dit behang zie je een mooi gedetailleerde kaart van Nederland in verschillende kleuren. Op het behang zijn alle provincies en steden te zien. Ook worden alle meren, rivieren en de zeeën op de kaart aangegeven. Een klein deel van België en Duitsland zijn ook zichtbaar op de kaart. Dit behang is perfect voor kinderen. Ook kan het op kantoor. Als je bij ons behang bestelt, wordt dit op maat voor jou gemaakt, waarbij je zelf kunt kiezen welk materiaal je wilt. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF behang wereldkaart in groen

  Hal, Jongenskamer, Kinderkamer, Landkaarten, Steden en Landen

  Op dit behang zie je een historische kaart, de Sud-Polar-Karte. Dit is een kaart van de zuidpoolgebieden. Deze kaart laat zien met welke grote precisie de Duitse cartograaf Adolf Stieler te werk ging. De kaart is van 1874. Dit stijlvolle behang is perfect voor een jongenskamer. Wil jij dit behang op je muur hebben? Dat kan! Vul de maten van je muur in en ons systeem rekent uit hoeveel behang je nodig hebt. Je kunt kiezen uit 5 materialen. Ook kun je kiezen tussen levering op rollen of levering als een stuk.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang brug Parijs Pont Alexandre-III

  Bar, Bruggen, Eetkamer, Hal, Kantoor, Keuken, Steden en Landen, Woonkamer

  Prachtig behang van De Pont Alexandre-III in Parijs. Op de achtergrond zie je Het Hôtel National des Invalides. Dit is een paleis die diende als onderkomen voor oud-soldaten die hulpbehoevend waren geraakt door hun dienst in het Franse leger. Wil jij dit fotobehang ook op je muur? Plaats je bestelling gemakkelijk online. Als je de maten van jouw muur doorgeeft dan zorgen wij ervoor dat het precies voor je op maat. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang Amsterdam grachten

  Bar, Eetkamer, Hal, Hoofdsteden, Kantoor, Keuken, Steden en Landen, Woonkamer

  Prachtig fotobehang van de grachten in Amsterdam. De mooie grachten panden en de schemering maken dit alom een schitterend behang. Wil jij dit fotobehang ook bij jou op de muur? Geef de maten van je muur door. Ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Dat is het voordeel dat bij ons elk behang op maat gemaakt wordt. Ook is het mogelijk om je behang in een stuk geleverd te krijgen. Zo heb je geen last van naden.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang zwart-wit Big Ben, ‘s nachts, Londen

  Hal, Hoofdsteden, Keuken, Smalle muur, Steden en Landen, Toilet, Woonkamer, Zwart-wit
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang zwart-wit Eiffeltoren vanaf onderen gezien, Parijs

  Bar, Hal, Hoofdsteden, Kantoor, Smalle muur, Steden en Landen, Toilet, Woonkamer, Zwart-wit
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang zwart-wit skyline New York

  Bar, Kantoor, Keuken, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer, Zwart-wit
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang zwart-wit onderaanzicht wolkenkrabbers Times Square, New York

  Bar, Eetkamer, Kantoor, Slaapkamer, Steden en Landen, Tienerkamer, Wolkenkrabbers, Woonkamer, Zwart-wit
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang zwart-wit binnenkant gebouw The Global Education Centre

  Hal, Keuken, Oude gebouwen, Smalle muur, Toilet, Zwart-wit
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang zwart-wit danszaal of stijlkamer

  Bar, Hal, Kantoor, Oude gebouwen, Steden en Landen, Woonkamer, Zwart-wit
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang zwart-wit oude poort

  Bar, Hal, Kantoor, Oude gebouwen, Smalle muur, Steden en Landen, Toilet, Zwart-wit
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang zwart-wit brug in de mist

  Bar, Bruggen, Kantoor, Smalle muur, Steden en Landen, Tienerkamer, Woonkamer, Zwart-wit
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang zwart-wit Chicago rivier met rechts de Trump-toren en geel bootje

  Bar, Eetkamer, Kantoor, Steden en Landen, Wolkenkrabbers, Woonkamer, Zwart-wit
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang zwart-wit beeldhouwwerk Renaissance Plazza della Signoria

  Bar, Hal, Kantoor, Overige steden, Smalle muur, Steden en Landen, Toilet, Zwart-wit
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang zwart-wit bovenaanzicht wolkenkrabbers New York

  Bar, Hoofdsteden, Jongenskamer, Kantoor, Meisjeskamer, Steden en Landen, Tienerkamer, Woonkamer, Zolder, Zwart-wit
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang zwart-wit oude gang in kerk of kathedraal

  Deur, Hal, Kathedralen en Kerken, Smalle muur, Steden en Landen, Zwart-wit
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang oude betonnen muur met oude tralies

  Kantoor, Oude gebouwen, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer, Zwart-wit

