Landkaarten

We hebben allerlei behang met land- en wereldkaarten We hebben fotobehang met daarop een wereldkaart in vintage stijl. We hebben behang met de wereld als illustratie, maar ook abstract behang van een wereld getekend met stipjes. Het ene behang is veel gedetailleerder dan het andere.... Lees meer
We hebben allerlei behang met land- en wereldkaarten We hebben fotobehang met... Lees meer

We hebben allerlei behang met land- en wereldkaarten We hebben fotobehang met daarop een wereldkaart in vintage stijl. We hebben behang met de wereld als illustratie, maar ook abstract behang van een wereld getekend met stipjes. Het ene behang is veel gedetailleerder dan het andere. Zo is op de ToF Behang wereldkaart met tekst in kleur elk land afgebeeld. Terwijl op de ToF Fotobehang wereld kaart oud met kompas alleen de werelddelen te zien zijn met in de rechterhoek een kompas. Behang met een kaart waar alle landen duidelijk op te zien zijn is leuk als je bij wilt houden welke landen je bezocht hebt. Vind je al die kleuren toch wat druk voor in je interieur, dan kun je het behang ook omzetten in zwart-wit. Hierdoor wordt het een stuk rustiger. Je kunt bij ons behang ook spiegelen, maar dat is bij ons wereldkaart behang niet aan te raden. Of je moet het juist leuk vinden dat de wereld er anders dan anders uitziet. Bij ons thema Kinderen hebben we ook wereld kaart behang voor de kinderkamer. Een behang van de wereld uit dat thema dat ook leuk voor volwassenen is, is de ToF Behang wereldkaart met verschillende bezienswaardigheden van landen.

Filter
 • ToF Behang wereldkaart in blauw

  Landkaarten, Steden en Landen, Tienerkamer, Woonkamer

  Op dit behang zie je een kaart van de wereld in het blauw met een witte achtergrond. De landen worden met witte lijnen aangegeven. Daardoor is duidelijk te zien waar bijvoorbeeld Nederland ligt. Dit behang heeft een minimalistische uitstraling, doordat er geen name van de landen zijn aangegeven. Zou je deze afbeelding groot op je muur plakken, dan heb je zeker een eyecatcher in huis. Wij maken al ons behang op maat. Vul de maten van je muur in en ons systeem rekent uit hoeveel behang je nodig hebt. Ook kan je bij ons deze afbeelding op een verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang landkaart Schotland in blauw

  Landkaarten, Steden en Landen, Tienerkamer

  Op dit behang zie je de kaart van Schotland in blauw met een witte achtergrond. Dit behang heeft een minimalistische uitstraling. Onderaan de kaart staat de tekst Scotland. Wil je die tekst er niet op hebben, dan kun je tijdens het bestellen de afbeelding zo snijden dat dat eraf valt Dit behang is leuk voor bijvoorbeeld een tienerkamer. Vul de maten van je muur in en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang jij nodig hebt. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Ook kun je kiezen hoe je het behang geleverd wilt hebben. In banen op behangrollen of als naadloos behang.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang wereldkaart in goud

  Eetkamer, Landkaarten, Steden en Landen, Woonkamer

  Op dit behang zie je een wereldkaart in het goud met een witte achtergrond. Dit behang heeft een minimalistische, maar toch chique uitstraling. Boven de kaart staat de World map. Wil jij deze tekst er niet op hebben, dan kun je tijdens het bestellen de afbeelding nog zo bijsnijden dat het er niet op komt. Dit behang is fraai voor in bijvoorbeeld de woonkamer of slaapkamer. Bij ons kun je deze afbeelding op een verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen. Het is leverbaar als behang op rollen of als naadloos behang.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang wereldkaart met driehoeken

  Eetkamer, Landkaarten, Steden en Landen, Tienerkamer

  Op dit behang zie je een kaart van de wereld met daarop de randen van de verschillende continenten met daarin allerlei driehoeken. De illustratie is donkerblauw met lichtblauwe lijnen. Lijkt het jou mooi om dit behang aan je muur te hebben? Dan ben je bij ToF aan het juiste adres. Vul de maten van je muur in en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang jij nodig hebt. Ook is het mogelijk om je behang in een stuk geleverd te krijgen. Zo heb je geen last van naden.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang wereldkaart klassiek

