Hoofdsteden

In plaats van de wereld te bereizen kun je nu ook adembenemende hoofdsteden gemakkelijk in huis halen. Met behulp van ons fotobehang hoofdsteden maak je van een saaie ruimte een echte eyecatcher. Zoek je de rust op van Oslo? Bekijk dan ToF Behang skyline Oslo.... Lees meer
In plaats van de wereld te bereizen kun je nu ook adembenemende... Lees meer

In plaats van de wereld te bereizen kun je nu ook adembenemende hoofdsteden gemakkelijk in huis halen. Met behulp van ons fotobehang hoofdsteden maak je van een saaie ruimte een echte eyecatcher. Zoek je de rust op van Oslo? Bekijk dan ToF Behang skyline Oslo. Daarop zie je een skyline van gebouwen met de schaduw daarvan in het water. Door de heldere kleuren is dit stad behang zeker niet saai. Behang de muren van de keuken, slaapkamer, woonkamer of kantoor met ons fotobehang stad. Met elegante meubels en mooie planten in het interieur creëer je een gezellige mooie sfeer. Vind je ons stad behang te kleurrijk? Geen stress, want je kan al het behang ook omzetten in zwart-wit. Hiermee maak je bepaalde afbeeldingen net wat rustiger. Op zoek naar meer zwart-wit behang? Bekijk dan de categorie Zwart-wit. Daarin staan diverse zwart-wit afbeeldingen.

Filter
 • ToF Fotobehang Amsterdam grachten

  Bar, Eetkamer, Hal, Hoofdsteden, Kantoor, Keuken, Steden en Landen, Woonkamer

  Prachtig fotobehang van de grachten in Amsterdam. De mooie grachten panden en de schemering maken dit alom een schitterend behang. Wil jij dit fotobehang ook bij jou op de muur? Geef de maten van je muur door. Ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Dat is het voordeel dat bij ons elk behang op maat gemaakt wordt. Ook is het mogelijk om je behang in een stuk geleverd te krijgen. Zo heb je geen last van naden.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang zwart-wit Big Ben, ‘s nachts, Londen

  Hal, Hoofdsteden, Keuken, Smalle muur, Steden en Landen, Toilet, Woonkamer, Zwart-wit
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang zwart-wit Eiffeltoren vanaf onderen gezien, Parijs

  Bar, Hal, Hoofdsteden, Kantoor, Smalle muur, Steden en Landen, Toilet, Woonkamer, Zwart-wit
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang zwart-wit bovenaanzicht wolkenkrabbers New York

  Bar, Hoofdsteden, Jongenskamer, Kantoor, Meisjeskamer, Steden en Landen, Tienerkamer, Woonkamer, Zolder, Zwart-wit
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang stad museum verlicht in Malta

  Bar, Eetkamer, Hoofdsteden, Kantoor, Keuken, Steden en Landen, Woonkamer

  Op dit prachtige behang zie je de Maltese hoofdstad Valletta. De foto is genomen vanaf zee een geeft een geweldig beeld van de middeleeuwse stad. Wil jij dit prachtige fotobehang bij jou op de muur in de slaapkamer, woonkamer, eetkamer of op kantoor? Geef dan online jouw maten door. Als je de maten hebt doorgegeven, maken wij het precies voor je op maat. Bij ons kun je uit 5 verschillende materialen kiezen. Een deel wordt geleverd op rollen en een deel als naadloos behang. Dat houdt in dat je helemaal geen naden hebt.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang steden gekleurde huisjes in Malta

  Bar, Eetkamer, Hal, Hoofdsteden, Kantoor, Keuken, Schuine wand, Steden en Landen, Trap, Woonkamer

  Prachtig fotobehang van mooi gekleurde huisjes op Malta. Deze straat is gelegen in de hoofdstad van Malta genaamd Valletta. Wil jij dit fotobehang ook op je muur? Plaats je bestelling gemakkelijk online. Als je de maten van jouw muur doorgeeft, maken wij het precies voor je op maat. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang steden skyline met beeld

