Cactussen

Naast allerlei fotobehang met bloemen hebben we ook planten behang. Een onderdeel daarvan is ons cactus behang. Bij dit thema vind je fotobehang met een of meerdere cactussen, zoals de ToF Fotobehang cactus close-up. Ook hebben we behang met allerlei illustraties met cactussen, zoals de... Lees meer
Naast allerlei fotobehang met bloemen hebben we ook planten behang. Een onderdeel... Lees meer

Naast allerlei fotobehang met bloemen hebben we ook planten behang. Een onderdeel daarvan is ons cactus behang. Bij dit thema vind je fotobehang met een of meerdere cactussen, zoals de ToF Fotobehang cactus close-up. Ook hebben we behang met allerlei illustraties met cactussen, zoals de ToF Behang cactus aquarel. Daarnaast hebben we behang met daarop bijvoorbeeld woestijnlandschappen met daarop cactussen, zoals de ToF Behang landschap woestijnpanorama. Deze afbeelding is in zwart-wit. Daardoor oogt die heel rustig. Overigens kun je al ons behang omzetten in zwart-wit als dat beter bij je interieur past. Ander behang met landschappen vind je bij ons thema Landschap. Ook hebben we nog allerlei bloemen behang en ander natuur behang, zoals bijvoorbeeld behang met bergen. Zo is er voor elk wat wils.

Filter
 • ToF Behang planten close-up cactus

  Bloemen en planten, Cactussen, Kleuren 2023, Laatste trend, Natuur, Nordic Green, Slaapkamer
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang cactus close-up in groen

  Bloemen en planten, Cactussen, Kleuren 2023, Laatste trend, Natuur, Slaapkamer, Vining Ivy
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang cactus en vetplant in potten

  Bloemen en planten, Cactussen, Natuur, Slaapkamer

  Behang cactus en de vetplant succulent in potten. Een succulent of vetplant is een plant die water opslaat in een deel van zijn lichaam. Op de potten zitten leuke patroontjes en onderaan de afbeelding staat een tekst met grow positive thoughts. De afbeelding bestaat uit zwart, wit en groen en heeft een witte achtergrond. Als je bij ons behang bestelt, kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Bij behang op rollen heb je de keuze uit 3 verschillende materialen en als je naadloos behang wilt, kun je uit 2 verschillende materialen kiezen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang planten auto in woestijn met cactussen

  Bloemen en planten, Cactussen, Kinderkamer, Natuur

  Op dit behang zie je een illustratie van een auto in de woestijn. Bovenop het dak liggen koffers en op de zijkant van de auto staat roadtrip. Achter de auto zie je meerdere cactussen, mooie bergen, vliegende vogels en een zon. Dit behang is leuk voor bijvoorbeeld een kinderkamer. Wil je dit behang voor een van je kinderen? Dat kan! Vul de maten van je muur in en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang jij nodig hebt. Ook kun je uit verschillende materialen kiezen. Een deel wordt als naadloos behang geleverd en een deel op rollen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang cactus illustratie woestijn met bergen

  Babykamer, Bloemen en planten, Cactussen, Kinderkamer, Natuur

  Behang met een illustratie van een woestijn met cactussen en bergen op de achtergrond. De illustratie is in kleur. In de blauwe lucht zie je ook witte wolken. Dit behang is leuk voor bijvoorbeeld een kinderkamer. Wil je dit behang op de muur van je kind? Bij ons kun je kiezen hoe je het behang geleverd wilt hebben. In banen op behangrollen of als naadloos behang. We hebben vliesbehang en twee verschillende soorten vinyl behang, dat op rollen wordt geleverd. Ook hebben we twee verschillende soorten naadloos behang: Airtex en WalltexPro.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang planten cactussen met cowboylaarzen

  Bloemen en planten, Cactussen, Meisjeskamer, Natuur

  Op dit behang zie je een illustratie met cactussen en cowboylaarzen in verschillende kleuren. Een vlak is roze met witte, oranje en groene illustraties. Een vlak is bruin met witte, oranje en blauwe illustraties. Een vlak is geel met roze en groene illustraties. Omdat al ons behang op maat gemaakt wordt, kun je het ook bijsnijden en een vlak gebruiken. Wil jij dit behang bijvoorbeeld in jouw slaapkamer? Dat kan! Vul de maten van je muur in en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang jij nodig hebt.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang planten cactussen in potten