  Landkaarten, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer

  Op dit behang zie je een prachtige klassieke wereldkaart in lichtbruin. De kaart oogt ouderwets. Op de kaart staan illustratie in de landen en het water, zoals een zeilschepen en beren. Lijkt het jou mooi om deze klassieke wereldkaart bijvoorbeeld in je slaapkamer of woonkamer op je muur te hebben? Dat kan! Vul de maten van je muur in en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang jij nodig hebt. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang landkaart getekende kaart van Ierland

  Babykamer, Kinderkamer, Landkaarten, Steden en Landen

  Op dit behang zie je een mooi getekende kaart van Ierland. Op de kaart zijn ook bepaalde bezienswaardigheden aangegeven. Ook zie je in het water bootjes varen en orka?s zwemmen. Deze kaart past goed op een muur in een slaapkamer van een kind. Wil jij dit behang voor een kinderkamer bestellen? Vul de maten van de muur in en ons systeem rekent uit hoeveel behang je nodig hebt. Bij ons kun je deze afbeelding op een verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang wereldkaart gedetailleerd

  Landkaarten, Steden en Landen, Tienerkamer, Woonkamer

  Behang met een gedetailleerde illustratie van een wereldkaart. De landen hebben verschillende kleuren. Vanwege de kleine details komt dit behang het beste tot zijn recht op een grote muur. Wil je dit behang bijvoorbeeld in je woonkamer? Dat kan! Vul de maten van je muur in en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang wereldkaart met communicatielijnen

  Kantoor, Landkaarten, Steden en Landen, Tienerkamer, Woonkamer

  Op dit behang zie je een kaart van de wereld met communicatielijnen en -punten in donkerblauw met lichtblauw. Dit prachtige behang is een mooie toevoeging aan jouw interieur. Je maakt met dit behang van een saaie muur een echte blikvanger. Wil je dit behang in je woonkamer op een muur plakken, maar past de kleur van de afbeelding niet zo goed bij je interieur? Dan kun je deze omzetten naar zwart-wit. Al ons behang wordt op maat gemaakt. Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang landkaart van Nederland

  Kinderkamer, Landkaarten, Steden en Landen

  op dit behang zie je de kaart van Nederland waar bijna alle hoofdsteden van de verschillende provincies op te zien zijn. Op de kaart is de hoofdstad van Nederland(Amsterdam) duidelijk aangegeven. Ook is er een klein deel van Duitsland en België te zien. De kaart is in de kleuren groen, geel en blauw. Wil jij deze prachtige afbeelding van de Nederlandse kaart op de muur van een van je kinderen? Vul jouw maten in op onze website en het systeem rekent automatisch uit hoeveel behang jij nodig hebt. Past dit behang niet op jouw muur? We hebben ook nog ander behang met landkaarten.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang landkaart met Europese landen

  Kantoor, Kinderkamer, Landkaarten, Steden en Landen, Tienerkamer

  Op dit behang zie je kaart van Europa. De landen hebben verschillende kleuren blauw. De achtergrond is wit. Dit behang is leuk voor een kinderkamer of tienerkamer, maar kan ook op kantoor Wil jij dit behang voor een van jouw kinderen of je werk? Dat kan! Al ons behang wordt op maat gemaakt. Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Daardoor past het altijd. Bij ons kun je deze afbeelding op een verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang wereldbol met vlaggen

  Kinderkamer, Landkaarten, Steden en Landen, Tienerkamer

  Op dit behang zie je een de wereldbol met vlaggen van verschillende Europese landen op een witte achtergrond. Wil jij dit behang voor de slaapkamer een van jouw kinderen? Dan ben je bij ToF op de juiste plek. Al ons behang wordt op maat gemaakt. Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Daardoor past het altijd. Als je bij ons fotobehang bestelt, wordt dit op maat voor jou gemaakt, waarbij je zelf kunt kiezen welk materiaal je wilt. Ook kun je dit behang bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang wereldkaart in kleur

  Kinderkamer, Landkaarten, Steden en Landen, Tienerkamer

  Op dit behang zie je een prachtig uitzicht van de wereld in kleur vanuit de ruimte. Elementen van deze afbeelding zijn geleverd door NASA. Lijkt deze gedetailleerde fysieke wereldkaart op wereldwijde satellietfoto jou mooi? Dan kan je de ToF Behang wereldkaart in kleur bij ons op 5 verschillende materialen laten drukken: vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Bij ons kun je ook kiezen hoe je het behang geleverd wilt hebben. In banen op behangrollen of als naadloos behang.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang landkaart Ierland close-up

