Kathedralen en Kerken

Op zoek naar een mooi authentiek behang van kerken en kathedralen? Dan ben je bij ToF behang aan je muur goed. Fotobehang van oude gebouwen waarbij er zonnestralen door een glas met lood schijnt, donkere gangen of een kerk in zwart-wit. Met ons fotobehang gebouwen... Lees meer
Op zoek naar een mooi authentiek behang van kerken en kathedralen? Dan... Lees meer

Op zoek naar een mooi authentiek behang van kerken en kathedralen? Dan ben je bij ToF behang aan je muur goed. Fotobehang van oude gebouwen waarbij er zonnestralen door een glas met lood schijnt, donkere gangen of een kerk in zwart-wit. Met ons fotobehang gebouwen is van alles mogelijk. Vintage behang met kerken en kathedralen is populair behang om de kamer een nieuwe look te geven. Het past goed in zowel een woonkamer voor een nieuwe look of bijvoorbeeld op de muur in de slaapkamer voor een rustgevende uitstraling. Combineer fotobehang gebouwen met donkere tinten en elegante meubels om de look helemaal compleet te maken. Of kies ervoor om de afbeelding om te zetten naar zwart-wit. Zo maak je behang net wat rustiger. Vind je het zwart-wit kerken behang niets? Neem dan een kijkje in de categorie Zwart-wit. Daarin vind je diverse afbeeldingen zoals, dieren behang, gebouwen en natuur behang.

Filter
 • ToF Fotobehang zwart-wit oude gang in kerk of kathedraal

  Deur, Hal, Kathedralen en Kerken, Smalle muur, Steden en Landen, Zwart-wit
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang oude gebouwen Dom van Berlijn

  Kantoor, Kathedralen en Kerken, Slaapkamer, Steden en Landen

  Op dit behang zie je de prachtige Dom van Berlijn. Het huidige gebouw werd tussen 1894 en 1905 gebouwd. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Wil je een wat neutraler behang aan je muur? Dan kun je de afbeelding ook omzetten in zwart-wit.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang gebouwen kerk Matthias in Boedapest

  Kantoor, Kathedralen en Kerken, Slaapkamer, Steden en Landen

  Op dit mooie behang zie je de Matthiaskerk. De Matthiaskerk is een kerk in de Hongaarse hoofdstad Boedapest. De oorspronkelijke Onze-Lieve-Vrouwekerk werd in 1255 voltooid en in de 14e en 15e eeuw regelmatig uitgebreid. Wil jij dit fotobehang op je muur? Plaats je bestelling gemakkelijk online. Als je de maten van jouw muur doorgeeft, maken wij het precies voor je op maat. Ook zenden we het kosteloos naar je op.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang gebouwen gouden kerk van binnen

  Kantoor, Kathedralen en Kerken, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer

  Op dit fotobehang zie je kerk van binnen met veel goud. Wil jij deze prachtige kerk met veel mooie details op je muur hebben? Dat kan! Al ons behang wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Vul jouw maten in op onze website en het systeem rekent automatisch uit hoeveel behang jij nodig hebt. Zo past het altijd. Ons behang is in 5 verschillende materialen verkrijgbaar. Wij hebben ook nog ander behang van bruggen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang oude gebouwen kerk verlicht

  Kathedralen en Kerken, Slaapkamer, Steden en Landen

  Op dit prachtige fotobehang zie je de in het donker verlichtte Sint-Nicolaaskerk in Praag, Tsjechië. De Sint-Nicolaaskerk is een van de meest bezochte kerken in de Tsjechische hoofdstad Praag. Wil jij deze kerk graag op jouw muur maar twijfel je of het past? Geen zorgen want wij maken dit behang precies voor je op maat. Op moment dat je de maten van je muur hebt opgegeven, komt er een rode lijn om de afbeelding te staan. Deze kun je verschuiven totdat je de gewenste uitsnede hebt.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang oude gebouwen gouden kerk plafond

  Kantoor, Kathedralen en Kerken, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer

  Mooi fotobehang van een prachtig geschilderd kerkplafond. De kerk die je op dit prachtige behang ziet is de Sint-Pietersbasiliek. De kerk werd tussen 1506 en 1626 gebouwd en staat in Vaticaanstad. Wil jij die authentieke behang aan je muur? Geef dan online jouw maten door en wij maken het behang precies voor je op maat. Bij ons kun je deze afbeelding op verschillende soorten behang laten drukken.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang gebouwen kathedraal Almudena in Madrid

