Lijnkunst

Zoek je kunst op behang? Dan is het behang van ons thema Lijnkunst wat voor jou. Met dit behang kun je een artistieke sfeer creëren. Veel lijnkunst bestaat uit een afbeelding met duidelijke lijnen met een meestal effen of rustige achtergrond en zonder schaduw. Een... Lees meer
Zoek je kunst op behang? Dan is het behang van ons thema... Lees meer

Zoek je kunst op behang? Dan is het behang van ons thema Lijnkunst wat voor jou. Met dit behang kun je een artistieke sfeer creëren. Veel lijnkunst bestaat uit een afbeelding met duidelijke lijnen met een meestal effen of rustige achtergrond en zonder schaduw. Een voorbeeld is ToF Behang kunst abstract vrouwengezicht minimalistisch. Doordat er neutrale kleuren zijn gebruikt kan dit behang op meerdere plekken in huis sfeervol staan. Houd wel rekening met de grootte waarop je een afbeelding wilt laten afdrukken. Hoewel je een volledige wand met een afbeelding kunt vullen, is niet elke afbeelding daar geschikt voor. Zo komen bepaalde afbeeldingen uit het thema Lijnkunst beter tot zijn recht op een smalle muur. Is de collectie Lijnkunst toch niet helemaal wat je zocht? Kijk dan bij onze ander kunst behang.

Filter
 • ToF Behang kunst illustratie abstracte tekening drie vrouwen gezichten

  Eetkamer, Kunst, Lijnkunst, Slaapkamer, Smalle muur, Woonkamer

  Behang met een illustratie van drie vrouwengezichten in abstracte stijl. De drie vrouwen hebben alle drie verschillende kleuren. De achtergrondkleur van het behang is zwart met daaromheen een witte rand. Het enige wat je van de gezichten ziet is het onderste gedeelte. Behalve de monden zie je geen andere details. Wil jij dit behang in bijvoorbeeld jouw woonkamer, eetkamer of slaapkamer? Bestel dan dit behang gemakkelijk bij ToF. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Ook maken we dit behang precies voor je op maat. Geef online jouw maten door en wij maken het precies voor je op maat.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kunst abstracte Afrikaanse vrouw

  Eetkamer, Kunst, Lijnkunst, Slaapkamer, Smalle muur, Woonkamer

  Behang met een illustratie van een Afrikaanse vrouw in abstracte stijl. De vrouw is met een paar kleurvlakken getekend. De achtergrond van het behang is lichtroze. De vrouw zelf is afgebeeld in bruin, met zwarte haren. Ook heeft ze een doek om haar hoofd in grijsgroen. Dit behang is een echte blikvanger voor in bijvoorbeeld je woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Ook maken we dit behang precies voor je op maat. Geef online jouw maten door en wij maken het precies voor je op maat.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kunst abstracte illustratie van een vrouwengezicht

  Kunst, Lijnkunst, Meisjeskamer, Tienerkamer

  Behang met een illustratie van een vrouwengezicht in abstracte stijl. Het behang heeft meerdere kleuren. De mond van de vrouw is rood en de oorbel is geel. Bij haar hals zie je roze en haar haar en een deel van het gezicht is lichtoranje. De rest van het behang is wit. Wil jij dit behang bijvoorbeeld in jouw woonkamer, eetkamer en slaapkamer? Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Ook maken we dit behang precies voor je op maat. Geef online jouw maten door en wij maken het precies voor je op maat.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kunst portret vrouw met hartje

  Eetkamer, Kunst, Lijnkunst, Slaapkamer, Smalle muur, Woonkamer

  Behang met een illustratie van een vrouw met een hartje in het gezicht. Het behang is een close-up van een vrouwengezicht. Het gezicht bestaat uit zwarte lijnen. Op het behang zijn de kleuren beige, rood en bruin te zien. Dit behang is mooi voor in bijvoorbeeld de woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Ook maken we dit behang precies voor je op maat. Geef online jouw maten door en wij maken het precies voor je op maat.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kunst portret vrouw abstract

  Hal, Kunst, Lijnkunst, Meisjeskamer, Smalle muur

  Behang met een illustratie van een vrouwengezicht in abstracte stijl. Het gezicht op de illustratie is gevormd uit zwarte lijnen. De achtergrond van het behang is wit. Achter het gezicht zijn kleurige vlakken aangebracht in de kleuren grijsbruin, lichtroze, okergeel en roodbruin. Wil jij dit fraaie behang in bijvoorbeeld je woonkamer, eetkamer of slaapkamer? Dat kan, ons behang wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Vul jouw maten in en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang jij nodig hebt. Zo past het altijd. Ons behang is in 5 verschillende materialen leverbaar. Bestel gemakkelijk je behang bij ToF.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kunst abstract getekende regenboog met zon