  Hal, Landkaarten, Slaapkamer, Steden en Landen

  Op dit behang zie je een close-up van de landkaart van Ierland in kleur. Op de kaart zijn alle stad en rivier namen ook te zien. De hoofdstad Dublin wordt ook duidelijk aangegeven. Wil jij dit behang op je muur? Wij maken al ons behang op maat. Is jouw muur wat minder breed dan de afbeelding, dan kun je deze nog bijsnijden. Je kunt kiezen uit 5 verschillende materialen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang wereldkaart middeleeuwse stijl

  Hal, Kinderkamer, Landkaarten, Steden en Landen

  Op dit behang zie je een oude kaart met daarop de wereld. Noord-Amerika en Zuid-Amerika zijn in een cirkel verwerkt. In een andere cirkel zit Europa, Azië en Australië. Boven deze twee cirkels staat in het midden een kleinere cirkel, waarbij je de wereld vanuit het perspectief vanaf de noordpool ziet. Om de cirkels heen staan allerlei illustraties. De kaart is gemaakt door Frederick De Wit en is in 1668 gepubliceerd in Amsterdam. Wil je dit behang op je muur? Vul de maten van je muur in en ons systeem rekent uit hoeveel behang je nodig hebt. Je kunt kiezen uit 5 materialen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang wereldkaart lidstaten Europese Unie

  Hal, Jongenskamer, Landkaarten, Slaapkamer, Steden en Landen

  Op dit behang wereldkaart zie je een illustratie van een kaart met de lidstaten van de Europese Unie na Brexit. In 2020 vertrok het Verenigd Koninkrijk uit de EU. De landen die nog lid zijn, zijn donkerblauw gekleurd. De andere zijn lichtgrijs. De achtergrond is wit. Speciale gebieden van de lidstaten zijn niet opgenomen in de kaart. Wil je dit behang op jouw muur? Dat kan! Als je bij ons fotobehang bestelt, wordt dit op maat voor jou gemaakt, waarbij je zelf kunt kiezen welk materiaal je wilt. Deze afbeelding van de lidstaten van de Europese Unie na Brexit, komt het best tot zijn recht op een grote muur. Heb jij niet zo’n brede muur en wil je dit prachtige behang toch op je muur? Dan kun je ook een deel van de afbeelding gebruiken. Geef de maten van je muur aan en bepaal zelf de gewenste uitsnede.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang Nederland minimalistische gestippelde bolletjeskaart

  Kantoor, Kinderkamer, Landkaarten, Steden en Landen, Woonkamer

  Bij ToF hebben we allerlei soorten behang. Op dit behang zie je een minimalistische gestippelde bolletjeskaart van Nederland. Lijkt het jou leuk om dit behang bijvoorbeeld in je woonkamer te hebben. Plaats dan snel je bestelling. Al ons behang wordt op maat gemaakt. Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Daardoor past het altijd.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang Nederland gedetailleerd

  Kantoor, Kinderkamer, Landkaarten, Slaapkamer, Steden en Landen

  Op dit behang zie je een mooi gedetailleerde kaart van Nederland in verschillende kleuren. Op het behang zijn alle provincies en steden te zien. Ook worden alle meren, rivieren en de zeeën op de kaart aangegeven. Een klein deel van België en Duitsland zijn ook zichtbaar op de kaart. Dit behang is perfect voor kinderen. Ook kan het op kantoor. Als je bij ons behang bestelt, wordt dit op maat voor jou gemaakt, waarbij je zelf kunt kiezen welk materiaal je wilt. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF behang wereldkaart in groen

  Hal, Jongenskamer, Kinderkamer, Landkaarten, Steden en Landen

  Op dit behang zie je een historische kaart, de Sud-Polar-Karte. Dit is een kaart van de zuidpoolgebieden. Deze kaart laat zien met welke grote precisie de Duitse cartograaf Adolf Stieler te werk ging. De kaart is van 1874. Dit stijlvolle behang is perfect voor een jongenskamer. Wil jij dit behang op je muur hebben? Dat kan! Vul de maten van je muur in en ons systeem rekent uit hoeveel behang je nodig hebt. Je kunt kiezen uit 5 materialen. Ook kun je kiezen tussen levering op rollen of levering als een stuk.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang wereldkaart in bruine kleuren

