Boerderij

ToF behang aan je muur is hét perfecte adres voor leuk boerderij behang. Schapen, koeien, kippen en nog veel meer verschillende dieren behang vind je in deze collectie voor de kinderkamer. Kies een mooi fotobehang met een roze biggetje. Of ga eerder voor een mooi... Lees meer
ToF behang aan je muur is hét perfecte adres voor leuk boerderij... Lees meer

ToF behang aan je muur is hét perfecte adres voor leuk boerderij behang. Schapen, koeien, kippen en nog veel meer verschillende dieren behang vind je in deze collectie voor de kinderkamer. Kies een mooi fotobehang met een roze biggetje. Of ga eerder voor een mooi getekend behang, bijvoorbeeld ToF Behang boerderij met diverse dieren. Laat door middel van een mooi behang uit deze collectie de babykamer of kinderkamer opfleuren! Ga je voor behang waardoor je het gevoel krijgt dat je op een boerderij bent door middel van een mooi realistisch fotobehang of gaat je voorkeur eerder uit naar speelse beelden, tekeningen met leuke fantasiebeelden? In het thema Boerderij vind je dan zeker iets wat je bevalt. Ben je op zoek naar meer soorten dieren, neem dan een kijkje bij het thema Dieren.

Filter
 • ToF Behang koe met gestreepte achtergrond

  Babykamer, Boerderij, Kinderen, Mensen

  Dit leuke plaatje met een getekende koe staat erg goed staan in een baby- of kinderkamer. De achtergrond is mintgroen met wit gestreept en heeft zwarte stippen. Boven de koe staat de tekst ?Moo!? Deze afbeelding kun je bij ons op behang laten drukken. Op die manier kun je van een saaie muur in de slaapkamer een echte blikvanger maken. Al ons behang wordt op maat gemaakt. Geef aan hoe groot jouw muur is en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Daardoor past het altijd. Ons behang is in 5 verschillende materialen leverbaar.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang boerderij met diverse dieren

  Babykamer, Boerderij, Kinderen, Kinderkamer, Mensen

  Op dit toffe behang zie je een boerderij met diverse boerderijdieren getekend. Er zijn allerlei soorten dieren op te vinden. Dit behang staat superleuk in een kinder- of babykamer. Ook is het een rijk gekleurd behang, waardoor het ideaal is om een ruimte op te fleuren. Doordat je zelf de maten aan kan geven, past het precies op de muur die je wilt behangen. Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Daardoor past het altijd. Ook beschikken wij over 5 materialen, waardoor er altijd wel iets tussen zit wat het beste bij je past.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang biggetje in weiland

  Babykamer, Boerderij, Kinderen, Kinderkamer, Mensen

  Dit schattige biggetje wil je toch op je muur hebben. Doordat er scherp gesteld is op het biggetje is de achtergrond een beetje vervaagd. Door de vervaagde achtergrond knalt de roze kleur van het biggetje eruit. Dit fotobehang is mooi voor in de babykamer of kinderkamer. Doordat je zelf kun bepalen in welke hoogte en breedte je dit behang geleverd wil hebben, kan het op elke muur. Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel fotobehang je nodig hebt.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang schapen met kleine sterren

  Babykamer, Boerderij, Kinderen, Kinderkamer, Mensen, Schuine wand

  Pimp de kamer van je kinderen op met dit leuke behang. In slaap vallen is geen probleem meer met deze wollige vriendjes op je behang. Een patroon voor kinderen vol met schapen die op een lichtroze achtergrond zijn gezet met blauwe en gele sterren. Dit behang is prachtig voor in de babykamer of kinderkamer en kan ook op een schuine wand. Dit behang wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Vul de maten van jouw muur in en ons systeem rekent uit hoeveel je nodig hebt. Ons behang is leverbaar in 5 verschillende materialen. Ook hebben wij nog ander behang van boerderijdieren.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang varkens met kleine bloemen

  Babykamer, Boerderij, Kinderen, Kinderkamer, Mensen, Schuine wand

  Op dit behang zie je een herhalend effect van varkens. Doordat de achtergrond van het behang groen is en de varkens een lichtroze kleur hebben komen ze mooi naar voren. Dit behang is fraai voor in de babykamer of kinderkamer en kan ook op een schuine wand. Je kunt ervoor kiezen of je het behang in rollen geleverd wilt hebben of dat je het uit een stuk wilt. Bij behang op rollen heb je de keuze uit 3 verschillende materialen en als je naadloos behang wilt, kun je uit 2 verschillende materialen kiezen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang dieren verschillende soorten

  Babykamer, Boerderij, Kinderen, Kinderkamer, Mensen

  Dit behang met getekende boerderijdieren is leuk voor in de kinderkamer of babykamer. Door de witte achtergrond springen de dieren op het behang er echt uit. Zo is er onder andere een varken en een giraffe te zien. Wil je dit speelse behang ook voor jouw kinderen? Plaats je bestelling online. Ons behang is leverbaar in 5 verschillende materialen. Ook hebben wij nog ander behang met boerderijdieren.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang schapen met kleine hartjes

  Babykamer, Boerderij, Kinderen, Kinderkamer, Mensen, Schuine wand

  Op dit leuke behang zie je getekende schapen met verschillende kleuren in de vacht. Door het herhalende effect van de schapen, hartjes en de lichtblauwe achtergrond geeft het een leuk en schattig effect aan de muur voor een kinder- of babykamer. Dit behang kan ook op een schuine wand. Dit fotobehang wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Ons behang is leverbaar in 5 verschillende materialen. Ook hebben wij nog ander fotobehang van andere dieren.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
×