Overige steden

We hebben ons behang Steden en Landen verdeeld in verschillende subthema’s zoals Bruggen, Hoofdsteden, Monumenten, enzovoorts. Omdat er behang is wat niet in een van die thema’s past, hebben we deze ondergebracht in Overige Steden. Hier vind je onder andere de ToF Fotobehang oude smalle... Lees meer
We hebben ons behang Steden en Landen verdeeld in verschillende subthema’s zoals... Lees meer

We hebben ons behang Steden en Landen verdeeld in verschillende subthema’s zoals Bruggen, Hoofdsteden, Monumenten, enzovoorts. Omdat er behang is wat niet in een van die thema’s past, hebben we deze ondergebracht in Overige Steden. Hier vind je onder andere de ToF Fotobehang oude smalle steeg. Daarop is een pittoresk steegje te zien. Doordat er diepte in de foto zit, creëer je met dit behang ook diepte in je huis. Plak dit behang op een muur in de hal om de ruimte groter te laten lijken. Of versier juist een saaie deur met dit behang. Voor liefhebbers van een industrieel interieur hebben we de ToF Behang industrieel oude hal. Op dit fotobehang is een vervallen hal te zien met betonnen pilaren, met daarop graffiti. Dit behang heeft ook een wat duister karakter, waardoor het echt een blikvanger is in je huis. Om dit behang het beste tot zijn recht te laten komen, is het het mooiste om deze flink groot af te drukken. Zo kan dit behang goed op een lange muur in de woonkamer. Weer heel wat anders is de ToF Behang stad oude huisjes. Op dit behang zijn allerlei huisjes te zien, die dicht op elkaar tegen een helling van een berg zijn gebouwd. Zo is er voor iedereen wel wat te vinden en anders kun je altijd nog ons andere steden behang bekijken.

Filter
 • ToF Behang zwart-wit beeldhouwwerk Renaissance Plazza della Signoria

  Bar, Hal, Kantoor, Overige steden, Smalle muur, Steden en Landen, Toilet, Zwart-wit
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang stad toeristische bezienswaardigheden uit verschillende landen

  Bar, Kantoor, Kinderkamer, Overige steden, Slaapkamer, Steden en Landen, Tienerkamer, Woonkamer

  Behang met een illustratie van een toeristische bezienswaardigheden uit verschillende landen. De bezienswaardigheden staan op een aardbol. Je ziet bijvoorbeeld de Big Ben, het Colosseum, De Tower Bridge, een Piramide, Arc de triomphe etc. Dit behang is mooi voor bijvoorbeeld in de slaapkamer, woonkamer, kantoor, bar of eetkamer. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Wil je dit behang op je muur? Geef dan online jouw maten door en bestel direct online!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang steden bezienswaardigheden

  Bar, Kantoor, Kinderkamer, Overige steden, Slaapkamer, Steden en Landen, Tienerkamer, Woonkamer

  Behang met een illustratie van meerdere bezienswaardigheden in verschillende kleuren. Ook zijn er allerlei bekende bezienswaardigheden van steden te zien op het behang. Links onderin zie je de windmolen. Maar ook zie je het Vrijheidsbeeld, het Colosseum in Rome en nog allerlei andere bekende bezienswaardigheden. Dit behang is mooi voor bijvoorbeeld in de slaapkamer, woonkamer, kantoor, bar of eetkamer. Wil jij dit behang op jouw muur? Geef de maten van je muur door. Ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Dat is het voordeel dat bij ons elk behang op maat gemaakt wordt. Ook is het mogelijk om je behang in een stuk geleverd te krijgen. Zo heb je geen last van naden.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang steden houten witte deur

  Bar, Deur, Eetkamer, Kantoor, Overige steden, Slaapkamer, Smalle muur, Steden en Landen, Woonkamer

  Fotobehang van een houten witte deur. Op het behang is goed te zien dat de muur oud is. Je ziet allerlei scheuren in de muren. Ook groeien er uit een aantal scheuren varens. Dit fotobehang is mooi voor bijvoorbeeld in de slaapkamer, woonkamer, bar, eetkamer of op de deur. Ook is dit behang mooi voor op bijvoorbeeld een smalle muur. Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Daardoor past het altijd. Bij ons kun je deze afbeelding op een verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang steden kerk looppad