  Kantoor, Kathedralen en Kerken, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer

  Op dit prachtige behang zie je de Almudena kathedraal van Madrid, Spanje. Ondanks dat de plannen voor een kathedraal in de Spaanse hoofdstad stammen uit de 16e eeuw, begon de bouw van de kerk pas in 1883. Enkele jaren later werd de kathedraal voltooid. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Wil je dit behang op je muur? Geef dan online jouw maten door en bestel direct online!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang oude gebouwen kerk wit op heuvel

  Kantoor, Kathedralen en Kerken, Slaapkamer, Steden en Landen

  Prachtig fotobehang van een oud, wit kerkje op een heuvel. De bomen en de blauwe lucht maken dit mooie behang af. Wil jij dit kerkje op je muur, maar twijfel je over de maten? Geen zorgen want wij maken dit behang precies voor je op maat. Geef jouw maten door en ons systeem berekent hoeveel je nodig hebt voor de perfecte uitkomst. Bestel nu direct online!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang gebouwen binnenkant oude kerk

  Kantoor, Kathedralen en Kerken, Slaapkamer, Steden en Landen

  Op dit indrukwekkende behang zie je een oude vervallen kerk. Zoals je op dit mooie behang ziet is het dak van de kerk deels ingestort. Ook is de kerk overgelaten aan de natuur en groeien er nu planten binnen in de kerk. Wil jij deze kerk graag op jouw muur maar twijfel je of het past? Geen zorgen want wij maken dit behang precies voor je op maat. Op moment dat je de maten van je muur hebt opgegeven, komt er een rode lijn om de afbeelding te staan. Deze kun je verschuiven totdat je de gewenste uitsnede hebt.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang oude gebouwen kerk zwart-wit

  Deur, Kantoor, Kathedralen en Kerken, Slaapkamer, Smalle muur, Steden en Landen, Woonkamer

  Prachtig fotobehang van een oude vervallen kerk in zwart-wit. Door zijn zwart-witte kleur lijkt de kerk verlaten en vervallen en daardoor krijgt dit behang een duistere uitstaling. Dit behang zou daarom een echte blikvanger zijn op een van jouw muren. Twijfel je zelf nog over de maten van dit behang? Geen zorgen. Als je jouw maten online bij ons doorgeeft, berekent ons systeem precies uit hoeveel behang je nodig hebt. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang gebouwen kathedraal van Gloucester in Engeland

  Kantoor, Kathedralen en Kerken, Slaapkamer, Steden en Landen

  Op dit prachtige behang zie je de prachtige gang van de kathedraal in Gloucester, Engeland. De gangen van de kathedraal zijn ook bekend geworden doordat er meerdere scènes van de Harry Potter films zijn opgenomen in deze prachtige gang. Wil jij dit fotobehang op je muur? Plaats je bestelling gemakkelijk online. Als je de maten van jouw muur doorgeeft, maken wij het precies voor je op maat. Ook zenden we het zonder kosten naar je op.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang oude gebouwen kathedraal zwart-wit

  Kantoor, Kathedralen en Kerken, Slaapkamer, Steden en Landen, Zwart-wit

  Prachtig fotobehang van een oude verlaten kathedraal op een heuvel. Wil jij dit mooie behang bij jou op de muur? Geef dan online jouw maten door en ons systeem rekent precies uit wat je nodig hebt. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang gebouwen kathedraal van de Voorbede van de Moeder Gods

  Kantoor, Kathedralen en Kerken, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer

  Prachtig fotobehang van de Basiliuskathedraal (kathedraal van de Voorbede van de Moeder Gods) in Moskou. De kathedraal werd tussen 1555 en 1560 gebouwd. Wil jij dit prachtige behang aan je muur? Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Daardoor past het altijd. Bij ons kun je deze afbeelding op een verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang gebouwen basiliek Sagrada Familia in Barcelona

  Kathedralen en Kerken, Slaapkamer, Steden en Landen

  De Sagrada Família is een basiliek in Barcelona, in de Spaanse streek Catalonië. Het ontwerp is van Antoni Gaudí. In 1882 werd de eerste steen gelegd en sindsdien wordt er bijna voortdurend aan de kerk gebouwd. Ondanks dat het bouwwerk nog niet is afgerond, is het nu al de grootste toeristtentrekker van Barcelona. Wil jij dit prachtige behang op een van je muren? Geef dan online jouw maten door en ons systeem rekent precies uit hoeveel behang je nodig hebt.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang oude gebouwen kathedraal St Paul’s londen