  Hoofdsteden, Kantoor, Slaapkamer, Steden en Landen

  Prachtig fotobehang met de skyline van Kiev met Het Moeder Moederland monument, ook wel afgekort tot moederlandmonument. Het beeldhouwwerk is onderdeel van het Nationaal Museum van de Geschiedenis van Oekraïne in de Tweede Wereldoorlog. Kiev is de hoofdstad van Oekraïne. Het standbeeld is van verschillende punten in de stad te zien. Het beeld is ook omstreden. Ten eerste vanwege de kosten om het destijds te maken en ten tweede omdat er een wet is ingevoerd die alle Sovjet- en communistische symbolen, straatnamen en monumenten verbiedt. Omdat het een oorlogsmonument is, valt het niet onder de wet. Als je dit fraaie behang aan je muur hebt lijkt het net of je op de plek van de foto staat. Dit fotobehang is erg fraai voor op de slaapkamer of kantoor. Wil jij dit fotobehang op je muur? Geef dan online jouw maten door en wij maken het precies voor jou op maat.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang stad fontein Monte Carlo Casino

  Bar, Eetkamer, Hoofdsteden, Kantoor, Keuken, Steden en Landen, Woonkamer

  Prachtig behang van de fontein in Monte Carlo, Monaco. Bij ons kun je uit 5 verschillende materialen kiezen. Een deel wordt geleverd op rollen en een deel als naadloos behang. Dat houdt in dat je helemaal geen naden hebt. Al ons behang wordt op maat gemaakt. Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Daardoor past het altijd.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang stad haven met gekleurde huisjes in Kopenhagen

  Hoofdsteden, Kantoor, Slaapkamer, Steden en Landen

  Op dit behang steden zie je de Nyhavn. Nyhavn is een haven in de Deense hoofdstad Kopenhagen en een belangrijke toeristische trekpleister van de stad. De oudste huizen die hier te vinden zijn, zijn meer dan driehonderd jaar oud. Het oudste huis werd gebouwd in 1681. Wil jij dit prachtige fotobehang aan je muur? Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Daardoor past het altijd. Bij ons kun je uit 5 verschillende materialen kiezen. Een deel wordt geleverd op rollen en een deel als naadloos behang. Dat houdt in dat je helemaal geen naden hebt. Bestel het nu direct online!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang Parijs Arc de Triomphe

  Hoofdsteden, Kantoor, Slaapkamer, Steden en Landen

  Op dit mooie fotobehang zie je de Arc de Triomphe in Parijs. De Arc de Triomphe is een triomfboog en een van de bekendste bouwwerken van Parijs. De bouw begon in 1806 en pas rond 1836 werd de bouw voltooid. Wil jij dit fotobehang ook op je muur? Plaats je bestelling gemakkelijk online. Als je de maten van jouw muur doorgeeft, zorgen wij ervoor dat het precies voor je op maat. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang Londen Big Ben

  Bar, Eetkamer, Hoofdsteden, Kantoor, Keuken, Steden en Landen, Tienerkamer, Woonkamer

  Prachtig fotobehang van de Big Ben in de Britse hoofdstad Londen. Big Ben is de bijnaam van de grote klok die in de klokkentoren van het Palace of Westminster in Londen hangt. Wil jij dit fotobehang ook op je muur? Plaats je bestelling gemakkelijk online. Als je de maten van jouw muur doorgeeft, zorgen wij ervoor dat het precies voor je op maat. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang stad historisch herkenningspunt in Althene

  Hoofdsteden, Kantoor, Keuken, Steden en Landen, Woonkamer

  Prachtig fotobehang van een historisch herkenningspunt in Athene. Op dit fotobehang zie je het Akropolis in Athene. Dit is een tafelberg met daarop een aantal eeuwenoude bouwwerken zoals de tempel genaamd het Akropolis. behang. Kies je voor een wandvullend behang op een mooie lange muur, dan komt deze afbeelding nog beter tot zijn recht. Wij maken al ons behang op maat. Is jouw muur wat minder breed dan de afbeelding, dan kun deze nog bijsnijden. Behang bestellen is ook heel eenvoudig. Vul de maten in van de muur die je wilt behangen en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Zo heb je altijd genoeg.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang stad haven in de avond

  Hoofdsteden, Kantoor, Keuken, Steden en Landen, Woonkamer

  Op dit geweldige behang zie je de Port de Fontvieille in Monaco. Port de Fontvieille is een jachthaven in Monaco. De mooie boten, de zee en de mooie lichten in het donker maken het een prachtig behang. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Al ons behang wordt op maat gemaakt. Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Daardoor past het altijd.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang steden marktplein in Brussel