  Deur, Hal, Kunst, Lijnkunst, Smalle muur, Toilet

  Behang met een illustratie van een regenboog met zon in abstracte stijl. De regenboog bestaat uit zwarte lijnen en de zon is oranje. Het behang heeft een lichtroze achtergrond. Dit behang is erg mooi voor in de woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Wil jij dit prachtige behang op jouw muur maar twijfel je of het past? Geen zorgen. Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Daardoor past het altijd. Bestel dus online en wij sturen het gratis naar jou op!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kunst modern portret vrouw

  Eetkamer, Kunst, Lijnkunst, Slaapkamer, Woonkamer

  Behang met een illustratie van een modern portret met een vrouw. Er zijn verschillende kleuren te zien op het behang. Het gezicht van de vrouw is getekend met een paar zwarte lijnen. De vrouw heeft een roze vlek op haar wang. Andere kleuren die je terugziet zijn wit, donkerrood, lichtroze en roodbruin. Dit behang is fraai voor in bijvoorbeeld de woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Wil jij dit fraaie behang op jouw muur maar twijfel je of het past? Geen zorgen. Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Daardoor past het altijd. Bestel dus online en wij sturen het gratis naar jou op!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kunst vrouwengezicht met roze tinten

  Keuken, Kunst, Lijnkunst, Meisjeskamer

  Behang met een illustratie van een gezicht in een abstracte stijl met roze tinten. Met een paar zwarte lijnen zijn de ogen, de neus en de mond aangegeven, waardoor je er een gezicht in kunt herkennen. Dit behang heeft weinig kleur. Bij het rechteroog zit een roze vlek en van het linkeroog naar de mond loopt een roze streep, in een net iets andere tint roze. De rest van het behang is wit. Dit behang kan in allerlei ruimtes, waaronder de woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Het is ook mogelijk om de illustratie te spiegelen als je dat mooier vindt. Ook kun je nog een deel van het wit eraf snijden als dat beter uitkomt met jouw muur. Dat is het voordeel dat al ons behang op maat gemaakt wordt. Wil jij dit behang ook bij jou op de muur? Geef de maten van je muur door. Ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Dat is het voordeel dat bij ons elk behang op maat gemaakt wordt.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kunst vaas met roos in een vintage stijl

  Eetkamer, Kantoor, Kunst, Lijnkunst, Slaapkamer, Toilet, Woonkamer

  Behang met een illustratie van een vaas met een roos in vintage stijl. De vaas en de roos zijn met zwarte lijnen getekend op een lichtbruine achtergrond. Met geel en crème is een soort schaduw aangebracht van de vaas met daarin een rode roos met groene bladeren. Het geel ziet er kunstzinnig uit. Wil jij dit unieke behang in jouw woonkamer, eetkamer of slaapkamer, maar denk je dat het niet kan door de verhouding van je muur? Geen zorgen want wij maken het behang precies voor je op maat. Wil je een wat neutraler behang aan je muur? Dan kun je de afbeelding ook omzetten in zwart-wit. Plaats je bestelling gemakkelijk online.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kunst portret in grijsbruin en okergeel

  Eetkamer, Kantoor, Keuken, Kunst, Lijnkunst, Slaapkamer

  Behang met een illustratie van een portret in grijsbruin en okergeel gezicht in abstracte stijl. Met een paar lijnen is een vrouwengezicht getekend. De ogen van de vrouw zijn dicht en op een wang zit een zwarte stip. De achtergrond van het behang is wit. Met okergeel en een licht grijsbruine kleur zijn wat accenten aangebracht. Dit behang kan in verschillende ruimtes, zoals de keuken, op het kantoor of in de slaapkamer. Wil je dit behang in je woonkamer op een muur plakken, maar past de kleur van de afbeelding niet zo goed bij je interieur? Dan kun je deze omzetten naar zwart-wit. Wil jij dit behang ook op je muur? Plaats je bestelling gemakkelijk online.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kunst abstract mozaïekgezicht

  Eetkamer, Kunst, Lijnkunst, Slaapkamer, Woonkamer

  Behang met een illustratie van een mozaïek gezicht in abstracte stijl. Dit behang is een echte blikvanger voor in je huis. Dat komt door de vele kleuren die te zien zijn in de illustratie: bordeauxrood, lichtoranje, grijs, bruin en zwart. Dit behang is fraai voor in bijvoorbeeld de woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Ook maken we dit behang precies voor je op maat. Geef online jouw maten door en wij maken het precies voor je op maat.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kunst vrouwenportret met lijnen

  Eetkamer, Kunst, Lijnkunst, Slaapkamer, Smalle muur, Woonkamer

  Behang met een illustratie van een vrouwenportret bestaande uit lijnen. Dit behang heeft gedekte kleuren. De achtergrond is wit met beige. De mond en rechterwang zijn lichtrood. De ogen zijn gesloten en er zijn grijsblauwe vegen aangebracht om de ogen te accentueren. Door de lichte kleuren van het behang, is het vrij neutraal en kan het in allerlei soorten interieur. Ook kan het in allerlei ruimtes, zoals de woonkamer, eetkamer, slaapkamer maar ook op een smalle muur. Wil je dit behang op je muur? Geef dan online jouw maten door en wij zorgen er voor dat het precies voor je op maat wordt gemaakt. Wist je dat dit behang ook leverbaar is in een stuk? Je hebt dan geen last van naden. Ook kun je bij ons behang op rol bestellen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kunst abstract getekend blad

