Kunst

Kunst behang van ToF behang aan je muur blaast je kamer nieuw leven in. Met ons behang tover je iedere ruimte in je huis om tot iets unieks, wat je smaak ook is.  Versier je muur met een indrukwekkend stuk behang. Ons kunst behang is... Lees meer
Kunst behang van ToF behang aan je muur blaast je kamer nieuw... Lees meer

Kunst behang van ToF behang aan je muur blaast je kamer nieuw leven in. Met ons behang tover je iedere ruimte in je huis om tot iets unieks, wat je smaak ook is.  Versier je muur met een indrukwekkend stuk behang. Ons kunst behang is onderverdeeld in Graffiti, Lijnkunst, Retro Vintage, Schilderijen en Stilleven. Maak je slaapkamer, kantoor of bar helemaal af met ons toffe kunst behang. Combineer fotobehang kunst met een mooie effen muur er tegenover. Je kunt bij ons zelf kiezen hoe groot en op welk soort materiaal je een afbeelding wilt laten afdrukken. Ook kan je een afbeelding omzetten in zwart-wit of spiegelen. Geef je maten van de muur die je wilt behangen door. Aan de hand daarvan rekent ons systeem automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Benieuwd naar meer behang van ToF behang aan je muur? Bekijk dan het thema Meesters. Daar vind je behang van Hollandse Meesters, zoals Rembrandt van Rijn.

Filter
 • ToF Behang hout boekenkast klassiek

  Kleuren 2023, Kunst, Laatste trend, Schilderijen, Slaapkamer, Wild Wonder, Woonkamer
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kunst grafisch splatter schilderij

  Kleuren 2023, Kunst, Laatste trend, Nordic Green, Schilderijen, Slaapkamer, Smalle muur, Toilet
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang graffiti Love

  Graffiti, Kinderkamer, Kunst, Meisjeskamer
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang retro Amerikaanse diner bord

  Bar, Eetkamer, Kunst, Retro en Vintage, Woonkamer
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang vintage menukaart

  Bar, Eetkamer, Keuken, Kunst, Retro en Vintage, Smalle muur, Zwart-wit
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang vintage café route 66

  Bar, Kantoor, Kunst, Retro en Vintage, Tienerkamer, Woonkamer
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang vintage aardbeien poster

  Bar, Eetkamer, Keuken, Kunst, Meisjeskamer, Retro en Vintage, Smalle muur
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang vintage taarten Poster

  Bar, Eetkamer, Keuken, Kunst, Meisjeskamer, Retro en Vintage, Smalle muur
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang graffiti artiest

  Graffiti, Kantoor, Kinderkamer, Kunst, Tienerkamer
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang graffiti gekleurde vormen

  Graffiti, Kinderkamer, Kunst, Slaapkamer
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang graffiti kunstwerk op muur

  Graffiti, Jongenskamer, Kantoor, Kinderkamer, Kunst, Tienerkamer
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kunst illustratie abstracte tekening drie vrouwen gezichten

  Eetkamer, Kunst, Lijnkunst, Slaapkamer, Smalle muur, Woonkamer

  Behang met een illustratie van drie vrouwengezichten in abstracte stijl. De drie vrouwen hebben alle drie verschillende kleuren. De achtergrondkleur van het behang is zwart met daaromheen een witte rand. Het enige wat je van de gezichten ziet is het onderste gedeelte. Behalve de monden zie je geen andere details. Wil jij dit behang in bijvoorbeeld jouw woonkamer, eetkamer of slaapkamer? Bestel dan dit behang gemakkelijk bij ToF. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Ook maken we dit behang precies voor je op maat. Geef online jouw maten door en wij maken het precies voor je op maat.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang schilderij stilleven rozen en vlinders

  Bar, Kunst, Stilleven, Woonkamer
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang schilderij stilleven rozen en druiven

  Eetkamer, Keuken, Kunst, Stilleven
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang retro ontbijtbordje

  Bar, Eetkamer, Keuken, Kunst, Retro en Vintage
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang retro burgerbord

  Bar, Eetkamer, Keuken, Kunst, Retro en Vintage, Smalle muur
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang retro friet

  Bar, Eetkamer, Keuken, Kunst, Retro en Vintage
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kunst abstracte Afrikaanse vrouw

  Eetkamer, Kunst, Lijnkunst, Slaapkamer, Smalle muur, Woonkamer

  Behang met een illustratie van een Afrikaanse vrouw in abstracte stijl. De vrouw is met een paar kleurvlakken getekend. De achtergrond van het behang is lichtroze. De vrouw zelf is afgebeeld in bruin, met zwarte haren. Ook heeft ze een doek om haar hoofd in grijsgroen. Dit behang is een echte blikvanger voor in bijvoorbeeld je woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Ook maken we dit behang precies voor je op maat. Geef online jouw maten door en wij maken het precies voor je op maat.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kunst abstracte illustratie van een vrouwengezicht