  Fotobehang van een oude stenen muur met oude tralies. Op de muur zijn meerdere scheuren te zien. Ook zijn er bij het raam allerlei spinnenwebben te zien. De afbeelding is in zwart met allerlei grijstinten. Daardoor heeft het een duistere uitstraling. Dit donkere fotobehang is mooi voor bijvoorbeeld in de slaapkamer, woonkamer of op kantoor. Dit fotobehang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Wil jij dit fotobehang ook bij jou op de muur? Geef de maten van je muur door. Ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Dat is het voordeel dat bij ons elk behang op maat gemaakt wordt.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang grijze oude muur

  Kantoor, Oude gebouwen, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer, Zwart-wit

  Fotobehang van een grijze, oude stenen muur. Dit fotobehang is mooi voor bijvoorbeeld in de slaapkamer, woonkamer of op kantoor. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Wil jij dit fotobehang ook bij jou op de muur? Geef de maten van je muur door. Ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Dat is het voordeel dat bij ons elk behang op maat gemaakt wordt.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang oud gebouw met een vervallen altaar

  Kantoor, Oude gebouwen, Slaapkamer, Steden en Landen

  Fotobehang van een oude kerk met een vervallen altaar. De muren zijn helemaal verouderd en vervallen. In de afbeelding zijn verschillende bruintinten, wit en blauw te zien. Dit fotobehang is mooi voor bijvoorbeeld in de slaapkamer of op kantoor. Wil jij dit fotobehang op je muur? Bij ons kun je deze afbeelding op verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen. Heeft jouw muur niet dezelfde verhoudingen als de foto, dan kun je ook een deel van de afbeelding gebruiken. Geef online jouw maten door en wij maken het precies voor je op maat!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang verwilderd gebouw

  Kantoor, Oude gebouwen, Slaapkamer, Steden en Landen

  Fotobehang van een vervallen en verwilderd pand. Door de hele ruimte zie je onkruid en modder. Aan de linkerkant kun je naar buiten kijken. Door de openingen zie je bomen, dus de omgeving om het gebouw is ook verwilderd. Dit fotobehang is mooi voor bijvoorbeeld in de slaapkamer of op kantoor. Wil jij dit fotobehang op jouw muur? Bij ons kun je deze afbeelding op verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen. Heeft jouw muur niet dezelfde verhoudingen als de foto, dan kun je ook een deel van de afbeelding gebruiken. Geef online jouw maten door en wij maken het precies voor je op maat!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang oude kerk van binnen

  Kantoor, Oude gebouwen, Slaapkamer, Steden en Landen, Zwart-wit

  Zwart-wit fotobehang met daarop de binnenkant van een oude kerk. Het behang ziet er imposant uit door de manier waarop de afbeelding gefotografeerd is. Dit fotobehang is mooi voor bijvoorbeeld in de slaapkamer of op kantoor. Door dat wij ons behang precies voor jou op maat maken, past het op veel muren in jouw huis. Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Bij ons kun je deze afbeelding op een verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang twee oude luiken in een oud gebouw

  Kantoor, Oude gebouwen, Slaapkamer, Steden en Landen

  Fotobehang van een bakstenen muur met twee zwarte oude luiken. De luiken zijn oud en zijn niet helemaal zwart meer. Dit fotobehang is mooi voor bijvoorbeeld in de slaapkamer of op kantoor. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Wil jij dit fotobehang ook bij jou op de muur? Geef de maten van je muur door. Ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Dat is het voordeel dat bij ons elk behang op maat gemaakt wordt.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang oude country gebouwen

  Kantoor, Oude gebouwen, Slaapkamer, Steden en Landen

  Fotobehang van oude country gebouwen. De country gebouwen hebben een ouderwetse uitstraling en lijken uit een western film te komen. Dit fotobehang is mooi voor bijvoorbeeld in de slaapkamer of op kantoor. Bij ons kun je deze afbeelding op verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen. Heeft jouw muur niet dezelfde verhoudingen als de foto, dan kun je ook een deel van de afbeelding gebruiken. Geef online jouw maten door en wij maken het precies voor je op maat!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang bar in oud gebouw

  Kantoor, Oude gebouwen, Slaapkamer, Steden en Landen

  Fotobehang van een terrasje voor een oud gebouw. Het terras heeft een tropische uitstraling door de rode en groene bladeren bij de ingang. Dit fotobehang is mooi voor bijvoorbeeld in de slaapkamer of op kantoor. Bij ons kun je deze afbeelding op verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen. Heeft jouw muur niet dezelfde verhoudingen als de foto, dan kun je ook een deel van de afbeelding gebruiken. Geef online jouw maten door en wij maken het precies voor je op maat!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang oude gebouwen met vervallen lift en trap