  Deur, Hal, Kathedralen en Kerken, Slaapkamer, Smalle muur, Steden en Landen, Zolder

  Op dit behang zie je de prachtige St Paul?s Cathedral. St Paul’s Cathedral is een kathedraal gelegen op Ludgate Hill, in de Londense binnenstad. Wil jij dit fotobehang ook op je muur? Plaats je bestelling gemakkelijk online. Als je de maten van jouw muur doorgeeft, maken wij het precies voor je op maat. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang gebouwen kathedraal gekleurd in Rusland

  Kantoor, Kathedralen en Kerken, Slaapkamer, Steden en Landen

  Op dit prachtige behang zie je Basiliuskathedraal in Moskou, ook wel de Kathedraal van de Voorbede van de Moeder Gods genoemd. Het gebouw wordt gezien als een van de mooiste Russisch-orthodoxe kerken en is de belangrijkste blikvanger van het Rode Plein. De kathedraal werd tussen 1555 en 1560 gebouwd. Wil jij dit fotobehang ook op je muur? Plaats je bestelling gemakkelijk online. Als je de maten van jouw muur doorgeeft, maken wij het precies voor je op maat. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang gebouwen kathedraal van Milaan zwart-wit

  Kantoor, Kathedralen en Kerken, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer, Zwart-wit

  Geweldig behang van een duistere kerk met een donkere lucht op de achtergrond. Op dit prachtige behang zie je de kathedraal van Milaan. Deze kathedraal is de grootste van Italië en een van de grootste ter wereld. De bouw van deze kathedraal duurde van

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang oude gebouwen kerk donker

  Kathedralen en Kerken, Slaapkamer, Steden en Landen

  Mooi behang van een foto in een donkere kerk. Met een prachtig altaar met gouden accenten. Wil jij die authentieke behang aan je muur? Geef dan online jouw maten door en maken het behang precies voor je op maat. Bij ons kun je deze afbeelding op een verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang oude gebouwen kruis

  Kantoor, Kathedralen en Kerken, Slaapkamer, Steden en Landen

  Geweldig behang van een kruis met daarop Jezus Christus. Op de foto komt het goud prachtig naar voren. Wil jij dit prachtige behang op jouw muur maar twijfel je of het past? Geen zorgen. Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Daardoor past het altijd. Bestel dus online en wij sturen het gratis naar jou op!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang oude gebouwen glas in lood

  Kathedralen en Kerken, Slaapkamer, Steden en Landen

  Prachtig fotobehang van een mooi glas-in-loodraam. Door de vele verschillende kleuren is het een prachtig behang voor op jouw muur! Door dat wij ons behang precies voor jou op maat maken, past het op veel muren in jouw huis. Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Bij ons kun je deze afbeelding op een verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang gebouwen kathedraal van Milaan binnenkant

  Kantoor, Kathedralen en Kerken, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer

  Op dit behang zie je de geweldige kathedraal van Milaan van binnen. Dit is een van de grootste rooms-katholieke kathedralen in de wereld en de grootste van Italië. De kerk staat aan het Domplein in het hart van Milaan. De Dom is een van de belangrijkste toeristische attracties van Milaan. De bouw startte in de 14e eeuw en werd pas in de 20e eeuw definitief voltooid. Wil jij dit fotobehang ook op je muur? Plaats je bestelling gemakkelijk online. Als je daar de maten van jouw muur doorgeeft, maken wij het precies op maat.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang oude gebouwen kathedraal van Monaco

  Kantoor, Kathedralen en Kerken, Slaapkamer, Steden en Landen

  Op dit behang zie je de mooie kathedraal van Monaco. De kathedraal staat in de Monegaskische wijk Monaco-Ville. De kathedraal is gebouwd op de fundamenten van een oudere kerk. In 1874 stortte die in, waarna in de periode 1875 – 1911 het huidige gebouw werd gebouwd. Wil je dit behang op je muur maar twijfel je over de maten van je muur? Geen zorgen want wij maken het precies voor je op maat. Bestel nu direct online!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang gebouwen kathedraal Alexander Novski in Sofia