  Bloemen en planten, Cactussen, Natuur, Slaapkamer

  Behang planten met daarop een illustratie van verschillende cactussen en andere planten in potten. De achtergrond is wit. Dit behang is bij ons verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten materialen. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang planten weg tussen cactussen

  Bloemen en planten, Cactussen, Natuur, Slaapkamer, Zwart-wit

  Behang met een zwart-wit illustratie van een woestijnlandschap met in het midden een weg. Boven de weg is een zon getekend. Op de achtergrond zie je nog wat bergen. Lijkt dit behang jou mooi? Bij ons is dit behang leverbaar op verschillende soorten materialen. Ook wordt alles op maat gemaakt. Vul de maten van jouw muur in en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang jij nodig hebt. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen of naadloos behang.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang planten drie cactusillustraties

  Bloemen en planten, Cactussen, Natuur, Slaapkamer

  Op dit behang zie drie illustraties van cactussen in verschillende kleuren. Een in beige, een in mosgroen en een in terra. Deze illustratie is het mooist op een langwerpige muur. Bij ons kun je deze afbeelding op een verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen. Plaats snel je bestelling?

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang landschap woestijnpanorama

  Bloemen en planten, Cactussen, Kinderkamer, Natuur, Zwart-wit

  Op dit behang zie je een zwart-wit illustratie van een woestijn met cactussen en rotsen. Boven in de lucht zie je een zon. Lijkt dit behang jou mooi? Wij verkopen dit behang in verschillende soorten materialen. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen. Ook wordt al ons behang op maat gemaakt. Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Daardoor past het altijd.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang planten illustratie cactussen

  Bloemen en planten, Cactussen, Kinderkamer, Natuur, Zwart-wit

  Op dit behang planten zie je een zwart-wit illustratie met verschillende cactussen op een witte achtergrond. Op het behang zijn drie rijen met cactussen te zien. Dit behang kan bijvoorbeeld in een kinderkamer. Bij ons wordt al het behang op maat gemaakt. Vul de maten van je muur in en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang jij nodig hebt. Al ons behang is leverbaar als behang op rollen of als naadloos behang.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang tropisch cactusbloemen met tekst cactus

  Bloemen en planten, Cactussen, Natuur, Slaapkamer

  Op dit behang zie je tropische cactusbloemen met verschillende soorten vetplanten. De afbeelding heeft een blauwe achtergrond en in het midden het woord cactus. Ben jij een fan van cactussen en zou je deze afbeelding groot op je muur plakken, dan heb je zeker een eyecatcher in huis. Bij ons kun je uit 5 verschillende materialen kiezen. Een deel wordt geleverd op rollen en een deel als naadloos behang. Dat houdt in dat je helemaal geen naden hebt.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang planten sterrennacht boven Mexicaanse woestijn

  Bloemen en planten, Cactussen, Kinderkamer, Natuur

  Op dit behang zie je verschillende cactussen boven Mexicaanse woestijn met sterrennacht. Ben jij nou fan van cactussen of vind je ze mooi? Wij hebben allerlei soorten behang van cactussen. Geef de maten van je muur door. Ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Dat is het voordeel dat bij ons elk behang op maat gemaakt wordt.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang planten getekende cactussen en vetplanten

  Bloemen en planten, Cactussen, Kinderkamer, Natuur

  Lijkt dit planten poster behang van handgetekende gekleurde letters, cactussen en vetplanten in schetsstijl jou mooi? Bij ons kun je dit behang uit 5 verschillende materialen kiezen. Een deel wordt geleverd op rollen en een deel als naadloos behang. Dat houdt in dat je helemaal geen naden hebt. Al ons behang wordt op maat gemaakt. Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Daardoor past het altijd.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang planten Mexicaanse cactus en aloë

