Bruggen

ToF behang aan je muur heeft een uitgebreid assortiment fotobehang brug. De Golden Gate Bridge, Tower Bridge, Brooklyn Bridge en de Karel brug in Praag. Stuk voor stuk bruggen die wereldwijd bekend zijn door de mooie architectuur. In ons thema Bruggen vind je niet alleen... Lees meer
ToF behang aan je muur heeft een uitgebreid assortiment fotobehang brug. De... Lees meer

ToF behang aan je muur heeft een uitgebreid assortiment fotobehang brug. De Golden Gate Bridge, Tower Bridge, Brooklyn Bridge en de Karel brug in Praag. Stuk voor stuk bruggen die wereldwijd bekend zijn door de mooie architectuur. In ons thema Bruggen vind je niet alleen bekende bruggen, maar ook de mooiste bruggetjes op plekken die bijna niemand kent, zoals de ToF Fotobehang brug in de jungle. Ook mooi is de ToF Fotobehang Londen Tower Bridge. Deze brug is in 1894 voltooid en loopt over de rivier de Theems in Londen. De brug is een toeristische attractie. Hij ligt naast de Tower of London, waaraan hij ook zijn naam dankt. Ook hebben we mooi fotobehang in de avond met een mooie verlichtte stad op de achtergrond. Vul de maten in van de muur waar je het behang wilt hebben. Aan de hand daarvan rekent ons systeem automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Of kies je ervoor om de afbeelding om te zetten in zwart-wit? Ook dat kan bij ons. Maak je keuze en bestel snel online.

Filter
 • ToF Fotobehang brug Parijs Pont Alexandre-III

  Bar, Bruggen, Eetkamer, Hal, Kantoor, Keuken, Steden en Landen, Woonkamer

  Prachtig behang van De Pont Alexandre-III in Parijs. Op de achtergrond zie je Het Hôtel National des Invalides. Dit is een paleis die diende als onderkomen voor oud-soldaten die hulpbehoevend waren geraakt door hun dienst in het Franse leger. Wil jij dit fotobehang ook op je muur? Plaats je bestelling gemakkelijk online. Als je de maten van jouw muur doorgeeft dan zorgen wij ervoor dat het precies voor je op maat. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang zwart-wit brug in de mist

  Bar, Bruggen, Kantoor, Smalle muur, Steden en Landen, Tienerkamer, Woonkamer, Zwart-wit
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang stad Boedapest kettingbrug

  Bruggen, Kantoor, Keuken, Steden en Landen, Woonkamer

  De Kettingbrug is de oudste brug over de Donau in de Hongaarse hoofdstad Boedapest. De 330 meter lange en 15,8 meter brede brug verbind de stadsdelen Boeda en Pest en dateert uit 1849. Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Daardoor past het altijd. Bij ons kun je deze afbeelding op een verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang brug Karelsbrug in Praag

  Bar, Bruggen, Eetkamer, Hal, Kantoor, Keuken, Steden en Landen, Woonkamer

  De Karelsbrug is een beroemde brug over de Vltava in Praag. De brug ligt in het district Praag 1 en verbindt de Oude Stad met de wijk Malá Strana. In 1357, op 9 juli, om 5.31 uur, legde koning Karel IV de eerste steen. Wil jij dit fotobehang ook op je muur? Plaats je bestelling gemakkelijk online. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Wil je een wat neutraler behang aan je muur? Dan kun je de afbeelding ook omzetten in zwart-wit.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang brug Tower Bridge, Londen

  Bruggen, Kantoor, Keuken, Steden en Landen, Woonkamer

  Geweldig fotobehang van de Tower Bridge in Londen. De Tower Bridge is in de loop van de jaren een echte toeristische trekpleister geworden en daarom een van de bekendste bruggen ter wereld. Bij ons kun je deze afbeelding op een verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen. Al ons behang wordt op maat gemaakt. Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Daardoor past het altijd. Wil je een wat neutraler behang aan je muur? Dan kun je de afbeelding ook omzetten in zwart-wit.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang stad Londen, Tower Bridge in schemering

  Bruggen, Kantoor, Keuken, Steden en Landen, Tienerkamer, Woonkamer

  Gaaf fotobehang van de Londen Tower Bridge bij schemering. Door zijn bekendheid is de brug een echte eyecatcher op jouw muur. Als je bij ons fotobehang bestelt, wordt dit op maat voor jou gemaakt, waarbij je zelf kunt kiezen welk materiaal je wilt. Zo hebben we vliesbehang en 2 verschillende soorten vinyl behang, dat op rollen wordt geleverd. Ook hebben we 2 verschillende soorten naadloos behang.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang Venetië Rialtobrug