  Kunst, Lijnkunst, Meisjeskamer, Tienerkamer

  Behang met een illustratie van een vrouwengezicht in abstracte stijl. Het behang heeft meerdere kleuren. De mond van de vrouw is rood en de oorbel is geel. Bij haar hals zie je roze en haar haar en een deel van het gezicht is lichtoranje. De rest van het behang is wit. Wil jij dit behang bijvoorbeeld in jouw woonkamer, eetkamer en slaapkamer? Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Ook maken we dit behang precies voor je op maat. Geef online jouw maten door en wij maken het precies voor je op maat.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kunst portret vrouw met hartje

  Eetkamer, Kunst, Lijnkunst, Slaapkamer, Smalle muur, Woonkamer

  Behang met een illustratie van een vrouw met een hartje in het gezicht. Het behang is een close-up van een vrouwengezicht. Het gezicht bestaat uit zwarte lijnen. Op het behang zijn de kleuren beige, rood en bruin te zien. Dit behang is mooi voor in bijvoorbeeld de woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Ook maken we dit behang precies voor je op maat. Geef online jouw maten door en wij maken het precies voor je op maat.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kunst portret vrouw abstract

  Hal, Kunst, Lijnkunst, Meisjeskamer, Smalle muur

  Behang met een illustratie van een vrouwengezicht in abstracte stijl. Het gezicht op de illustratie is gevormd uit zwarte lijnen. De achtergrond van het behang is wit. Achter het gezicht zijn kleurige vlakken aangebracht in de kleuren grijsbruin, lichtroze, okergeel en roodbruin. Wil jij dit fraaie behang in bijvoorbeeld je woonkamer, eetkamer of slaapkamer? Dat kan, ons behang wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Vul jouw maten in en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang jij nodig hebt. Zo past het altijd. Ons behang is in 5 verschillende materialen leverbaar. Bestel gemakkelijk je behang bij ToF.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kunst abstract getekende regenboog met zon

  Deur, Hal, Kunst, Lijnkunst, Smalle muur, Toilet

  Behang met een illustratie van een regenboog met zon in abstracte stijl. De regenboog bestaat uit zwarte lijnen en de zon is oranje. Het behang heeft een lichtroze achtergrond. Dit behang is erg mooi voor in de woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Wil jij dit prachtige behang op jouw muur maar twijfel je of het past? Geen zorgen. Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Daardoor past het altijd. Bestel dus online en wij sturen het gratis naar jou op!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kunst modern portret vrouw

  Eetkamer, Kunst, Lijnkunst, Slaapkamer, Woonkamer

  Behang met een illustratie van een modern portret met een vrouw. Er zijn verschillende kleuren te zien op het behang. Het gezicht van de vrouw is getekend met een paar zwarte lijnen. De vrouw heeft een roze vlek op haar wang. Andere kleuren die je terugziet zijn wit, donkerrood, lichtroze en roodbruin. Dit behang is fraai voor in bijvoorbeeld de woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Wil jij dit fraaie behang op jouw muur maar twijfel je of het past? Geen zorgen. Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Daardoor past het altijd. Bestel dus online en wij sturen het gratis naar jou op!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kunst vrouwengezicht met roze tinten

  Keuken, Kunst, Lijnkunst, Meisjeskamer

  Behang met een illustratie van een gezicht in een abstracte stijl met roze tinten. Met een paar zwarte lijnen zijn de ogen, de neus en de mond aangegeven, waardoor je er een gezicht in kunt herkennen. Dit behang heeft weinig kleur. Bij het rechteroog zit een roze vlek en van het linkeroog naar de mond loopt een roze streep, in een net iets andere tint roze. De rest van het behang is wit. Dit behang kan in allerlei ruimtes, waaronder de woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Het is ook mogelijk om de illustratie te spiegelen als je dat mooier vindt. Ook kun je nog een deel van het wit eraf snijden als dat beter uitkomt met jouw muur. Dat is het voordeel dat al ons behang op maat gemaakt wordt. Wil jij dit behang ook bij jou op de muur? Geef de maten van je muur door. Ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Dat is het voordeel dat bij ons elk behang op maat gemaakt wordt.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kunst vaas met roos in een vintage stijl

  Eetkamer, Kantoor, Kunst, Lijnkunst, Slaapkamer, Toilet, Woonkamer

  Behang met een illustratie van een vaas met een roos in vintage stijl. De vaas en de roos zijn met zwarte lijnen getekend op een lichtbruine achtergrond. Met geel en crème is een soort schaduw aangebracht van de vaas met daarin een rode roos met groene bladeren. Het geel ziet er kunstzinnig uit. Wil jij dit unieke behang in jouw woonkamer, eetkamer of slaapkamer, maar denk je dat het niet kan door de verhouding van je muur? Geen zorgen want wij maken het behang precies voor je op maat. Wil je een wat neutraler behang aan je muur? Dan kun je de afbeelding ook omzetten in zwart-wit. Plaats je bestelling gemakkelijk online.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kunst portret in grijsbruin en okergeel