  Bloemen en planten, Cactussen, Meisjeskamer, Natuur

  Leuk behang van Mexicaanse cactussen en aloë. De achtergrond van dit behang is wit. De cactussen zijn in verschillende kleuren groen gekleurd. Ook is er geel en roze te zien op de afbeelding. Dit behang is prachtig voor op de slaapkamer, maar past ook leuk in de kinderkamer. Al ons behang wordt op maat gemaakt. Geef de maten van je muur door en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • Behang cactus in geel en wit

  Bloemen en planten, Cactussen, Natuur, Slaapkamer

  Behang met een illustratie van cactussen in geel en wit. Er staan verschillende vormen en maten cactussen op dit behang. De achtergrond van deze afbeelding is groenblauw. Bij een deel van de cactussen zie je alleen de lijnen. Dit behang past goed in bijvoorbeeld de slaapkamer. Wij maken al ons behang op maat. Is jouw muur wat minder breed dan de afbeelding, dan kun deze nog bijsnijden. Ook kan je de afbeelding omzetten in zwart-wit.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang cactus silhouetten

  Bloemen en planten, Cactussen, Jongenskamer, Natuur

  Ben je op zoek naar behang met cactussen? Dan ben je bij ToF behang aan je muur op het juiste adres. Op dit behang zie je silhouetten van cactussen. Op de achtergrond zie je heuvels en bergen. De zon is wit en staat in het midden achterin de foto. Dit behang is prachtig voor in de slaapkamer. Bij ons wordt jouw behang speciaal op maat gemaakt. Vul de maten van jouw muur in en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang jij nodig hebt. Ons behang is in 5 verschillende materialen leverbaar.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang cactus zonsondergang Mexicaanse woestijn

  Bloemen en planten, Cactussen, Kinderkamer, Natuur

  Op dit behang zie je een illustratie van een woestijn met cactussen. Deze illustratie is getekend met zonsondergang. Er zijn bergen op de achtergrond te zien en tussen de cactussen staan struiken. Dit behang past prachtig in de slaapkamer. Bij ons kun je deze afbeelding op een verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang cactus cartoon

  Bloemen en planten, Cactussen, Kinderkamer, Meisjeskamer, Natuur

  Ben jij op zoek naar een grappige afbeelding voor op jouw muur? Ben je een cactus liefhebber? Dan is dit behang geschikt voor jou. Er staan drie cactussen op dit behang met de tekst ‘Friends Forever’. Wil je de tekst er niet bij hebben, dan kun je de afbeelding ook zo bijsnijden dat dat er niet opstaat. Dat is het voordeel dat al ons behang op maat wordt gemaakt. De cactussen hebben een hoed op en hebben ogen en een snor. Dit grappige behang kan goed in een kinderkamer of meisjeskamer.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang planten illustratie cactussen felgekleurd

  Bloemen en planten, Bloemenprint, Bloemetjesbehang, Cactussen, Eetkamer, Laatste trend, Meisjeskamer, Natuur, Toilet, Trap
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang cactus blauw close-up

  Bloemen en planten, Cactussen, Natuur, Slaapkamer, Woonkamer
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang cactus close-up van bovenaf

  Bloemen en planten, Cactussen, Natuur, Slaapkamer, Woonkamer
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang planten border van veelkleurige bloeiende cactussen

  Bloemen en planten, Cactussen, Natuur, Slaapkamer

  Op dit behang zie je een border van veelkleurige bloeiende cactussen. Ook zijn er achter de cactussen leuke roze, rode en gele bloemen te zien. Lijkt het jouw mooi om dit behang aan je muur te hebben? Bij ons kun je dit makkelijk bestellen. Vul de maten van jouw muur in en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang jij nodig hebt. Ook kun je zelf kiezen welk materiaal je wilt. Je kunt uit vijf verschillende materialen kiezen, waarbij er twee als naadloos behang en drie als behang op rollen wordt geleverd.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang landschap Sonorawoestijn met cactussen

  Bloemen en planten, Cactussen, Natuur, Slaapkamer

  Op dit fotobehang zie je het landschap van de Sonorawoestijn in de volle zon. Dit beeld heeft een uitzonderlijke hoeveelheid weelderige groene vegetatie en helderblauwe luchten, evenals verschillende saguaro-cactussen en palo verde-bomen. Palo verde-bomen groeien als kleine struiken of bomen met een groene bast en doornige takken. Wil jij dit fotobehang op je muur? Plaats je bestelling gemakkelijk online.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang planten cactussen geïsoleerd op wit

