Jongenskamer

Zoek je behang voor een jongenskamer? Bekijk onze selectie jongens behang. Hierin vind je onder andere voetbal behang. Is je zoon geen voetballiefhebber? Wij hebben ook piraten behang en fotobehang van Marvel met de Hulk. Ander stoer jongens behang dat we hebben is ons graffiti... Lees meer
Zoek je behang voor een jongenskamer? Bekijk onze selectie jongens behang. Hierin... Lees meer

Zoek je behang voor een jongenskamer? Bekijk onze selectie jongens behang. Hierin vind je onder andere voetbal behang. Is je zoon geen voetballiefhebber? Wij hebben ook piraten behang en fotobehang van Marvel met de Hulk. Ander stoer jongens behang dat we hebben is ons graffiti behang. Ook hebben we behang met ruimtevaart, zee en wereldkaarten. Voor oudere jongens hebben we ook erotisch behang, zoals de ToF Fotobehang vrouw gouden konijn. Zo hebben we fotobehang voor elke jongenskamer, ongeacht de leeftijd. Kun je bij ons behang voor jongens niet vinden wat je zoekt? Kijk dan ook eens bij Kinderen. Hier vind je al ons kinderbehang, onderverdeeld op thema. Heb je een oudere zoon? Bij onze Exclusieve Collectie: Vrouwen vind je nog meer sexy behang met vrouwen. Ook hebben we nog een selectie Tienerkamer behang. Ook kun je ons assortiment op thema doorzoeken. Houd je zoon van dieren? Kijk dan eens bij ons Dieren behang. Andere leuke thema’s voor jongens zijn Steden en Landen en Natuur. Daarnaast zit er in ons thema Overig ook nog leuk behang voor een jongenskamer, zoals de ToF Fotobehang bier tap.

Filter
 • ToF behang kinderen aanval middeleeuwse ridders

  Jongenskamer, Kinderkamer, Mensen, Middeleeuws

  Op dit fotobehang zie je een aanval van ridders. Op de achtergrond zie je een kasteel dat de ridders willen veroveren. Sommige ridders zitten op paarden. Ook in de middeleeuwen vochten paard en ruiter/ridder tezamen, man tegen man, in de vele oorlogen. Daarom was het van het grootste belang dat het paard soepel, wendbaar en snel was en op de lichtste hulp reageerde. Bovendien moest hij sterk worden om de ruiter met zijn harnas te kunnen dragen. Dit stoere behang is fraai voor in bijvoorbeeld een kinderkamer of jongenskamer. Je kunt bij ons uit 5 verschillende materialen kiezen, waaronder verschillende soorten naadloos behang.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kinderen middeleeuwse strijd

  Jongenskamer, Kinderkamer, Mensen, Middeleeuws

  Op dit stoere behang zie je een illustratie met daarop ridders die aan het strijden zijn. Een aantal ridders zit op paarden. Op de achtergrond zie je gewelven en een stukje van een stadsmuur. Het behang is erg kleurrijk. Vooral het geel en rood valt erg op, omdat er ook veel grijs in de afbeelding zit. Dit leuke behang kan goed in ene kinderkamer. Bij ons kun je deze afbeelding op een verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kind middeleeuwse ridders tegen andere ridders

  Jongenskamer, Kinderkamer, Mensen, Middeleeuws

  Op dit behang zie je een aanval van middeleeuwse ridders die in strijd gaan tegen de Johanniter ridders. De middeleeuwse ridders wilden hier Jeruzalem veroveren. Jeruzalem staat bekend als een stad die voor drie godsdiensten heilig is: het christendom (omdat Jezus hier is gestorven), het jodendom (omdat hier de tempel van de Joden stond, hier is alleen nog de Klaagmuur van over) en de islam. Dit stoere behang is mooi voor bijvoorbeeld in een jongenskamer of kinderkamer. Als je bij ons behang bestelt, wordt dit op maat voor jou gemaakt, waarbij je zelf kunt kiezen welk materiaal je wilt. Het is leverbaar als behang op rollen of als naadloos behang.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kind middeleeuws leger met speren