  Deur, Eetkamer, Overige steden, Slaapkamer, Smalle muur, Steden en Landen, Woonkamer

  Fotobehang met daarop een looppad in de kerk. Je kan zien dat de kerk oud is door de groene mos op de grond. Wat opvalt zijn de verschillende bogen, waardoor er diepte onstaat. Dit fotobehang is mooi voor bijvoorbeeld in de eetkamer, woonkamer, slaapkamer of op de deur. Ook is dit fotobehang mooi voor bijvoorbeeld op een smalle muur. Bij ons kun je deze afbeelding op een verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen. Heeft jouw muur niet dezelfde verhoudingen als de foto, dan kun je ook een deel van de afbeelding gebruiken. Geef online jouw maten door en wij maken het precies voor je op maat!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang stad oude huisjes

  Eetkamer, Overige steden, Slaapkamer, Steden en Landen, Trap, Woonkamer

  Fotobehang met daarop erg kleurrijke oude huisjes op een berg. Veel huisjes op het behang zien er vervallen uit. Die minder vervallen zijn, zijn erg kleurrijk. Je ziet oranje, rode en gele huisjes. Dit fotobehang is mooi voor bijvoorbeeld in de eetkamer, woonkamer, slaapkamer of bij de trap. Wil jij dit fotobehang op jouw muur? Geef de maten van je muur door. Ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Dat is het voordeel dat bij ons elk behang op maat gemaakt wordt. Ook is het mogelijk om je behang in een stuk geleverd te krijgen. Zo heb je geen last van naden.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang stad authentieke steeg

  Bar, Eetkamer, Kantoor, Overige steden, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer

  Fotobehang met daarop een smalle authentieke steeg. Op het behang zijn groene raamluiken te zien. Dit fotobehang is mooi voor in bijvoorbeeld de slaapkamer, woonkamer, kantoor, bar of eetkamer. Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Daardoor past het altijd. Bij ons kun je deze afbeelding op een verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang steden oude industriële hal

  Eetkamer, Kantoor, Overige steden, Slaapkamer, Steden en Landen, Trap, Woonkamer

  Fotobehang van een oude industriehal. Op de palen en muren is graffiti aangebracht. Het is een donkere ruimte wat te zien is op het behang. Dit fotobehang is mooi voor bijvoorbeeld in de eetkamer, woonkamer, slaapkamer, trap of op kantoor. Wil jij dit fotobehang op jouw muur? Geef de maten van je muur door. Ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Dat is het voordeel dat bij ons elk behang op maat gemaakt wordt. Ook is het mogelijk om je behang in een stuk geleverd te krijgen. Zo heb je geen last van naden.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang Venetië Canal Grade

  Bar, Deur, Eetkamer, Kantoor, Overige steden, Slaapkamer, Smalle muur, Steden en Landen, Woonkamer

  Fotobehang met daarop het Canal Grade kanaal. Het Canal Grande is het belangrijkste kanaal in Venetië in Italië. Het is tussen de 30 en 70 meter breed en circa 5 meter diep. Het is oorspronkelijk de loop van een oude rivier, mogelijk een tak van de Brenta, die tussen de moerassige eilandjes slingerde waarop later Venetië is gebouwd. Dit behang is fraai voor bijvoorbeeld in de slaapkamer, woonkamer, kantoor, bar, eetkamer of op de deur. Ook is dit fotobehang mooi voor op bijvoorbeeld een smalle muur. Geef de maten van je muur door. Ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Dat is het voordeel dat bij ons elk behang op maat gemaakt wordt. Ook is het mogelijk om je behang in een stuk geleverd te krijgen. Zo heb je geen last van naden.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang steden oude smalle steeg

  Bar, Deur, Eetkamer, Kantoor, Overige steden, Slaapkamer, Smalle muur, Steden en Landen, Woonkamer