  Kathedralen en Kerken, Slaapkamer, Steden en Landen

  Prachtig behang van de Alexander Novski kathedraal in Sofia, Bulgarije. De kathedraal is gebouwd tussen 1892 en 1912. Wil jij dit fotobehang ook op je muur? Plaats je bestelling gemakkelijk online. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Wil je een wat neutraler behang aan je muur? Dan kun je de afbeelding ook omzetten in zwart-wit.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang oude gebouwen basiliek Sacré-coeur in Parijs

  Kathedralen en Kerken, Slaapkamer, Steden en Landen

  De basilique du Sacré-C?ur is een basiliek in Parijs. De kerk valt vooral op door haar felwitte uiterlijk en prominente ligging op een heuvel. Om bij de kerk te komen kan je 222 treden klimmen of de Funiculaire de Montmartre (kabelbaan) nemen. Boven aangekomen heb je uitzicht over een groot deel van Parijs. Wil jij dit fotobehang ook op je muur? Plaats je bestelling gemakkelijk online. Als je de maten van jouw muur doorgeeft, maken wij het precies voor je op maat.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang gebouwen kerk met glasramen in lood

  Kathedralen en Kerken, Slaapkamer, Steden en Landen

  Prachtig behang van een kerk met geweldige glas-in-loodramen. Door de lichtinval komen de glas-in-loodramen mooi naar voren. Wil jij deze prachtige kerk bij jou op de muur maar twijfel je of het past? Geen zorgen want wij maken het behang precies voor je op maat. Geef online jouw maten door en ons systeem berekent hoeveel behang je nodig hebt.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang oude gebouwen looppad kerk

  Kantoor, Kathedralen en Kerken, Slaapkamer, Steden en Landen

  Prachtig behang van een kerk. Dit behang is gedrukt in zwart-wit en daarom mooi neutraal op jouw muur. Wil jij deze kerk graag op jouw muur maar twijfel je of het past? Geen zorgen want wij maken dit behang precies voor je op maat. Op moment dat je de maten van je muur hebt opgegeven, komt er een rode lijn om de afbeelding te staan. Deze kun je verschuiven totdat je de gewenste uitsnede hebt. Bestel nu dit fotobehang oude gebouwen online!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang oude gebouwen moskee Yazed

  Kantoor, Kathedralen en Kerken, Slaapkamer, Steden en Landen

  Op dit prachtige behang zie je de Sjeik Zayed-moskee in Abu Dhabi. Deze moskee is de grootste in de Verenigde Arabische Emiraten. Wil jij dit fotobehang ook op je muur? Plaats je bestelling gemakkelijk online. Als je daar de maten van jouw muur doorgeeft, maken wij het precies voor je op maat. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang oude gebouwen gang

  Kathedralen en Kerken, Slaapkamer, Steden en Landen

  Op dit fotobehang oude gebouwen is een gang te zien met gewelven en ramen. Wat voor gebouw het is, is niet duidelijk. Het kan een klooster zijn, maar ook een oude school of bibliotheek. Wat opvalt zijn de ramen aan het einde van de gang, omdat die geel zijn, terwijl de rest van het behang grotendeels uit grijstinten bestaat. Daardoor worden je ogen daarheen getrokken. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Bij ons naadloos behang kun je uit Airtex en WalltexPro kiezen en bij behang op rollen uit vliesbehang, vinyl behang textiel en vinyl behang leerlook.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang gebouwen kerk altaar zwart-wit

  Kathedralen en Kerken, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer, Zwart-wit

  Prachtig zwart-wit fotobehang van een kerk. Je kijkt vanaf het altaar mooi het kleine kerkje in. Wil jij dit prachtige behang op je muur in jouw slaapkamer, woonkamer of op een andere muur? Geef dan online jouw maten door en wij maken het behang voor jou op maat! Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang oude gebouwen kathedraal

  Kantoor, Kathedralen en Kerken, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer

  Geweldig behang van een kathedraal bij daglicht. Wil jij dit prachtige behang op jouw slaapkamer, kantoor of in de woonkamer? Geef dan online jouw maten door en wij maken het precies voor jou op maat. Bij ons kun je deze afbeelding op een verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang Bijbel met hart in handen

  Kantoor, Kathedralen en Kerken, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer

  Prachtig behang van twee open handen met daarin een hartje, met op de achtergrond de bijbel. Wil jij dit fotobehang ook op je muur? Plaats je bestelling gemakkelijk online. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Wil je een wat neutraler behang aan je muur? Dan kun je de afbeelding ook omzetten in zwart-wit.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
×