  Bruggen, Kantoor, Slaapkamer, Smalle muur, Steden en Landen

  Prachtig fotobehang van de Rialtobrug. De Rialtobrug (Italiaans: Ponte di Rialto) is een brug in de Italiaanse stad Venetië over het Canal Grande. De Rialtobrug is de oudste en bekendste van de vier bruggen over het Canal Grande. Wil jij dit romantische behang op een van jouw muren? Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Daardoor past het altijd. Ook kun je zelf bepalen of je het behang als een stuk of op rollen wilt.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang Brooklyn bridge met stad

  Bruggen, Kantoor, Keuken, Smalle muur, Steden en Landen, Tienerkamer, Woonkamer, Zolder

  Gaaf behang van de Brooklyn Bridge in New York met op de achtergrond de stad. Door het heldere weer komt de skyline van New York perfect naar voren en zie veel herkenbare gebouwen zoals de One World Trade Center. Wil jij dit behang op jouw muur? Geef dan online jouw maten door en wij maken het precies voor je op maat.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang New York Brooklyn met stad

  Bar, Bruggen, Eetkamer, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer, Zwart-wit

  Op dit geweldige behang zie je de Brooklyn Bridge in New York. De in 1883 gebouwde Brooklyn Bridge is een hangbrug in New York, de Verenigde Staten. Ze gaat over de East River en verbindt Brooklyn met Manhattan. Door de mistige omgeving en de stad op de achtergrond maakt dit behang een mooi neutraal behang voor op je slaapkamer of voor in de woonkamer. Wil jij dit fotobehang ook op je muur? Plaats je bestelling gemakkelijk online. Als u daar de maten van jouw muur doorgeeft dan zorgen wij ervoor dat het precies voor je op maat. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang New York Brooklyn brug bij nacht

  Bruggen, Kantoor, Slaapkamer, Steden en Landen

  Prachtig fotobehang van de Brooklyn Bridge bij nacht. De Brooklyn Bridge is een in 1883 gebouwde hangbrug met elementen van een tuibrug in New York in de Verenigde Staten. Ze gaat over de East River en verbindt Brooklyn met Lower Manhattan. Wil jij dit fotobehang ook bij jou op de muur? Geef de maten van je muur door. Ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Dat is het voordeel dat bij ons elk behang op maat gemaakt wordt.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang brug Londen, Tower Bridge met blauwe lucht

  Bruggen, Kantoor, Keuken, Smalle muur, Steden en Landen, Woonkamer

  Op deze afbeelding zie je een mooie foto van de Tower Bridge in London met een prachtige blauwe lucht en weerspiegelend water. De Tower Bridge hangt over de rivier de Theems. Het bouwjaar van de Tower Bridge was 1886 en was 1894 klaar om te gebruiken. Dit behang is mooi voor bijvoorbeeld in de woonkamer, keuken of op het kantoor. Ook zou het goed passen op een smalle muur. Lijkt het jou mooi om dit op jouw muur te hebben? Dat kan! Vul de maten van je muur in en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang brug Tower Bridge zwart-wit

  Bar, Bruggen, Eetkamer, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer, Zwart-wit

  Gaaf zwart-wit fotobehang van de Tower Bridge in Londen. De Tower Bridge is een in 1894 voltooide brug over de rivier de Theems in Londen. De brug is een toeristische attractie en ligt naast de Tower of London, waaraan hij ook zijn naam dankt. Wil jij dit prachtige fotobehang bij jou op de muur in de slaapkamer, woonkamer, eetkamer of op kantoor geef dan online jouw maten door. Als je de maten hebt doorgegeven zorgen wij ervoor dat het precies voor je op maat wordt gemaakt. Bij ons kun je uit 5 verschillende materialen kiezen. Een deel wordt geleverd op rollen en een deel als naadloos behang. Dat houdt in dat je helemaal geen naden hebt.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang brug Tower Bridge in schemering, Londen