  Hoofdsteden, Kantoor, Keuken, Steden en Landen, Woonkamer

  De Grote Markt is een monumentaal plein in het centrum van Brussel. Het plein dateert uit de 14de eeuw en staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Al ons behang wordt op maat gemaakt. Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Daardoor past het altijd. Bij ons kun je deze afbeelding op een verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang stad haven van Piraeus in Griekenland

  Bar, Eetkamer, Hoofdsteden, Kantoor, Keuken, Steden en Landen, Woonkamer

  Op dit fotobehang zie je de prachtige haven van de Griekse stad Piraeus. Wil jij dit prachtige behang voor op uw muur in de woonkamer, eetkamer of slaapkamer? Geef dan online jouw maten door en wij zorgen er voor dat het precies voor je op maat wordt gemaakt. Wist je dat dit behang ook leverbaar is in een stuk? Je hebt dan geen last van naden. Ook kun je bij ons behang op rol bestellen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang steden Bulgarije Nevski-kathedraal

  Bar, Eetkamer, Hoofdsteden, Kantoor, Keuken, Steden en Landen, Woonkamer

  Op dit fotobehang zie je de prachtige Alexander Nevski-kathedraal. Deze fraaie kathedraal staat in Sofia, de hoofdstad van Bulgarije. Bij ons kun je deze afbeelding op een verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang stad Kathedraal Nevski in Bulgarije

  Hoofdsteden, Kantoor, Keuken, Steden en Landen, Woonkamer

  Op dit prachtige behang zie je de Alexander Nevski-kathedraal. Deze mooie kathedraal staat in de Bulgaarse hoofdstad Sofia en is gebouwd tussen 1892 en 1912. Wil jij dit prachtige fotobehang bij jou op de muur in de slaapkamer, woonkamer, eetkamer of op kantoor geef dan online jouw maten door. Als je de maten hebt doorgegeven zorgen wij ervoor dat het precies voor je op maat wordt gemaakt. Bij ons kun je uit 5 verschillende materialen kiezen. Een deel wordt geleverd op rollen en een deel als naadloos behang. Dat houdt in dat je helemaal geen naden hebt.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang brug Kettingbrug in Boedapest

  Bar, Eetkamer, Hoofdsteden, Kantoor, Keuken, Steden en Landen, Woonkamer

  Prachtig fotobehang van de Kettingsbrug in de Hongaarse hoofdstad Boedapest. De Kettingbrug is de oudste brug over de Donau. De brug is 330 meter lang en 15,8 meter breed. De Kettingbrug werd tussen 1839 en 1849 gebouwd. Al ons behang wordt op maat gemaakt. Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Daardoor past het altijd.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang stad straat in Valletta, Malta

  Bar, Eetkamer, Hal, Hoofdsteden, Kantoor, Keuken, Schuine wand, Steden en Landen, Trap, Woonkamer

  Gaaf fotobehang van een prachtig smal straatje met een steile trap. Op dit prachtige behang zie je een van de prachtige straatjes in de Maltese hoofdstad Valletta. Wil jij dit prachtige behang op jouw muur maar twijfel je of het past? Geen zorgen. Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Daardoor past het altijd. Bestel dus online en wij sturen het gratis naar jou op!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang steden authentieke stad

  Bar, Eetkamer, Hal, Hoofdsteden, Kantoor, Keuken, Steden en Landen, Woonkamer

  Op dit prachtige behang zie je een klein smal straatje in Lissabon waar een ouderwetse tram door heen rijd. In de Portugese hoofdstad rijden veel van dit soort leuke ouderwetse trams. Wil jij die authentieke behang aan je muur? Geef dan online jouw maten door en wij zorgen er voor dat het behang precies voor je op maat wordt gemaakt. Bij ons kun je deze afbeelding op een verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang stad Jubelpark Brussel

  Bar, Eetkamer, Hoofdsteden, Kantoor, Keuken, Steden en Landen, Woonkamer

  De Triomfboog van het Jubelpark is een monument dat in Brussel werd opgericht op initiatief van koning Leopold II ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag van de Belgische onafhankelijkheid vóór 1880. Wil jij dit fotobehang ook op je muur? Plaats je bestelling gemakkelijk online. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Wil je een wat neutraler behang aan je muur? Dan kun je de afbeelding ook omzetten in zwart-wit.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang steden Hongaars parlementsgebouw

