Skylines

Fotobehang skyline koop je bij ToF behang aan je muur. Zo hebben we de skyline van New York met het Vrijheidsbeeld en de skyline van Londen met de Big Ben. We hebben foto’s van overdag, maar ook van ’s avonds en ’s nachts, als de... Lees meer
Fotobehang skyline koop je bij ToF behang aan je muur. Zo hebben... Lees meer

Fotobehang skyline koop je bij ToF behang aan je muur. Zo hebben we de skyline van New York met het Vrijheidsbeeld en de skyline van Londen met de Big Ben. We hebben foto’s van overdag, maar ook van ’s avonds en ’s nachts, als de gebouwen mooi verlicht zijn. Behalve fotobehang hebben we ook behang met skylines, zoals de ToF Behang New York getekende skyline. Dit is een vrij simplistische tekening van de skyline van New York. Toch is het juist de eenvoud die dit skyline behang tot een blikvanger van je kamer maakt. Omdat je bij ons zelf de uitsnede kunt bepalen, kun je de tekst onder de tekening ook weghalen als je dat mooier vindt. Zoek je meer skyline fotobehang? Kijk dan ook eens bij andere subcategorieën van Steden en Landen, zoals Bruggen, Hoofdsteden en Monumenten. Ook hebben we nog skyline behang in onze Exclusieve Collectie zitten. Zoals je ziet, is er dus genoeg keus. Ook kun je er voor kiezen om behang om te zetten in zwart-wit. Dit geeft soms een wat rustiger beeld. Ook is het handig als de kleuren van een bepaald behang niet bij je interieur passen.

Filter
 • ToF Behang skyline wereld bezienswaardigheden getekend

  Kantoor, Skylines, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer

  Behang met een illustratie van meerdere bezienswaardigheden. De bezienswaardigheden zijn in het grijs getekend. Op de afbeelding is bijvoorbeeld de Eiffeltoren, Tower bridge en nog allerlei andere bekende bezienswaardigheden te zien. Dit behang is mooi voor bijvoorbeeld in de slaapkamer, woonkamer of op kantoor. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Bij ons naadloos behang kun je uit Airtex en WalltexPro kiezen en bij behang op rollen uit vliesbehang, vinyl behang textiel en vinyl behang leerlook.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang New York getekende skyline

  Kantoor, Skylines, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer, Zwart-wit

  Behang met een illustratie van de skyline van New York. De skyline is getekend in een zwarte lijn op een witte ondergrond. Onder de skyline staat de tekst New York City. Dit behang is mooi voor bijvoorbeeld in de slaapkamer, woonkamer of op kantoor. Wil jij dit behang op jouw muur? Geef de maten van je muur door. Ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Dat is het voordeel dat bij ons elk behang op maat gemaakt wordt. Ook is het mogelijk om je behang in een stuk geleverd te krijgen. Zo heb je geen last van naden.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang skyline getekend blauwtinten

  Kantoor, Keuken, Kinderkamer, Skylines, Steden en Landen, Woonkamer

  Behang met een illustratie van een skyline in verschillende blauwe tinten. Je ziet alleen silhouetten van de gebouwen. De rij op de voorgrond is het donkerst qua kleur. De laatste van de vier rijen is het lichtst en vloeit mooi weg in de achtergrond. De achtergrond van de skyline is lichtgrijs. Dit behang is mooi voor bijvoorbeeld in de woonkamer, keuken of op kantoor. Wij maken al ons behang op maat. Is jouw muur wat minder breed dan de afbeelding, dan kun deze nog bijsnijden. Behang bestellen is ook heel eenvoudig. Vul de maten in van de muur die je wilt behangen en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Zo heb je altijd genoeg.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang New York skyline Brooklyn Brige