  Bruggen, Kantoor, Slaapkamer, Steden en Landen

  Geweldig fotobehang van de wereldberoemde Londen Tower Bridge. De brug over de rivier de Theems is mooi verlicht terwijl het aan het schemeren is in de Engelse hoofdstad. Wil je een wat neutraler behang aan je muur? Dan kun je de afbeelding ook omzetten in zwart-wit. Al ons behang wordt op maat gemaakt. Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Daardoor past het altijd.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang brug Tower Bridge met stad, Londen

  Bar, Bruggen, Eetkamer, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer

  Prachtig fotobehang van misschien wel de bekendste brug ter wereld: de Tower Bridge in Londen. De Tower Bridge is een in 1894 voltooide brug over de rivier de Theems in Londen. De brug is in de loop van de jaren een toeristische attractie geworden. Hij ligt naast de Tower of London, waaraan hij ook zijn naam te danken heeft. Heeft jouw muur niet dezelfde verhoudingen als de foto dan kun je ook een deel van de afbeelding gebruiken. Geef online jouw maten door en wij maken het voor jou op maat.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang New York Millennium brug nacht

  Bruggen, Kantoor, Keuken, Smalle muur, Steden en Landen, Woonkamer

  Gaaf behang van de Millennium Bridge in Londen. De Millennium Footbridge is een voetgangersbrug in Londen. Deze hangbrug is gemaakt in 2000 en hangt over de rivier de Theems. Al ons behang wordt op maat gemaakt. Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Daardoor past het altijd. Bij ons kun je deze afbeelding op een verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang brug viaduct met treinspoor

  Bruggen, Kantoor, Keuken, Steden en Landen, Woonkamer

  Op dit geweldige behang zie je het Glenfinnanviaduct in Schotland. Het Glenfinnanviaduct is een spoorwegviaduct aan de West Highland Line in Glenfinnan, Schotland. Het is tussen juli 1897 en oktober 1898 gebouwd en is een van de belangrijkste bouwwerken op de spoorlijn. Wil je dit prachtige behang op een van jouw muren? Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Daardoor past het altijd.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang brug wit in de stad

  Bruggen, Kantoor, Keuken, Steden en Landen, Woonkamer

  Op dit behang zie je een stadgracht in de Duitse stad Hamburg. Je ziet op dit behang een brug die een kleine afstand tussen twee oevers die wordt overbrugt met deze kleine brug. Wil jij dit gave behang in je woonkamer, eetkamer of op je slaapkamer? Geef dan online je maten door en wij maken het precies voor je op maat. Bestel nu gemakkelijk online!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang Sydney Opera House ‘s nachts

  Bruggen, Kantoor, Steden en Landen, Woonkamer

  Prachtig fotobehang van de Sydney Harbour Bridge met op de voorgrond het Sydney Opera House. De brug en het operahuis zijn de twee boegbeelden van de Australische stad Sydney. Beiden zijn geweldig verlicht en zijn daarom in het echt maar ook op jouw muur een echte eyecatcher. Wil jij dit prachtige behang op jouw muur maar twijfel je of het past? Geen zorgen. Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Daardoor past het altijd. Bestel dus online en wij sturen het gratis naar jou op!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang brug Sydney Harbour ‘s nachts

  Bruggen, Kantoor, Smalle muur, Steden en Landen, Woonkamer

  Fotobehang van de Sydney Harbour Bridge bij nacht. De brug is erg mooi verlicht, waardoor deze goed opvalt. Door zijn ligging is deze brug een bekend symbool van Sydney geworden. Wil jij dit prachtige behang voor op uw muur in de woonkamer, eetkamer of slaapkamer? Geef dan online jouw maten door en wij zorgen er voor dat het precies voor je op maat wordt gemaakt. Wist je dat dit behang ook leverbaar is in een stuk? Je hebt dan geen last van naden. Ook kun je bij ons behang op rol bestellen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang brug van ijzer

  Bar, Bruggen, Eetkamer, Kantoor, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer

  Op dit prachtige behang zie je de The Helix Bridge in Singapore. The Helix Bridge is een voetgangersbrug die Marina Center verbindt met Marina South in het Marina Bay gebied in Singapore. Wil jij deze moderne brug graag op jouw muur maar twijfel je of het past? Geen zorgen want wij maken dit behang precies voor je op maat. Op moment dat je de maten van je muur hebt opgegeven, komt er een rode lijn om de afbeelding te staan. Deze kun je verschuiven totdat je de gewenste uitsnede hebt. Bestel nu dit fotobehang brug online!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang brug Golden Gate in schemering