  Bar, Eetkamer, Hoofdsteden, Kantoor, Keuken, Steden en Landen, Woonkamer

  Het Hongaarse parlementsgebouw (Országház) in Boedapest is de zetel van het Hongaars parlement, gelegen aan de Pest-zijde van de Donau. Het is in 1885 ontworpen door Imre Steindl en het kwam in 1904 gereed. Het behoort tot de fraaiste monumenten van de wereld. Wil jij dit fotobehang ook op je muur? Plaats je bestelling gemakkelijk online. Als je daar de maten van jouw muur doorgeeft dan zorgen wij ervoor dat het precies voor je op maat. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang stad klokkentoren

  Hoofdsteden, Kantoor, Keuken, Steden en Landen, Woonkamer

  Prachtig fotobehang van de De Zytglogge-toren. De Zytglogge is een toren in de binnenstad van Bern in Zwitserland. Hij is gebouwd rond de 12e en 13e eeuw. En sinds 1985 is hij onderdeel van het historische stadshart, dat staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Wil jij dit prachtige behang op een van je muren? Geef dan online jouw maten door en ons systeem rekent precies uit hoeveel behang je nodig hebt.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang Parijs Eiffeltoren bij nacht

  Hoofdsteden, Kantoor, Keuken, Steden en Landen, Woonkamer

  Prachtig behang van De Pont Alexandre-III in Parijs. Op de achtergrond zie je Het Hôtel National des Invalides. Dit is een paleis die diende als onderkomen voor oud-soldaten die hulpbehoevend waren geraakt door hun dienst in het Franse leger. Wil jij dit fotobehang ook op je muur? Plaats je bestelling gemakkelijk online. Als je de maten van jouw muur doorgeeft dan zorgen wij ervoor dat het precies voor je op maat. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang London Eye verlicht

  Bar, Eetkamer, Hoofdsteden, Kantoor, Keuken, Steden en Landen, Woonkamer

  Prachtig fotobehang van de London Eye. De London Eye is een reuzenrad in Londen, Engeland. Het rad werd gebouwd in 1998 en was bij de opening het grootste reuzenrad ter wereld. Wil je dit prachtige reuzenrad op jouw muur? Geef dan online je maten door en wij maken het voor jou op maat. Omdat jouw muur een andere verhouding kan hebben dan de afbeelding is het mogelijk dat er een stuk van dit behang wegvalt. Daarom kun je zelf de uitsnede bepalen, zodat het behang beter op jouw muur past.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang Parijs Eiffeltoren schilderij

  Bar, Eetkamer, Hal, Hoofdsteden, Kantoor, Keuken, Steden en Landen, Woonkamer

  Geweldig getekend fotobehang van de Eiffeltoren. Op de voorgrond zie je de Seine en op de achtergrond zie je de prachtig getekende Eiffeltoren. Bij ons kun je uit 5 verschillende materialen kiezen. Een deel wordt geleverd op rollen en een deel als naadloos behang. Dat houdt in dat je helemaal geen naden hebt. Al ons behang wordt op maat gemaakt. Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Daardoor past het altijd.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang Parijs Eiffeltoren in roze wolken

  Bar, Deur, Eetkamer, Hal, Hoofdsteden, Kantoor, Keuken, Smalle muur, Steden en Landen, Woonkamer

  Prachtig fotobehang van de Eiffeltoren met op de achtergrond de mooie roze wolken. De Eiffeltoren is een monument in Parijs en een van bekendste en meest bezochte bezienswaardigheden van Frankrijk. Wil jij dit wereldberoemde monument op een van jouw muren? Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Daardoor past het altijd. Bij ons kun je uit 5 verschillende materialen kiezen. Een deel wordt geleverd op rollen en een deel als naadloos behang. Dat houdt in dat je helemaal geen naden hebt. Bestel het nu direct online!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang steden Athene historisch Parthenon

  Bar, Eetkamer, Hoofdsteden, Kantoor, Keuken, Steden en Landen, Woonkamer

  Op dit prachtige behang steden zie je de Parthenon in Athene, Griekenland. De bouw begon in 447 voor Christus. Het werd voltooid in 438 voor Christus. Wil jij deze prachtige tempel op jouw muur maar twijfel je over de afmetingen? Geef dan online jouw maten door en ons systeem rekent het precies voor je uit. Bij ons kun je deze afbeelding op een verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang stad haven Port de Fontvielie

