Films

Ben je op zoek naar stoer film behang met de favoriete filmheld van je kind voor op de muur van de kinderkamer? Dan ben je bij het thema Films goed. Fotobehang van Marvel, de uitgever van veel superhelden films. Stoer Marvel behang vol met superhelden... Lees meer
Ben je op zoek naar stoer film behang met de favoriete filmheld... Lees meer

Ben je op zoek naar stoer film behang met de favoriete filmheld van je kind voor op de muur van de kinderkamer? Dan ben je bij het thema Films goed. Fotobehang van Marvel, de uitgever van veel superhelden films. Stoer Marvel behang vol met superhelden wat perfect past in een jongenskamer, maar ook prima kan in een stoere meidenkamer. Je vind superhelden zoals Spiderman, Captain America, Hulk behang en film behang Avengers. Bekijk ToF Fotobehang Marvel film, deze Savage Hulk is de groene superheld die erg bekend is. Deze hulk heeft een groene huidskleur, is groter dan een gemiddeld mens en is overdreven zwaar gespierd. Wil je liever toch wat anders aan de muur van de kinderkamer? Bekijk onze andere collecties, bijvoorbeeld Dieren of Overige kids.

Filter
 • ToF Behang Marvel film de Hulk

  Films, Jongenskamer, Kinderen, Kinderkamer, Mensen

  Behang met een illustratie van de Hulk. De Hulk springt er mooi uit door zijn gespierde lichaam en groene kleur. Zo gespierd dat hij in geen enkel kledingstuk past. Alleen zijn paarse broek past hem perfect en daarom heeft hij die ook altijd aan. Op de achtergrond zie je een plafond met twee lampen. Dit behang is mooi voor in de kinderkamer of een jongenskamer. Al ons behang wordt op maat gemaakt, waarbij je uit 5 verschillende materialen kunt kiezen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang met diverse superhelden

  Films, Jongenskamer, Kinderen, Kinderkamer, Mensen

  Dit stoere behang vol met superhelden past perfect in een jongenskamer. Op het behang zie je een illustratie met superhelden zoals de Hulk, Spiderman, Captain America, Thor en Wolverine. Deze superhelden gaan in actie om de wereld te redden. De superhelden zitten in een cirkel met een blauwe achtergrond. Wist je dat je zelf kun bepalen in welke hoogte en breedte je dit behang geleverd wil hebben? Daardoor kun je het passend maken aan jouw muur. Wil jij dit behang aan de muur van de kinderkamer? Plaats dan online je bestelling.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang Marvel film de Hulk met blauwe lucht

  Films, Jongenskamer, Kinderen, Kinderkamer, Mensen

  Op dit stoere behang staat de film held de Hulk. De Hulk heeft een groene huidskleur, is groter dan een gemiddeld mens en is overdreven zwaar gespierd. De meeste kleren zijn te klein voor hem, waardoor ze altijd van zijn lichaam scheuren. Behang met een illustratie van Marvel. De achtergrond is vervaagd en daardoor komt de groene kleur van de Hulk mooi naar voren. Dit behang is fraai voor in de kinderkamer of voor op een jongenskamer. Bij ons kun je behang laten maken. Je kunt daarbij een afbeelding kiezen uit ons uitgebreide assortiment. Geef vervolgens aan hoe groot je muur is en ons systeem rekent uit hoeveel behang je nodig hebt.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
×