Bestellen

Hoe plaats ik een bestelling?

Je kunt op verschillende manieren bij ons behang bestellen. Zo kun je een afbeelding of patroon uit ons uitgebreide assortiment kiezen. Wil je een afbeelding uit ons assortiment? Ons aanbod is onderverdeeld in thema’s. Ook hebben we een Exclusieve collectie. Daarnaast kun je per ruimte zoeken, zoals bijvoorbeeld woonkamer. Wij verkopen verschillende soorten producten:

  • behangrollen
  • behangcirkels
  • naadloos behang
  • samples

Samples zijn handig als je bijvoorbeeld twijfelt over welk materiaal je wilt hebben. Door eerst proefmateriaal te bestellen, kun je kijken wat jou bevalt voordat je je definitieve bestelling plaatst. Bestel je behangrollen? Dan kun je – afhankelijk van het materiaal – uit verschillende rolbreedtes kiezen. Ook rekent ons systeem uit hoeveel rollen je nodig hebt. Heb je een keus gemaakt? Plaats je bestelling in de winkelmand. Daarna kun je zelf beslissen of je als gast wilt bestellen of dat je een account aanmaakt. Het voordeel van een account is dat als je vaker behang bij ons wilt bestellen, je niet al je gegevens opnieuw hoeft in te vullen. Ook kun je zien wat je eerder besteld hebt.

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

In de meeste gevallen wordt je bestelling gratis geleverd. Voor verzending binnen Nederland en naar België, Luxemburg en Duitsland betaal je niets. Wil je je bestelling in een ander land geleverd hebben? Neem contact met ons op.

Kan ik bij jullie ook op maat gemaakte behang bestellen?

Al het behang dat je bij ons bestelt, is op maat gemaakt. Het is niet mogelijk om zelf een afbeelding aan te leveren, maar wij hebben een uitgebreid assortiment waaruit je kunt kiezen. We hebben meer dan 20.000 verschillende patronen en afbeeldingen waaruit je kunt kiezen. Zo is er voor elk wat wils. Staat hetgeen je zoekt er toch niet tussen? Neem contact op met onze klantenservice. Als er voldoende vraag is naar bepaalde ontwerpen voegen we deze toe. Al ons behang wordt in Nederland gemaakt.

Hoe wissel ik mijn cadeaubon in?

Elke ToF-cadeaubon is voorzien van een unieke code. Nadat je een behang hebt uitgekozen, kun je je deze code invullen bij betalen. Een cadeaubon kun je ook gebruiken in combinatie met andere kortingen. Wel moet je het hele bedrag dat op je cadeaubon staat in een keer gebruiken. Neem contact met ons op als je het bedrag toch over meerdere bestellingen wilt verdelen.

Ik heb een kortingscode. Hoe werkt dat?

Als je een kortingscode hebt, kun je deze invullen op de betaalpagina. Let op! Je kunt maar een kortingscode tegelijk gebruiken. Sommige kortingen worden automatisch verrekend. Bijvoorbeeld omdat het door jouw gekozen behang afgeprijsd is. Heb je hulp nodig? Neem contact met ons op via info@tofbehangaanjemuur.nl of 0546 – 706 177.

Moet ik een account aanmaken?

Een account aanmaken is niet verplicht. Wel heeft een account meerdere voordelen. Zo kun je eerdere bestellingen bekijken en hoef je niet al je contactgegevens opnieuw in te vullen als je nog een keer behang wilt bestellen.

Ik heb geen bevestigingsmail of factuur van bestelling mijn bestelling ontvangen.

Nadat je je behang hebt besteld, wordt er automatisch een orderbevestiging verstuurd. Heb je die niet ontvangen? Controleer je spambox. Wellicht is de bevestiging in je ongewenste mail terechtgekomen. Ook kan het zijn dat er een fout in het opgegeven e-mailadres staat. Neem contact met ons op als je geen mail hebt ontvangen.

Ik wil mijn bestelling annuleren. Kan dat?

Dit ligt er aan of je bestelling al in productie is of niet. Om er voor te zorgen dat je jouw bestelde behang zo snel mogelijk in huis hebt, is de productietijd zo kort mogelijk. Ook verloopt het productieproces grotendeels automatisch. Als je bestelling al naar de productie is, is annuleren niet meer mogelijk. Neem daarom zo snel mogelijk contact op als je een bestelling wilt annuleren.

Kan ik mijn bestelde behang ruilen of retourneren?

Omdat het behang speciaal voor jou op maat gemaakt wordt, is ruilen of retourneren niet mogelijk. Controleer dus je bestelling goed voordat je deze definitief maakt. Wil je weten hoe een bepaald type behang eruit ziet? Bestel een sample. Op die manier kun je eerst een indruk krijgen van het materiaal voordat je je definitieve bestelling plaatst. Heeft je bestelling transportschade opgelopen of is er iets niet in orde met je bestelling? Neem dan contact met ons op via info@tofbehangaanjemuur.nl. Voeg ook foto’s toe. Onze klantenservice gaat dan regelen dat het probleem opgelost wordt.