  Kantoor, Keuken, Skylines, Steden en Landen, Woonkamer

  Fotobehang van de skyline van New York. Alle gebouwen zijn verlicht en dat zorgt voor een fraai plaatje. Rechts zie je de Brooklyn Bridge. De Brooklyn Bridge is in 1883 gebouwd door de architecten John Roebling en zijn zoon Washington Roebling. De brug verbindt Brooklyn met Lower Manhattan, net als de Manhattan Bridge en gaat over de East River. Dit fotobehang is mooi voor bijvoorbeeld in de woonkamer, keuken of op kantoor. Wil jij dit fotobehang op jouw muur? Geef de maten van je muur door. Ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Dat is het voordeel dat bij ons elk behang op maat gemaakt wordt. Ook is het mogelijk om je behang in een stuk geleverd te krijgen. Zo heb je geen last van naden.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang New York Vrijheidsbeeld skyline

  Kantoor, Keuken, Skylines, Steden en Landen, Tienerkamer, Woonkamer

  Fotobehang van het Vrijheidsbeeld met op de achtergrond de skyline van New York. Het Vrijheidsbeeld is een standbeeld in de New York Bay. Het beeld staat symbool voor de vrijheid, een van de kernwaarden van de Verenigde Staten, en geldt bovendien als een teken van verwelkoming van iedereen: terugkerende Amerikanen, gasten en immigranten. Dit fotobehang is mooi voor bijvoorbeeld in de woonkamer, keuken of op kantoor. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Bij ons naadloos behang kun je uit Airtex en WalltexPro kiezen en bij behang op rollen uit vliesbehang, vinyl behang textiel en vinyl behang leerlook.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang skyline verlichte gebouwen

  Kantoor, Skylines, Slaapkamer, Smalle muur, Steden en Landen, Tienerkamer, Woonkamer

  Fotobehang met daarop een skyline met verlichte gebouwen. De verlichting van de gebouwen zorgt voor een fraai plaatje. In de lucht zie je wat sterren en een jonge maansikkel. Dit fotobehang is mooi voor bijvoorbeeld in de slaapkamer, woonkamer of op kantoor. Wil jij dit fotobehang op je muur? Plaats je bestelling gemakkelijk online. Als je de maten van jouw muur doorgeeft, maken wij het precies voor je op maat. Ook zenden we het kosteloos naar je op.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang skyline gebouwen in Moskou

  Bar, Eetkamer, Kantoor, Skylines, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer

  Fotobehang met daarop de skyline van Moskou aan het water. Dit fraaie behang is mooi voor in de slaapkamer, woonkamer, kantoor, bar of eetkamer. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Bij ons naadloos behang kun je uit Airtex en WalltexPro kiezen en bij behang op rollen uit vliesbehang, vinyl behang textiel en vinyl behang leerlook.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang skyline ‘s avonds met verlichte gebouwen

  Kantoor, Skylines, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer

  Fotobehang van een skyline ’s avonds met vele verlichte gebouwen. De verlichte gebouwen zorgen voor een fraai plaatje. Dit prachtige behang is mooi voor bijvoorbeeld in de slaapkamer, woonkamer of op kantoor. Wil jij dit behang op jouw muur? Geef de maten van je muur door. Ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Dat is het voordeel dat bij ons elk behang op maat gemaakt wordt. Ook is het mogelijk om je behang in een stuk geleverd te krijgen. Zo heb je geen last van naden.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang skyline Londen Big Ben

  Kantoor, Skylines, Steden en Landen, Woonkamer

  Fotobehang met daarop de skyline van Londen met onder andere de Big Ben. Big Ben is de bijnaam van de grote klok die in de klokkentoren van het Palace of Westminster in Londen hangt. De Big Ben is zowel luidklok als slagklok. De klok is een van de zwaarste ter wereld. Dit fotobehang is mooi voor bijvoorbeeld in de woonkamer of op kantoor. Ook is dit behang mooi voor bijvoorbeeld op een smalle muur. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Bij ons naadloos behang kun je uit Airtex en WalltexPro kiezen en bij behang op rollen uit vliesbehang, vinyl behang textiel en vinyl behang leerlook.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
×