  Bruggen, Kantoor, Keuken, Steden en Landen, Woonkamer

  Op dit behang zie je de Golden Gate Bridge bij een zonsondergang. De Golden Gate Bridge is een van de beroemdste bruggen van de wereld en een echt boegbeeld van de stad San Francisco geworden. Wil jij dit behang graag hebben? Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Daardoor past het altijd. Zo hebben we vliesbehang en 2 verschillende soorten vinyl behang, dat op rollen wordt geleverd. Ook hebben we 2 verschillende soorten naadloos behang. Bestel nu jouw behang online!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang brug rood Golden Gate verlicht

  Bar, Bruggen, Eetkamer, Kantoor, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer

  Geweldig behang van de Golden Gate Bridge in San Francisco midden in de nacht. Op dit prachtige behang zie je hoe de Golden Gate Bridge deze brug is een van de bekendste bruggen ter wereld. Wil je dit behang op je muur maar twijfel je of het past? Geen zorgen wij maken dit behang precies voor je op maat. Bij ons kun je deze afbeelding op een verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang brug San Francisco Bay Bridge

  Bruggen, Kantoor, Keuken, Steden en Landen, Woonkamer

  Prachtig fotobehang van de San Francisco Bay Bridge. De brug verbindt de Californische steden Oakland en San Francisco in het westen van de Verenigde Staten. Wil je een wat neutraler behang aan je muur? Dan kun je de afbeelding ook omzetten in zwart-wit. Wist je ook dat wij ons behang precies voor je op maat maken? Geef online je maten door en wij maken het voor je op maat!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang brug in regenwoud

  Bar, Bruggen, Eetkamer, Hal, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer

  Fotobehang van een prachtige brug midden in een regenwoud. De brug is omringt door groen. Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Daardoor past het altijd. Bij ons kun je deze afbeelding op een verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang brug grijs in Portland

  Bruggen, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer

  Fotobehang van een mooie moderne brug in Portland, Oregan. Al ons behang wordt op maat gemaakt. Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Daardoor past het altijd. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Wil je dit behang op je muur? Bestel dan direct online!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang brug Golden Gate stad

  Bruggen, Kantoor, Smalle muur, Steden en Landen, Woonkamer, Zolder

  Op dit prachtige behang zie je de Ponte 25 de Abril (25 Aprilbrug) nabij Lissabon, Portugal. De brug is geopend voor het publiek op 6 augustus 1966. Bij ons kun je deze afbeelding op een verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen. Heeft jouw muur niet dezelfde verhoudingen als de foto, dan kun je ook een deel van de afbeelding gebruiken. Geef online jouw maten door en wij maken het precies voor je op maat!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang brug verlicht bij nacht

  Bar, Bruggen, Eetkamer, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer

  Op dit prachtige behang zie de Sydney Harbour Brigde bij nacht. De brug staat in het Australische Sydney en is geopend in het jaar 1932. Het is door zijn leeftijd een echte symbool geworden voor de stad Sydney. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Ook maken we dit behang precies voor je op maat. Geef online jouw maten door en wij maken het precies voor je op maat.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang stad Praag Karelsbrug

  Bar, Bruggen, Eetkamer, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer

  Op dit prachtige fotobehang zie op de voorgrond de Manesbrug met daarachter de wereldberoemde Karelsbrug en verderop nog de Legioenbrug en de Jiraskuv brug in de Tsjechische stad Praag. Wil je dit behang op je muur maar twijfel je over de maten van je muur? Geen zorgen want wij maken het precies voor je op maat. Bestel nu direct online!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang stad Praag Karelsbrug bij nacht

  Bar, Bruggen, Eetkamer, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer

  Op dit prachtige fotobehang zie je de Karelsbrug in Praag bij nacht. De brug is mooi verlicht, waardoor dit behang er prachtig uitziet. De lichten maken het een fantastisch behang. Bij ons kun je uit 5 verschillende materialen kiezen. Een deel wordt geleverd op rollen en een deel als naadloos behang. Dat houdt in dat je helemaal geen naden hebt. Al ons behang wordt op maat gemaakt. Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Daardoor past het altijd.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang Praag Karelsbrug roze lucht

