Trappen

Zoek je een bijzondere trap om op je muur te plakken? Bekijk ons thema Trappen. Hierin zit onder andere de ToF Fotobehang trap donkere wenteltrap. De reling van deze trap is prachtig versierd. Daardoor oogt deze trap heel statig. Doordat de trap rond loopt, wordt... Lees meer
Zoek je een bijzondere trap om op je muur te plakken? Bekijk... Lees meer

Zoek je een bijzondere trap om op je muur te plakken? Bekijk ons thema Trappen. Hierin zit onder andere de ToF Fotobehang trap donkere wenteltrap. De reling van deze trap is prachtig versierd. Daardoor oogt deze trap heel statig. Doordat de trap rond loopt, wordt je oog naar het laagste punt getrokken. Dit behang is daardoor echt een eyecatcher. Liever iets simpelers? De ToF Fotobehang trap witte wenteltrap is juist weer mooi door zijn eenvoud. De trap is wit en strak. Omdat deze foto van bovenaf is gemaakt, oogt die abstract. Meer fotobehang met trappen vind je bij Overige Steden en in onze Exclusieve Collectie Historisch. Zo is op de ToF Behang oude gebouwen steegje met trap een zwart-witfoto van een oude trap te zien die omhoog loopt naar een deur. Op de ToF Fotobehang oude gebouwen massieve stenen trap is een vervallen gebouw te zien. Hoewel het gebouw een ruïne is, kun je toch zien dat het ooit een statige trap was. Ook hebben we de ToF Fotobehang steden oud steegje in Toscane, waarop een trap in een nauw straatje te zien is. Als het gekozen behang niet het juiste formaat heeft voor de muur die je wilt behangen, kun je de uitsnede ook aanpassen.

Filter
 • ToF Behang trappen schilderachtig uitzicht

  Eetkamer, Hal, Steden en Landen, Trappen

  Op dit prachtige fotobehang trappen zie je een schilderachtig uitzicht in Forza d’Agrò, een pittoresk stadje in de provincie Messina in Sicilië, Zuid-Italië. In het stadje wonen zo’n 874 inwoners. Het stadje ligt 420 meter boven zeeniveau. Wil je dit behang op je muur hebben? Dat kan! Bij ons kun je uit 5 verschillende materialen kiezen. Een deel wordt geleverd op rollen en een deel als naadloos behang. Dat houdt in dat je helemaal geen naden hebt. Geef online jouw maten door en wij maken het precies voor je op maat!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang trap recht vooruit

  Kantoor, Keuken, Steden en Landen, Trappen, Woonkamer, Zwart-wit

  Fotobehang met daarop een zwarte trap recht vooruit. De muren naast de trap zijn wit wat zorgt voor een mooie kleurencombinatie. Dit fotobehang is mooi voor bijvoorbeeld in de woonkamer, keuken of op kantoor. Bij ons kun je deze afbeelding op verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen. Heeft jouw muur niet dezelfde verhoudingen als de foto, dan kun je ook een deel van de afbeelding gebruiken. Geef online jouw maten door en wij maken het precies voor je op maat.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang trap donkere wenteltrap

  Kantoor, Slaapkamer, Steden en Landen, Trappen, Woonkamer

  Fotobehang met daarop een foto van een donkere wenteltrap. De foto is van boven genomen, daardoor krijg je een apart beeld en wordt je oog naar het midden getrokken. Dit fotobehang is mooi voor bijvoorbeeld in de slaapkamer, woonkamer of op kantoor. Wil jij dit unieke fotobehang op jouw muur? Geef de maten van je muur door. Ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Dat is het voordeel dat bij ons elk behang op maat gemaakt wordt. Ook is het mogelijk om je behang in een stuk geleverd te krijgen. Zo heb je geen last van naden.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang trap witte wenteltrap

  Kantoor, Keuken, Steden en Landen, Trappen, Woonkamer, Zwart-wit

  Fotobehang met daarop een foto van een witte wenteltrap. De foto is van boven genomen, daardoor krijg je een apart beeld en wordt je oog naar het midden getrokken. Dit fotobehang is mooi voor bijvoorbeeld in de slaapkamer, woonkamer of op kantoor. Wil jij dit unieke fotobehang op jouw muur? Geef de maten van je muur door. Ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Dat is het voordeel dat bij ons elk behang op maat gemaakt wordt. Ook is het mogelijk om je behang in een stuk geleverd te krijgen. Zo heb je geen last van naden.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang trap grijze wenteltrap

  Kantoor, Slaapkamer, Steden en Landen, Trappen, Woonkamer

  Fotobehang met daarop een foto van een grijze wenteltrap. De foto is van boven genomen, daardoor krijg je een apart beeld en wordt je oog naar het midden getrokken. Dit fotobehang is mooi voor bijvoorbeeld in de slaapkamer, woonkamer of op kantoor. Wil jij dit unieke fotobehang op jouw muur? Geef de maten van je muur door. Ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Dat is het voordeel dat bij ons elk behang op maat gemaakt wordt. Ook is het mogelijk om je behang in een stuk geleverd te krijgen. Zo heb je geen last van naden.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
×