  Fotobehang met daarop een oude smalle steeg. Dit prachtige behang is mooi voor in bijvoorbeeld de slaapkamer, woonkamer, kantoor, bar of eetkamer. Ook is dit behang fraai voor bijvoorbeeld op een smalle muur. Wil jij dit fotobehang op jouw muur? Geef de maten van je muur door. Ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Dat is het voordeel dat bij ons elk behang op maat gemaakt wordt. Ook is het mogelijk om je behang in een stuk geleverd te krijgen. Zo heb je geen last van naden.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang stad weg tussen oude gebouwen zwart-wit

  Bar, Eetkamer, Kantoor, Overige steden, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer, Zwart-wit

  Zwart-wit fotobehang van een weg tussen oude gebouwen. De zwart-witte foto zorgt voor een authentieke uitstraling. Dit fotobehang is mooi voor in de slaapkamer, woonkamer, kantoor, bar of eetkamer. Wil jij dit fotobehang op jouw muur? Geef de maten van je muur door. Ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Dat is het voordeel dat bij ons elk behang op maat gemaakt wordt. Ook is het mogelijk om je behang in een stuk geleverd te krijgen. Zo heb je geen last van naden.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang oude gebouwen India Taj Mahal

  Eetkamer, Overige steden, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer

  Fotobehang met daarop de Taj Mahal. De Taj Mahal is een imposant, wit marmeren mausoleum in Agra. Shah Jahan, de vijfde heerser van het Mogolrijk, liet het grafmonument tussen 1632 en 1648 bouwen als laatste rustplaats voor zijn geliefde echtgenote Mumtaz Mahal. Zij overleed in 1631 in het kraambed. Dit fotobehang is mooi voor bijvoorbeeld in de eetkamer, woonkamer of slaapkamer. Bij ons kun je deze afbeelding op een verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang oude gebouwen steegje met trap

  Bar, Eetkamer, Kantoor, Overige steden, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer, Zwart-wit

  Zwart-wit behang met daarop een steegje met een trap. De trap van het steegje leidt naar een ingang. Dit behang is mooi voor bijvoorbeeld in de slaapkamer, woonkamer, kantoor, bar of eetkamer. Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Daardoor past het altijd. Bij ons kun je deze afbeelding op een verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang steden industriële hal

  Bar, Eetkamer, Kantoor, Overige steden, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer, Zwart-wit

  Zwart-wit behang met daarop een foto van een oude industriehal. Doordat het behang vrij donker is, worden je ogen meteen naar de lichten delen getrokken. Daardoor vallen de ramen en het geel van de relingen het meeste op. Als je wat langer naar het behang kijkt, ga je de andere details ook beter zien. Dit fraaie behang is mooi voor bijvoorbeeld in de slaapkamer, woonkamer, kantoor, bar of eetkamer. Bij ons kun je deze afbeelding op verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen. Heeft jouw muur niet dezelfde verhoudingen als de foto, dan kun je ook een deel van de afbeelding gebruiken. Geef online jouw maten door en wij maken het precies voor je op maat.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang steden Madrid oude straat

  Bar, Eetkamer, Kantoor, Overige steden, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer

  Fotobehang met daarop een oude straat van Madrid. Je ziet twee oude gebouwen wat zorgt voor een fraai plaatje. Dit fotobehang is mooi voor bijvoorbeeld in de slaapkamer, woonkamer, kantoor, bar of eetkamer. Wil jij dit fotobehang op jouw muur? Geef de maten van je muur door. Ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Dat is het voordeel dat bij ons elk behang op maat gemaakt wordt. Ook is het mogelijk om je behang in een stuk geleverd te krijgen. Zo heb je geen last van naden.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang stad straatje

  Bar, Eetkamer, Kantoor, Overige steden, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer

  Fotobehang met daarop een ouderwets smal steegje. Het steegje is erg verouderd en dat maakt het een fraai plaatje. Dit fotobehang is mooi voor bijvoorbeeld in de slaapkamer, woonkamer, kantoor, bar of eetkamer. Bij ons kun je deze afbeelding op verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen. Heeft jouw muur niet dezelfde verhoudingen als de foto, dan kun je ook een deel van de afbeelding gebruiken. Geef online jouw maten door en wij maken het precies voor je op maat.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
×