  Jongenskamer, Kinderkamer, Mensen, Middeleeuws, Smalle muur, Tienerkamer

  Op dit fotobehang zie je een middeleeuws leger die hun speren omhoog houden. Aan sommige speren hangt een rode vlag. Dit betekent dat ze willen laten zien dat ze gevaarlijk zijn. Met dit behang maak je van een saaie muur een echte blikvanger. Dit behang past goed in bijvoorbeeld een tienerkamer, jongenskamer of kinderkamer. Omdat de afbeelding staand is staat het ook mooi op een smalle muur. Bij ons kun je uit 5 verschillende materialen kiezen. Een deel wordt geleverd op rollen en een deel als naadloos behang. Dat houdt in dat je helemaal geen naden hebt.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kinderen middeleeuwse zwaarden

  Jongenskamer, Kinderkamer, Mensen, Middeleeuws, Tienerkamer

  Op dit zwart-witte fotobehang zie je prachtige middeleeuwse zwaarden. De zwaarden lijken uit een zwart gat in het midden te komen. Lijkt het jou mooi om dit behang aan je muur te hebben? Dat kan! Dit behang is fraai voor in een kinderkamer of jongenskamer. Dus wacht niet langer en bestel deze blikvanger. Vul je maten in van jouw muur en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang jij nodig hebt. Ook kun je zelf bepalen of je het behang als een stuk of op rollen wilt.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang wereldkaart lidstaten Europese Unie

  Hal, Jongenskamer, Landkaarten, Slaapkamer, Steden en Landen

  Op dit behang wereldkaart zie je een illustratie van een kaart met de lidstaten van de Europese Unie na Brexit. In 2020 vertrok het Verenigd Koninkrijk uit de EU. De landen die nog lid zijn, zijn donkerblauw gekleurd. De andere zijn lichtgrijs. De achtergrond is wit. Speciale gebieden van de lidstaten zijn niet opgenomen in de kaart. Wil je dit behang op jouw muur? Dat kan! Als je bij ons fotobehang bestelt, wordt dit op maat voor jou gemaakt, waarbij je zelf kunt kiezen welk materiaal je wilt. Deze afbeelding van de lidstaten van de Europese Unie na Brexit, komt het best tot zijn recht op een grote muur. Heb jij niet zo’n brede muur en wil je dit prachtige behang toch op je muur? Dan kun je ook een deel van de afbeelding gebruiken. Geef de maten van je muur aan en bepaal zelf de gewenste uitsnede.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF behang wereldkaart in groen

  Hal, Jongenskamer, Kinderkamer, Landkaarten, Steden en Landen

  Op dit behang zie je een historische kaart, de Sud-Polar-Karte. Dit is een kaart van de zuidpoolgebieden. Deze kaart laat zien met welke grote precisie de Duitse cartograaf Adolf Stieler te werk ging. De kaart is van 1874. Dit stijlvolle behang is perfect voor een jongenskamer. Wil jij dit behang op je muur hebben? Dat kan! Vul de maten van je muur in en ons systeem rekent uit hoeveel behang je nodig hebt. Je kunt kiezen uit 5 materialen. Ook kun je kiezen tussen levering op rollen of levering als een stuk.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang mensen Grieken met potten en trompet

  Grieken, Jongenskamer, Kinderkamer, Mensen

  Behang met een illustratie van Grieken met potten en trompetten. Twee Grieken zitten op een paard. De kleuren en patronen zorgen voor een ouderwetse uitstraling. Dit behang is fraai voor in een kinderkamer of jongenskamer. Doordat je zelf kun bepalen in welke hoogte en breedte je dit behang geleverd wil hebben, kan het op elke muur. Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Daardoor past het altijd. Ook beschikken wij over 5 materialen waardoor er altijd wel iets tussen zit wat het beste bij je past.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang mensen Grieken met zwaarden en schilden