  Bar, Bruggen, Eetkamer, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer

  Op deze afbeelding zie je de Karelsbrug in Praag, Tsjechië afgebeeld. De mooie roze lucht en de historische gebouwen op de achtergrond maakt het al met al een prachtig behang. Wil je een voorbeeld van dit behang hebben? Dat kan. Je kunt namelijk samples aanvragen. Zo kun je het behang eerst zien voordat je je definitieve bestelling plaatst. Bij ons kun je kiezen uit verschillende soorten behang, zoals vlies en vinyl (textiel en leerlook). Wil je naadloos behang? Dan heb je de keus uit Airtex en WalltexPro. Wil jij deze prachtige afbeelding ook op je muur? Plaats je bestelling.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang brug San Francisco Bay Bridge nacht

  Bar, Bruggen, Eetkamer, Slaapkamer, Smalle muur, Steden en Landen, Tienerkamer, Woonkamer

  Op dit behang staat de mooi verlichte San Francisco Bay Bridge. De brug werd geopend op 12 november 1936, zes maanden voor de bekendere brug ten noorden van San Francisco, de Golden Gate Bridge. Door de donkere omstandigheden vallen de lichten mooi op. Een echte eyecatcher dus op een je muren. Wil je dit behang op je muur maar twijfel je of het past? Geen zorgen want wij maken het behang precies voor je op maat. Ook kun je zelf bepalen of je het behang als een stuk of op rollen wilt. Bestel nu direct online!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang brug Golden Gate weerspiegeling water

  Bruggen, Kantoor, Steden en Landen, Woonkamer

  Op dit prachtige behang zie je de Golden Gate Bridge in de Amerikaanse stad San Francisco. De brug komt met zijn rode kleur mooi naar voren in mistige weer. Wil jij dit gave behang in je woonkamer, eetkamer of op je slaapkamer? Geef dan online je maten door en wij maken het precies voor je op maat. Bestel nu gemakkelijk online!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang brug in stad Florence

  Bar, Bruggen, Eetkamer, Slaapkamer, Steden en Landen

  Geweldig behang van meerdere bruggen in de Italiaanse stad Florence. Op de voorgrond is de Ponte Vecchio te zien een van de bekendste middeleeuwse bruggen. Wil je deze bruggen in Florence op je muur maar twijfel je over afmetingen? Geen zorgen want wij maken het behang precies voor je op maat. Wil je een wat neutraler behang aan je muur? Dan kun je de afbeelding ook omzetten in zwart-wit. Plaats je bestelling gemakkelijk online!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang brug in de stad

  Bar, Bruggen, Eetkamer, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer

  Prachtig fotobehang van de Sydney Harbour Bridge. de Sydney Harbour Bridge is een brug in Sydney, Australië. De brug werd op 19 maart 1932 geopend . Wil jij dit behang op je muur twijfel je over de afmetingen? Geen zorgen want wij snijden het behang precies voor je op maat. Dit behang is dan ook meer dan geschikt voor een grote muur, zodat de brug er volledig opstaat. Bij ons kun je deze afbeelding op een verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang brug planken in het bos

  Bruggen, Kantoor, Smalle muur, Steden en Landen, Woonkamer

  Prachtig fotobehang van een houten hangbrug midden in een bos. ToF Fotobehang brug in het bos kun je bij ons op 5 verschillende materialen laten drukken: vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Wil je dit fotobehang in je woonkamer op een muur plakken, maar past de kleur van de afbeelding niet zo goed bij je interieur? Dan kun je deze omzetten naar zwart-wit. Wil jij dit fotobehang ook op je muur? Plaats je bestelling gemakkelijk online.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang brug in de jungle

  Bruggen, Kantoor, Smalle muur, Steden en Landen, Woonkamer

  Op dit gave behang zie een sprookjesachtige hangbrug ergens midden in een jungle. Al ons behang wordt op maat gemaakt. Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Daardoor past het altijd. Bij ons kun je deze afbeelding op een verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang New York Brooklyn brug

  Bruggen, Slaapkamer, Steden en Landen, Tienerkamer, Woonkamer

  Op dit prachtige behang zie je de in 1883 gebouwde Brooklyn Bridge in New York, de Verenigde Staten. De Brooklyn Bridge was de eerste hangbrug van staaldraad ter wereld. Ten tijde van de bouw was het dankzij de 486 meter lange hoofdbekabeling de langste hangbrug ter wereld. Wil je deze prachtige brug op jouw muur? Geef dan online je maten door en wij zorgen ervoor dat wij het voor jou op maat maken. Door het op maat maken is het mogelijk dat er een stuk van dit behang wegvalt.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
×