  Kantoor, Oude gebouwen, Slaapkamer, Steden en Landen

  Fotobehang van een oud gebouw met een vervallen lift en trap. De muren en andere plekken zijn allemaal verkleurd door ouderdom. Dit fotobehang is mooi voor bijvoorbeeld in de slaapkamer of op kantoor. Wil jij dit fotobehang op je muur? Plaats je bestelling gemakkelijk online. Als je de maten van jouw muur doorgeeft, maken wij het precies voor je op maat. Ook sturen we het kosteloos naar je op.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang oude verlaten kerk

  Kantoor, Oude gebouwen, Slaapkamer, Steden en Landen

  Fotobehang van een oude verlaten kerk. De ramen van de kerk zijn gereflecteerd in een plas water dat in de verlaten kerk ligt. Dit fotobehang is mooi voor bijvoorbeeld in de slaapkamer of op kantoor. Bij ons kun je deze afbeelding op een verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang oud kasteel op een berg

  Kantoor, Oude gebouwen, Slaapkamer, Steden en Landen

  Fotobehang met daarop een oud kasteel op een berg. Op de achtergrond ligt de zee. Het kasteel is aan de voorkant verlicht, waardoor die goed in beeld is. Dit fotobehang is mooi voor bijvoorbeeld in de slaapkamer of op kantoor. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Bij ons naadloos behang kun je uit Airtex en WalltexPro kiezen en bij behang op rollen uit vliesbehang, vinyl behang textiel en vinyl behang leerlook.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang oude gebouwen oude vervallen trap

  Kantoor, Oude gebouwen, Slaapkamer, Smalle muur, Steden en Landen

  Fotobehang van een oud gebouw met een oude vervallen trap. In het gebouw zijn op meerdere plekken graffititeksten te zien. De muren zijn verkleurd door ouderdom. Dit fotobehang is mooi voor bijvoorbeeld in de slaapkamer of op kantoor. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Bij ons naadloos behang kun je uit Airtex en WalltexPro kiezen en bij behang op rollen uit vliesbehang, vinyl behang textiel en vinyl behang leerlook.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang oude gebouwen in New York

  Kantoor, Oude gebouwen, Slaapkamer, Steden en Landen

  Fotobehang van meerdere oude gebouwen in New York. De verschillende kleuren van de gebouwen zorgen voor een fraai beeld. Dit fotobehang is mooi voor bijvoorbeeld in de slaapkamer of op kantoor. Bij ons kun je deze afbeelding op verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen. Heeft jouw muur niet dezelfde verhoudingen als de foto, dan kun je ook een deel van de afbeelding gebruiken. Geef online jouw maten door en wij maken het precies voor je op maat!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang van oud gebouw met oude lampen

  Kantoor, Oude gebouwen, Slaapkamer, Steden en Landen

  Fotobehang met daarop een oud gebouw met gewelven oude lampen. Dit fotobehang is mooi voor bijvoorbeeld in de slaapkamer of op kantoor. Bij ons kun je deze afbeelding op verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen. Heeft jouw muur niet dezelfde verhoudingen als de foto, dan kun je ook een deel van de afbeelding gebruiken. Geef online jouw maten door en wij maken het precies voor je op maat!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang oude stenen muur rood

  Kantoor, Oude gebouwen, Slaapkamer, Steden en Landen

  Fotobehang van een rode oude stenen muur. De bakstenen zijn allemaal alle kleuren door ouderdom. Dit fotobehang is mooi voor bijvoorbeeld in de slaapkamer of op kantoor. Bij ons kun je deze afbeelding op verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen. Heeft jouw muur niet dezelfde verhoudingen als de foto, dan kun je ook een deel van de afbeelding gebruiken. Geef online jouw maten door en wij maken het precies voor je op maat!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang modern wit gebouw

  Futuristisch, Kantoor, Steden en Landen, Woonkamer

  Modern behang met de binnenkant van een wit gebouw. In de muren zitten verschillende ramen. De gang loopt weg naar links, waardoor je oog die kant op wordt getrokken. Dit behang is mooi voor bijvoorbeeld in de slaapkamer of op kantoor. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Bij ons naadloos behang kun je uit Airtex en WalltexPro kiezen en bij behang op rollen uit vliesbehang, vinyl behang textiel en vinyl behang leerlook.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang modern driehoek

  Futuristisch, Kantoor, Slaapkamer, Steden en Landen, Zolder

  Modern fotobehang van een lichtgrijze gang in de vorm van een driehoek. Op de muren zijn witte strepen te zien. De muren reflecteren op de grond. Dit fotobehang is mooi voor bijvoorbeeld in de slaapkamer, op kantoor of zolder. Bij ons kun je deze afbeelding op verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen. Heeft jouw muur niet dezelfde verhoudingen als de foto, dan kun je ook een deel van de afbeelding gebruiken. Geef online jouw maten door en wij maken het precies voor je op maat!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
×