  Eetkamer, Kantoor, Keuken, Kunst, Lijnkunst, Slaapkamer

  Behang met een illustratie van een portret in grijsbruin en okergeel gezicht in abstracte stijl. Met een paar lijnen is een vrouwengezicht getekend. De ogen van de vrouw zijn dicht en op een wang zit een zwarte stip. De achtergrond van het behang is wit. Met okergeel en een licht grijsbruine kleur zijn wat accenten aangebracht. Dit behang kan in verschillende ruimtes, zoals de keuken, op het kantoor of in de slaapkamer. Wil je dit behang in je woonkamer op een muur plakken, maar past de kleur van de afbeelding niet zo goed bij je interieur? Dan kun je deze omzetten naar zwart-wit. Wil jij dit behang ook op je muur? Plaats je bestelling gemakkelijk online.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang vintage circus tentbord

  Bar, Kinderkamer, Kunst, Retro en Vintage
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang vintage bord circus met clown

  Bar, Kinderkamer, Kunst, Retro en Vintage, Smalle muur
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kunst abstract mozaïekgezicht

  Eetkamer, Kunst, Lijnkunst, Slaapkamer, Woonkamer

  Behang met een illustratie van een mozaïek gezicht in abstracte stijl. Dit behang is een echte blikvanger voor in je huis. Dat komt door de vele kleuren die te zien zijn in de illustratie: bordeauxrood, lichtoranje, grijs, bruin en zwart. Dit behang is fraai voor in bijvoorbeeld de woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Ook maken we dit behang precies voor je op maat. Geef online jouw maten door en wij maken het precies voor je op maat.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang kunst rollen wc-papier op geel

  Bar, Kantoor, Kunst, Retro en Vintage, Toilet, Zolder
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang graffiti filmregiseur

  Graffiti, Kantoor, Kinderkamer, Kunst, Tienerkamer
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kunst vrouwenportret met lijnen

  Eetkamer, Kunst, Lijnkunst, Slaapkamer, Smalle muur, Woonkamer

  Behang met een illustratie van een vrouwenportret bestaande uit lijnen. Dit behang heeft gedekte kleuren. De achtergrond is wit met beige. De mond en rechterwang zijn lichtrood. De ogen zijn gesloten en er zijn grijsblauwe vegen aangebracht om de ogen te accentueren. Door de lichte kleuren van het behang, is het vrij neutraal en kan het in allerlei soorten interieur. Ook kan het in allerlei ruimtes, zoals de woonkamer, eetkamer, slaapkamer maar ook op een smalle muur. Wil je dit behang op je muur? Geef dan online jouw maten door en wij zorgen er voor dat het precies voor je op maat wordt gemaakt. Wist je dat dit behang ook leverbaar is in een stuk? Je hebt dan geen last van naden. Ook kun je bij ons behang op rol bestellen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang stoer graffiti met woorden

  Graffiti, Jongenskamer, Kunst, Tienerkamer, Zolder
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang vintage sushishop

  Bar, Eetkamer, Jongenskamer, Keuken, Kunst, Retro en Vintage
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang retro kipbord

  Bar, Eetkamer, Keuken, Kunst, Retro en Vintage, Zwart-wit
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang retro Amerikaanse tekstballon

  Kantoor, Kinderkamer, Kunst, Retro en Vintage, Tienerkamer
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang retro Amerikaanse tekstballon komische stijl

  Hal, Kantoor, Kinderkamer, Kunst, Retro en Vintage, Smalle muur, Tienerkamer
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang retro burgersbordje

  Bar, Eetkamer, Keuken, Kinderkamer, Kunst, Retro en Vintage, Smalle muur
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang retro vintage zomer

  Hal, Kantoor, Kunst, Meisjeskamer, Retro en Vintage, Slaapkamer, Smalle muur
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang retro meisje in auto

  Deur, Hal, Kantoor, Kunst, Meisjeskamer, Retro en Vintage, Smalle muur, Woonkamer
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang retro vintage sunset

  Eetkamer, Kunst, Retro en Vintage, Slaapkamer, Woonkamer
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang retro diner restaurant

  Bar, Eetkamer, Keuken, Kunst, Retro en Vintage
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang retro zwembad

  Bar, Kantoor, Kleuren 2023, Kunst, Laatste trend, Meisjeskamer, Retro en Vintage, Smalle muur, Tienerkamer, Vining Ivy
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang retro mond man

  Eetkamer, Jongenskamer, Kantoor, Kunst, Retro en Vintage
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang retro vintage tattoo

  Hal, Kantoor, Kunst, Meisjeskamer, Retro en Vintage, Slaapkamer
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang retro scooter

  Hal, Kantoor, Kunst, Meisjeskamer, Retro en Vintage
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang vintage minibusje met bagage

  Hal, Kantoor, Kinderkamer, Kunst, Meisjeskamer, Retro en Vintage
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF behang vintage wow poster

  Kantoor, Kunst, Meisjeskamer, Retro en Vintage, Slaapkamer, Woonkamer
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang retro kapper

  Bar, Kantoor, Kunst, Retro en Vintage, Woonkamer
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang retro oude vissersman

  Deur, Kunst, Retro en Vintage, Slaapkamer, Smalle muur, Toilet
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
×