Kan ik ook een deel van een afbeelding gebruiken?

Ja, dat is mogelijk. Wel moet de foto dan nog van voldoende kwaliteit zijn voor de afmetingen die jij wilt. Ons systeem berekent dat automatisch. Mocht een afbeelding niet geschikt zijn, dan geeft ons systeem dat aan en kun je een andere uitsnede kiezen of een andere afbeelding. Behalve dat je zelf kunt bepalen welke uitsnede je wilt bij jouw gekozen maat, kun je ook de uitsnede ook nog verkleinen. Daarbij worden wel de verhoudingen van jouw muur aangehouden.

Als een afbeelding uitvergroot wordt, blijft de kwaliteit dan wel goed?

Ons systeem controleert automatisch of de foto die jij gekozen hebt geschikt is voor de grootte van jouw muur. Daarom is het belangrijk dat je de maten van de muur die je wilt behangen juist ingeeft. Als ons systeem een afbeelding afkeurt, kun je een andere kiezen uit ons assortiment. Heb je er voor gekozen om een deel van een afbeelding te gebruiken, dan kun je kijken of een andere uitsnede wel mogelijk is.

Is het mogelijk om een afbeelding te spiegelen?

Het is inderdaad mogelijk om een afbeelding te spiegelen. Tijdens het bestellen kun je dat aangeven. Echter, niet alle afbeeldingen lenen zich daarvoor. Tijdens het bestellen zie je hoe een afbeelding eruit komt te zien als je deze spiegelt. Zo kun je zelf beslissen of je het behang zo wilt hebben.

Is het mogelijk om de kleur van een afbeelding te veranderen?

Je kunt een afbeelding omzetten in zwart-wit. Je kunt dit veranderen tijdens het bestellen. We hebben overigens ook aantal zwart-wit afbeeldingen in ons assortiment zitten.

Van welk materiaal is jullie behang gemaakt?

Als je bij ons behang bestelt, kun je uit 5 verschillende materialen kiezen. We hebben 2 verschillende soorten naadloos behang, 3 verschillende soorten behang op rollen en Gekkotex. Gekkotex gebruiken we voor onze behangcirkels. Dit materiaal plakt aan de muur zonder lijm. Daardoor kun je ze ook van de muur afhalen en op een andere plek weer opplakken. Wil je naadloos behang dan kun je kiezen uit Airtex en WalltexPro. Wil je behang op rollen dan kun je kiezen uit vliesbehang, vinyl behang textiel, vinyl behang leerlook. Meer informatie over onze materialen vind je op de pagina Dit is ToF.

Is jullie behang milieuvriendelijk?

Ja. De backing is gemaakt van een FSC-mix. Dat houdt in dat minimaal zeventig procent van de vezels afkomstig zijn uit duurzaam beheerd bos en/of gerecyclede vezels. Ook bij de vezels die uit andere bossen komen zijn er eisen waaraan deze moeten voldoen. Zo mogen bossen met een hoge natuurwaarde of kwetsbare bosgebieden niet worden geëxploiteerd. Zo mag er geen hout gekapt worden langs waterlopen of op steile hellingen, omdat er dan erosie kan ontstaan. Ook mag het kappen niet leiden tot het verdwijnen van bos, het verlies biodiversiteit of het natuurlijk herstelvermogen aantasten. Ook werken wij zoveel mogelijk met pvc-vrije materialen.

Welke behanglijm raden jullie aan?

Dit hangt af van het soort behang dat je hebt uitgekozen. Voor Gekkotex heb je geen lijm nodig. Dit materiaal plakt uit zichzelf. Bij alle andere soorten wordt tijdens het bestellen al aangegeven welke soort lijm wij adviseren bij het type behang dat je gekozen hebt. Bij de Veelgestelde vragen vind je meer informatie over behanglijm, hoe je moet behangen en hoe je oud behang kunt verwijderen.

De kleuren van mijn bestelde behang wijken af van die op mijn beeldscherm. Hoe kan dat?

Een afbeelding die je op je beeldscherm bekijkt bestaat uit RGB-kleuren. Voor het drukken van jouw behang worden CMYK-kleuren gebruikt. Daardoor kan er een licht kleurverschil optreden tussen de afbeelding die je op je beeldscherm ziet en je bestelling. Ook het materiaal waarop de afbeelding wordt gedrukt kan effect hebben op hoe de kleuren eruit komen te zien. Twijfel je nog tussen verschillende materialen? Dan kun je ook samples bestellen.

Staat je vraag niet op onze website? Neem contact met ons op via info@tofbehangaanjemuur.nl of 0546 – 706 177.

×