  Bloemen en planten, Cactussen, Natuur, Slaapkamer

  Op dit behang zie je verschillende cactussen staan geïsoleerd op wit. Lijkt het jou mooi om dit behang aan je muur te hebben hangen? Dat kan! Vul de maten van jouw muur in en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang jij nodig hebt. Ook kun je dit behang bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang cactus aquarel illustratie

  Bloemen en planten, Cactussen, Natuur, Slaapkamer

  Op dit behang zie je een collectie set van cactussen in verschillende vormen en kleuren. De afbeelding is geïsoleerd op wit en heeft bovenaan een tekstje ik hou van cactus staan. Laat je deze afbeelding groot op behang drukken, dan heb je echt een blikvanger in je huis. Heeft jouw muur niet dezelfde verhoudingen als de foto dan kun je ook een deel van de afbeelding gebruiken. Ook kun bij ons uit 5 verschillende materialen kiezen. Een deel wordt geleverd op rollen en een deel als naadloos behang. Dat houdt in dat je helemaal geen naden hebt.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang planten aquarel banner tropische bloemen op witte achtergrond

  Bloemen en planten, Cactussen, Natuur, Slaapkamer

  Op dit behang zie je een illustratie van cactussen en tropische bloemen geïsoleerd op een witte achtergrond. Lijkt dit behang jou mooi? Wij verkopen dit behang in verschillende materialen. Zo hebben we vliesbehang en twee verschillende soorten vinyl behang, dat op rollen wordt geleverd. Ook hebben we twee verschillende soorten naadloos behang. Is dit niet helemaal wat je zoekt? Wij hebben nog ander behang met cactussen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang cactus aquarel

  Bloemen en planten, Cactussen, Meisjeskamer, Natuur

  Behang met cactussen in aquarelstijl. De achtergrond van deze afbeelding is wit. Dit behang heeft veel kleuren namelijk: paars, groen, blauw, roze en paars. Dit behang heeft een mooie plek in bijvoorbeeld de slaapkamer. Ook kan dit behang op de kinderkamer. Wil jij dit fotobehang ook bij jou op de muur? Geef de maten van je muur door. Ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Dat is het voordeel dat bij ons elk behang op maat gemaakt wordt.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang cactus close-up

  Bloemen en planten, Cactussen, Natuur, Slaapkamer

  Fotobehang met een close-up van groene cactussen. Op de cactussen zitten witte bolletjes waar de stekels uitgroeien. Vooraan de afbeelding zijn de cactussen scherp afgebeeld, achterin de afbeelding is het juist vervaagd. Hierdoor ligt de focus op de voorkant van de afbeelding. Dit behang staat prachtig in de slaapkamer. Wil jij dit fotobehang op behang laten drukken? Dat kan. Vul de maten van je muur in en ons systeem rekent uit hoeveel je nodig hebt.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang cactus Saguaros en Cholla

  Bloemen en planten, Cactussen, Natuur, Slaapkamer

  Fotobehang van een Saguaros en Cholla cactus. De saguaro is een reuzencactus die meer dan twintig meter hoog kunnen worden. De Cholla cactus groeit alleen maar op plekken van 300 tot 1000 meter hoogte. Op de foto staan heel veel cactussen en op de achtergrond zijn er bergen te zien. Deze foto kan je bij ons op fotobehang laten drukken. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang cactus Opuntia-cactus

  Bloemen en planten, Cactussen, Natuur, Slaapkamer

  Fotobehang van enkele Opuntain cactussen. Opuntia is één van de meest voorkomende cactussoorten en het is ook de meeste verspreide soort. De lucht op de achtergrond is strakblauw. Dit moet ook wel, want deze cactussen hebben extreme droogte nodig om te kunnen overleven. Wil jij dit fotobehang aan je muur? Dat kan! Bestel hem gemakkelijk online bij ons. Vul jouw maten in en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang jij nodig hebt. We rekenen een marge van 5 cm extra.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
×