  Bar, Kantoor, Landkaarten, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer

  Behang met daarop een wereldkaart in bruine kleuren. Dit behang heeft een ouderwetse uitstraling door de kleuren. Op het behang is een kompas en ouderwetse boten te zien. Wil jij dit behang in je woonkamer, slaapkamer, kantoor of bar? Bestel gemakkelijk je behang bij ToF. Ons behang wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Ons behang is leverbaar in 5 verschillende materialen. Daarbij kun je kiezen uit naadloos behang (Airtex, WalltexPro) en behang op rollen (vliesbehang en vinylbehang). Ook hebben wij nog ander behang van landkaarten.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang wereldkaart met tekst in kleur

  Kinderkamer, Landkaarten, Slaapkamer, Steden en Landen, Tienerkamer, Woonkamer

  Behang van een wereldkaart met tekst in kleur. Op de wereldkaart zijn allerlei stadnamen en landnamen te zien. Alle landen hebben een verschillende kleur op deze wereldkaart. Dit behang is mooi voor bijvoorbeeld in de kinderkamer of slaapkamer. Bestel gemakkelijk je behang bij ToF. Ons behang wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Ons behang is leverbaar in 5 verschillende materialen. Daarbij kun je kiezen uit naadloos behang (Airtex, WalltexPro) en behang op rollen (vliesbehang en vinylbehang). Ook hebben wij nog ander behang van landkaarten.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang wereldkaart met landnamen

  Kinderkamer, Landkaarten, Slaapkamer, Steden en Landen

  Behang met een witte wereldkaart. Alle landnamen zijn te zien op het behang. De achtergrond van het behang is voornamelijk grijs en een beetje wit. Dit behang is mooi voor in bijvoorbeeld kinderkamer of slaapkamer. Wil jij deze wereldkaart op je muur, maar twijfel je over de maten? Geen zorgen want wij maken dit behang precies voor je op maat. Geef jouw maten door en ons systeem berekent hoeveel je nodig hebt voor de perfecte uitkomst. Bestel nu direct online!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang wereldkaart in kleur

  Kinderkamer, Landkaarten, Slaapkamer, Steden en Landen

  Behang van een wereldkaart in kleur. Door alle verschillende kleuren die te zien zijn op het behang valt dit erg op. Dit behang is een echte blikvanger. Wil jij dit behang bijvoorbeeld in de kinderkamer of slaapkamer? Dat kan! Bestel gemakkelijk je behang bij ToF. Dit behang wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Ons behang is leverbaar in 5 verschillende materialen. Daarbij kun je kiezen uit naadloos behang (Airtex, WalltexPro) en behang op rollen (vliesbehang en vinylbehang). Ook hebben wij nog ander landkaart behang.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang retro wereldkaart

  Bar, Kantoor, Kinderkamer, Landkaarten, Steden en Landen, Tienerkamer, Woonkamer

  Behang van een retro wereldkaart. Boven de wereldkaarten is een tekstje te zien. Het behang heeft een hele ouderwetse uitstraling. Dit behang is gaaf voor bijvoorbeeld in je woonkamer, kantoor of restaurant. Bij ons kun je deze afbeelding op een verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang wereld kaart oud met kompas

  Bar, Kantoor, Kinderkamer, Landkaarten, Slaapkamer, Steden en Landen, Tienerkamer, Woonkamer

  Fotobehang van een verouderde wereldkaart. Op de wereldkaart is een kompas te zien. Door de ouderdom van de kaart zijn er verschillende kleuren te zien. Dit fotobehang is mooi voor in de slaapkamer, woonkamer, bar of op kantoor. Dit fotobehang wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Ons behang is leverbaar in 5 verschillende materialen. Daarbij kun je kiezen uit naadloos behang (Airtex, WalltexPro) en behang op rollen (vliesbehang en vinylbehang). Ook hebben wij nog ander fotobehang van landkaarten.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang wereld getekend met stipjes

  Kantoor, Kinderkamer, Landkaarten, Slaapkamer, Steden en Landen, Tienerkamer, Woonkamer, Zwart-wit

  Op dit mooie behang zie je de wereld afgebeeld in stipjes. Wil jij deze gestipte wereldkaart aan jouw muur? Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Daardoor past het altijd. Bij ons kun je deze afbeelding op een verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
×