  Grieken, Jongenskamer, Kinderkamer, Mensen

  Behang met een illustratie van Grieken met verschillende attributen. Het behang heeft een ouderwetse uitstraling door de kleuren en patronen. Dit behang is mooi voor in een jongenskamer of kinderkamer. Wil jij dit fotobehang op je muur? Dat kan! Dit fotobehang wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Zo past het altijd. Ons behang is leverbaar in 5 verschillende materialen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang graffiti kunstwerk op muur

  Graffiti, Jongenskamer, Kantoor, Kinderkamer, Kunst, Tienerkamer
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang mensen Viking logo met krijger

  Bar, Jongenskamer, Kinderkamer, Mensen, Vikingen, Zwart-wit

  Behang van een Vikinglogo met krijger. Het behang is in het zwart en wit. In het logo zijn ook nog twee bijlen te zien. Dit behang is mooi voor in een kinderkamer, jongenskamer of in een bar. Dit behang wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Ons behang is leverbaar in 5 verschillende materialen. We hebben twee soorten naadloos behang: Airtex en WalltexPro. We hebben drie soorten behang op rollen: vliesbehang, textielbehang en leerlookbehang. Ook hebben wij nog ander behang van Vikingen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang mensen Lionel Messi getekend Barcelona kleuren

  Beroemdheden, Jongenskamer, Kinderkamer, Mensen, Sport, Tienerkamer, Voetbal

  Behang met een illustratie van Lionel Messi. Een van werelds beste voetballers aller tijden. De achtergrond van het behang is blauw met rood. Dat zijn de clubkleuren van Barcelona, de club waar Lionel Messi alles heeft gewonnen. Dit behang is mooi voor in een tienerkamer, kinderkamer of jongenskamer. Ons behang wordt speciaal op maat gemaakt. Vul jouw maten in en het systeem rekent automatisch uit hoeveel behang jij nodig hebt. Je hebt hierbij keuze uit 5 verschillende materialen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang ruimtevaart met raket

  Jongenskamer, Kinderen, Kinderkamer, Mensen, Overige kids

  Prachtig behang met een illustratie van het heelal. Met daarop de sterren, planeten en een raket! De achtergrond is een donkere lucht. Een mooi behang met veel verschillende kleuren en vormen. Dit behang is mooi voor in de jongenskamer of kinderkamer. Wil je dit behang van ToF behang aan je muur, maar twijfel je of het design op je muur past? Geen probleem, wij maken al ons behang precies voor je op maat. Vul de maten in van de muur die je wilt behangen en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Zo heb je altijd genoeg. Ons behang is in 5 verschillende materialen leverbaar.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang sport futuristische formule 1 auto

  Autosport, Jongenskamer, Kinderkamer, Sport, Tienerkamer
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang eten snoep lolly’s

  Babykamer, Eten en drinken, Jongenskamer, Kinderkamer, Meisjeskamer, Overig, Snoep
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang eten smarties

  Babykamer, Eten en drinken, Jongenskamer, Kinderkamer, Meisjeskamer, Overig, Snoep
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang eten en drinken snoep aan de randen

  Babykamer, Eten en drinken, Jongenskamer, Kinderkamer, Meisjeskamer, Overig, Snoep
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang eten snoep aan de boven- en onderkant

  Babykamer, Eten en drinken, Jongenskamer, Kinderkamer, Meisjeskamer, Overig, Snoep
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang bier getekend zwart-wit

  Bar, Bier, Eten en drinken, Jongenskamer, Keuken, Overig, Zwart-wit
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang bier met wijsvinger

  Bar, Bier, Eten en drinken, Jongenskamer, Keuken, Overig
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang bier met verschillende namen

  Bar, Bier, Eten en drinken, Jongenskamer, Keuken, Overig, Zolder
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang sport surfer die truc doet op golf

