Dit is ToF

Behang of fotobehang kopen? ToF behang aan je muur is dé plek om behang op maat en fotobehang op maat te kopen. Je kunt bij ons allerlei soorten behang kopen. Fotobehang met patroon, fotobehang met foto, design fotobehang, behangcirkels, schilderij behang, enzovoorts. Al ons behang wordt op maat gemaakt. Ook bieden wij uitstekende service.
Dit is ToF.

Bepaal zelf de print en het materiaal

Je bepaalt zelf wat er op het behang gedrukt wordt. Je kunt uit meer dan 20.000 unieke designs patroon behang kiezen of een afbeelding of print uit ons uitgebreide assortiment, dat verdeeld is in verschillende thema’s. Ook kun je uit allerlei materialen kiezen: Gekkotex, vliesbehang, vinyl behang leerlook en vinyl behang textiel, Airtex en WalltexPro. Zo is er altijd wel iets dat bij jouw wensen past. Al ons behang wordt in eigen land gemaakt en op maat voor jou gemaakt.

Verschillende soorten behang

Bij ons kun je behangcirkels, behangrollen en naadloos behang bestellen. Behangcirkels worden gemaakt van Gekkotex. Bij behangrollen heb je de keus uit vlies en vinyl (textiel en leerlook). Wil je naadloos behang? Dan heb je de keus uit Airtex en WalltexPro.

Behangstalen aanvragen

Bij ons kun je behangstalen aanvragen. Het voordeel daarvan is dat je het materiaal in het echt kunt zien en voelen voordat je je definitieve bestelling plaatst. Ook kun je zien hoe de kleuren van een print gaan worden. Twijfel je ergens over? Bestel een van onze samplepakketten. Omdat al het behang dat je bij ons bestelt op maat gemaakt wordt, is het niet mogelijk om een bestelling te retourneren. Vandaar dat wij dus de mogelijkheid bieden om behangstalen te bestellen. Meer informatie over bestellen en retourneren vind je op de pagina Retourneren.

Materiaal behangcirkels

Volg je graag de laatste trends en wil je regelmatig wat aan je interieur kunnen veranderen? Dan zijn onze behangcirkels echt wat voor jou. Onze behangcirkels worden namelijk gemaakt van Gekkotex. Dit materiaal is zelfklevend en herpositioneerbaar. Dat houdt in dat je een behangcirkel die je ergens opgeplakt hebt er weer af kunt halen zonder dat je last hebt van lijmresten. Je kunt de behangcirkel na het verwijderen ergens anders opplakken of een andere behangcirkel daarvoor in de plaats plakken. Na ongeveer een jaar worden ze steeds meer permanent hechtend, afhankelijk van de omstandigheden. Vandaar dat ze het meest geschikt zijn voor tijdelijke toepassingen. Gekkotex is ook makkelijk te plakken, omdat je geen last van bubbels hebt. Het materiaal is kreukvrij en waterbestendig. Onze behangcirkels zijn leverbaar in verschillende formaten. Bekijk ons assortiment behangcirkels.

Behangrollen bestellen

Wil je je behang op rollen geleverd hebben, dan kun je uit twee breedtes kiezen: 53 en 70 centimeter. Het voordeel hiervan is dat je de breedte kunt nemen die jij handig vindt. Omdat een vloer, plafond of muur niet altijd helemaal recht is, houden wij al rondom 5 centimeter marge aan. Zowel het vlies behang als het vinyl behang zijn waterafstotend, krasvast en brandvertragend. Daardoor is het ook geschikt voor zakelijk gebruik.

Materialen behangrollen

Alle materialen die je op behangrollen kunt kopen hebben een matte structuur. Vliesbehang heeft daarnaast een vlakke structuur, terwijl de twee vinylsoorten een ruwere structuur hebben. Vinyl textiel heeft een linnen look en vinyl leer een leerstructuur. Wil je zien hoe deze verschillende materialen eruit zien? Bestel een of meerdere samples. Bij vliesbehang mag de muur niet te veel contrast hebben, want dan gaat dit doorschijnen.

Materialen naadloos behang

Wil je geen last hebben van naden? Bestel het naadloos behang van ToF behang aan je muur. Bij ons kun je uit twee materialen kiezen: Airtex en WalltexPro. Alle twee de materialen zijn brandvertragend. Daardoor is dit behang ook voor zakelijke doeleinden geschikt. Een ander voordeel van deze materialen is dat je die kunt verwijderen en ergens anders weer kunt opplakken. Dat kan met gewoon behang niet. De toplagen van Airtex en WalltexPro zijn ook vuil- en waterafstotend, waardoor ze gemakkelijk schoon te maken zijn. Behalve dat er overeenkomsten zijn tussen onze naadloze behangsoorten, zijn er ook verschillen. Hieronder lees je daar meer over.

Wat is Airtex?

Airtex is gemaakt van polyesterdoek met een toplaag van pvc. Daardoor heeft het een matte uitstraling en een licht gestructureerde toplaag. De achterzijde is lichtgrijs, ook wel greyback genoemd. Dit heeft als voordeel dat je het op allerlei kleuren ondergronden kunt plakken, zonder dat dit doorschijnt. Daardoor kun je het ook op ondergronden plakken die uit meerdere kleuren bestaat. Ook kun je het behang afwerken met een premium finish, zodat het schrob- en krasvast wordt en je het behang ook grondig kunt schoonmaken.

Wat is WalltexPro?

WalltexPro is pvc-vrij. De toplaag heeft een unieke textiellook, waardoor je een warme uitstraling krijgt en de kleuren goed tot zijn recht komen. Een ander voordeel van dit materiaal is dat het licht niet reflecteert. Daardoor is het ook geschikt voor ruimtes waar veel daglicht naar binnenvalt. WalltexPro is alleen bij bepaalde behangleveranciers, zoals ToF behang aan je muur, verkrijgbaar. Dus wil je iets exclusiefs? Bestel dit naadloze behang.

Breedtematen naadloos behang

Airtex is leverbaar tot een stuk van maximaal 492 centimeter, bij WalltexPro is dat 300 centimeter. Ondanks de grootte is dit behang makkelijk te plakken, omdat het kreukvrij is en niet snel scheurt, zoals normaal behang. Net als bij de behangcirkels en behangrollen kun je van deze materialen een of meerdere samples bestellen. Net als bij behangrollen houden wij rondom 5 centimeter marge aan, omdat een muur, plafond of vloer niet altijd helemaal recht is.

Meer informatie en behang bestellen

Heb je een vraag over behang kopen bij ToF behang aan je muur? Kijk eens bij de veelgestelde vragen of neem contact met ons op. Bij de veelgestelde vragen vind je ook informatie over behanglijm, behang plakken en behang verwijderen. Wil je behang of fotobehang bestellen? Maak je keuze. Wil je behang cadeau doen? Bestel een ToF-cadeaubon.

×