  Hoofdsteden, Kantoor, Slaapkamer, Steden en Landen

  Op dit geweldige behang zie je de Port de Fontvieille in Monaco. Port de Fontvieille is een jachthaven in het dwergstaatje Monaco. De mooie zee, de boten en het zomerse weer maken dit een geweldig zomers behang. Kies je voor een wandvullend behang op een mooie lange muur, dan komt deze afbeelding nog beter tot zijn recht. Wij maken al ons behang op maat. Is jouw muur wat minder breed dan de afbeelding, dan kun deze nog bijsnijden. Behang bestellen is ook heel eenvoudig. Vul de maten in van de muur die je wilt behangen en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Zo heb je altijd genoeg.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang stad Holenklooster van Kiev in schemering

  Hoofdsteden, Kantoor, Slaapkamer, Steden en Landen

  Op dit prachtige behang zie je Het Holenklooster van Kiev. Het Holenklooster van Kiev is de zetel van de Russisch-Orthodoxe Kerk in Oekraïne. Het werd in 1051 in de heuvels bij Kiev gesticht door monniken. In 1990 werd het klooster tot Werelderfgoed uitgeroepen. Wil jij dit prachtige klooster in de schemering op jouw muur? Geef dan jouw maten door en wij zorgen dat voor jou op maat wordt gemaakt en gratis opgezonden wordt.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang stad brug in Zwitserland

  Hoofdsteden, Kantoor, Slaapkamer, Steden en Landen

  Op prachtige behang zie je de Untertorbrücke. De Untertorbrücke is een stenen 15e-eeuwse brug in de Zwitserse hoofdstad Bern. Het is de oudste nog bestaande brug over de rivier de Aare in de stad en een van de oudste stenen bruggen in Zwitserland. Wil jij dit behang aan jouw muur? Geef dan jouw maten door en wij zorgen ervoor dat het precies op maat wordt geleverd.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang steden haven Oslo Port Authority

  Hoofdsteden, Kantoor, Slaapkamer, Steden en Landen

  Op dit gave behang stad kijk je prachtig op de haven de Noorse hoofdstad Oslo. In de haven liggen veel mooie boten zoals oude zeilschepen. Wil jij dit fotobehang ook op je muur? Plaats je bestelling gemakkelijk online. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Wil je een wat neutraler behang aan je muur? Dan kun je de afbeelding ook omzetten in zwart-wit.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang skyline Oslo

  Hoofdsteden, Kantoor, Slaapkamer, Steden en Landen

  Op dit prachtige behang steden zie je het moderne Oslo vanaf het water. De gebouwen zijn erg mooi en vallen mooi op in de zon. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Al ons behang wordt op maat gemaakt. Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Daardoor past het altijd.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang stad pleintje Büyük Han

  Hoofdsteden, Kantoor, Keuken, Steden en Landen, Woonkamer

  Op dit prachtige behang zie je het prachtige pleintje van Büyük Han. Het pleintje ligt op het eiland Cyprus en ligt in het door Turkije bezette deel van Nicosia. Het is in 1572 gebouwd door de Ottomanen. Toen Cyprus een Britse kolonie was, was het in gebruik als een gevangenis. Als je bij ons fotobehang bestelt, wordt dit op maat voor jou gemaakt. Je kunt kiezen op welk materiaal je wilt. Ook is het mogelijk om je behang in een stuk geleverd te krijgen. Zo heb je geen last van naden.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang steden Brussel Manneken Pis

  Hoofdsteden, Kantoor, Keuken, Steden en Landen, Woonkamer

  Op dit leuke behang zie het Mannenken Pis. Manneken Pis is een standbeeldje van een plassend jongetje in het centrum van Brussel. Het is uitgegroeid tot een van de beroemdste Belgische en Brusselse monumenten en een symbool/mascotte van de stad Brussel. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Wil jij dit fotobehang ook bij jou op de muur? Geef de maten van je muur door. Ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Dat is het voordeel dat bij ons elk behang op maat gemaakt wordt.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang Parijs molen Moulin Rouge

  Hoofdsteden, Kantoor, Keuken, Steden en Landen, Woonkamer

  Op dit prachtige behang zie de Moulin Rouge. De Moulin Rouge (Frans voor ?rode molen?) is een cabarettheater in Parijs. Het cabarettheater werd opgericht door de Catalaan Josep Oller en de opening vond plaats op 6 oktober 1889 Dit behang bestellen is ook heel eenvoudig. Vul de maten in van de muur die je wilt behangen en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Zo heb je altijd genoeg. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
×