  Bar, Jongenskamer, Sport, Surfen, Tienerkamer
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang sport surf logo

  Bar, Jongenskamer, Kinderkamer, Sport, Surfen, Tienerkamer
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang sport surfermeisje met surfboard

  Jongenskamer, Sport, Surfen, Tienerkamer
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang sport jonge basketbalspeler in actie en beweging

  Basketbal, Jongenskamer, Kinderkamer, Sport, Tienerkamer
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang sport basketbal spelers

  Basketbal, Jongenskamer, Kantoor, Kinderkamer, Sport, Tienerkamer
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang sport basketbal gespannen moment van het spel

  Basketbal, Jongenskamer, Kinderkamer, Sport, Tienerkamer
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang sport basketbalspelers in grote arena tijdens wedstrijd

  Basketbal, Jongenskamer, Sport, Tienerkamer
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang sport jonge basketbalspeler in actie

  Bar, Basketbal, Jongenskamer, Kinderkamer, Sport, Tienerkamer
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang sport basketballers face-to-face

  Basketbal, Jongenskamer, Sport, Tienerkamer
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang sport basketbal in brand

  Basketbal, Jongenskamer, Kinderkamer, Meisjeskamer, Sport, Tienerkamer
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang sport basketbal silhouetten

  Basketbal, Jongenskamer, Kinderkamer, Sport, Tienerkamer, Zwart-wit
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang sport basketbalspeler maakt slam dunk

  Basketbal, Jongenskamer, Kinderkamer, Sport, Tienerkamer
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang sport basketbalarena

  Basketbal, Jongenskamer, Kinderkamer, Meisjeskamer, Sport, Tienerkamer
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang sport BMX’er in actie

  BMX, Jongenskamer, Kinderkamer, Sport, Tienerkamer, Zwart-wit
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang sport vurige bal in doel

  Jongenskamer, Kinderkamer, Meisjeskamer, Sport, Tienerkamer, Voetbal
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang voetbal spelers in duel om bal

  Jongenskamer, Kinderkamer, Sport, Tienerkamer, Voetbal
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang voetbal vol stadion

  Jongenskamer, Kinderkamer, Sport, Tienerkamer, Voetbal
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang sport de rugbyspeler met rugbybal

  Jongenskamer, Kinderkamer, Rugby, Sport, Tienerkamer
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang sport twee mannelijke rugbyspelers vechten voor de bal

  Jongenskamer, Rugby, Sport, Tienerkamer
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang sport rugbyspelers vechten voor de bal in groot rugbystadion

  Jongenskamer, Rugby, Sport, Tienerkamer
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang sport silhouet van rugbyspeler

  Jongenskamer, Kinderkamer, Rugby, Sport, Tienerkamer
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang sport melee tijdens rugbywedstrijd

  Jongenskamer, Rugby, Sport, Tienerkamer, Zwart-wit
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang sport enorm rugbystadion

  Jongenskamer, Kinderkamer, Rugby, Sport, Tienerkamer
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang sport rugbyspelers die samen staan voor de wedstrijd

  Jongenskamer, Rugby, Sport, Tienerkamer
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang sport close-up van speler die bal tegen rugbyveld houdt

  Jongenskamer, Rugby, Sport, Tienerkamer
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang sport Nieuw-Zeelandse rugbyteam die de haka opvoeren

  Jongenskamer, Rugby, Slaapkamer, Sport, Tienerkamer
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang sport professionele honkbalspeler slaat bal in grote arena

  Honkbal, Jongenskamer, Kinderkamer, Sport, Tienerkamer
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang sport honkbalspeler slaat bal weg

  Honkbal, Jongenskamer, Kinderkamer, Sport, Tienerkamer
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang sport honkbalstadion

  Honkbal, Jongenskamer, Kinderkamer, Sport, Tienerkamer
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
×