  Eetkamer, Kunst, Lijnkunst, Slaapkamer, Smalle muur

  Kunst behang met een illustratie van een blad in abstracte stijl. De kleur van het blad is zwart. De achtergrond van het behang is beige. Wil jij dit behang in bijvoorbeeld jouw woonkamer, eetkamer of slaapkamer? Bestel dan dit behang gemakkelijk bij ToF. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Ook maken we dit behang precies voor je op maat. Geef online jouw maten door en wij maken het precies voor je op maat.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kunst portret man met doorlopende lijn

  Eetkamer, Kunst, Lijnkunst, Slaapkamer, Smalle muur, Woonkamer

  Kunst behang met een geïllustreerd portret van een man. Het portret bestaat uit een doorlopende zwarte lijn. In het gezicht is de kleur mintgroen en een zandkleur te zien. De achtergrond van het behang is wit. Dit behang is mooi voor in bijvoorbeeld de woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Het is ook mogelijk om de illustratie te spiegelen voor een gavere look. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Wil jij dit behang ook bij jou op de muur? Geef de maten van je muur door. Ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kunst vrouwelijk gezicht met vlinders

  Kunst, Lijnkunst, Meisjeskamer, Slaapkamer, Smalle muur, Woonkamer

  Behang met een illustratie van een vrouwelijk gezicht met vlinders. Het gezicht bestaat uit zwarte lijnen, waarbij je maar een kant ziet. In het gezicht zijn drie vlinders verwerkt. Met een roze vlak en twee iets donkere roze rondjes is kleur aangebracht. De rest van de achtergrond van het behang is wit. Wil jij dit behang in bijvoorbeeld jouw woonkamer, eetkamer of slaapkamer? Bestel dan dit behang gemakkelijk bij ToF. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Ook maken we dit behang precies voor je op maat. Geef online jouw maten door en wij maken het precies voor je op maat.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kunst gezicht en tekst in zachtbruine kleuren

  Hal, Interieurstijlen, Kunst, Laatste trend, Lijnkunst, Modern minimalistisch, Modern minimalistisch, Slaapkamer, Smalle muur, Stijlen 2023, Toilet

  Kunst behang met een illustratie van twee gezichten die uit zwarte lijnen bestaan. De twee gezichten zijn naar elkaar gekeerd. Van beide zijn alleen de oren en neus te zien. De achtergrond van het behang is in verschillende lichtbruine kleuren. Dit behang is fraai voor in bijvoorbeeld de woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Ook maken we dit behang precies voor je op maat. Geef online jouw maten door en wij maken het precies voor je op maat.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kunst vrouwelijke gezichten in zwart-wit

  Eetkamer, Kunst, Lijnkunst, Slaapkamer, Woonkamer

  Kunst behang met een illustratie van vrouwelijke gezichten getekend met witte lijnen op een zwarte achtergrond. Dit abstracte zwart-wit behang kan bijvoorbeeld in de woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Bestel dan dit behang gemakkelijk bij ToF. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Ook maken we dit behang precies voor je op maat. Geef online jouw maten door en wij maken het precies voor je op maat.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kunst minimalistisch vrouwelijk gezicht

  Eetkamer, Interieurstijlen, Kunst, Laatste trend, Lijnkunst, Modern minimalistisch, Modern minimalistisch, Slaapkamer, Stijlen 2023, Woonkamer

  Behang met een minimalistische illustratie van een vrouwelijk gezicht. Het gezicht van de vrouw is voor de helft te zien. De gezichtsdelen zijn met zwarte lijnen aan elkaar verbonden. Verder wordt de suggestie van het gezicht gewekt met vlakken in verschillende tinten roze. De achtergrond van het behang is wit. Dit behang is mooi voor in bijvoorbeeld de woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Het is ook mogelijk om de illustratie te spiegelen voor een gavere look. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Wil jij dit behang ook bij jou op de muur? Geef de maten van je muur door. Ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kunst illustratie vrouw met bloemen

  Kunst, Lijnkunst, Meisjeskamer, Slaapkamer, Smalle muur

  Behang met een minimalistische illustratie van een half vrouwengezicht met bloemen. Het gezicht bestaat uit verschillende tinten roze. De bloemen zijn geel en wit. De achtergrondkleur van het behang is wit. Dit behang is mooi voor in bijvoorbeeld de woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Het is ook mogelijk om de illustratie te spiegelen voor een gavere look. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Wil jij dit behang ook bij jou op de muur? Geef de maten van je muur door. Ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kunst abstract half gezicht

  Hal, Kunst, Lijnkunst, Meisjeskamer, Smalle muur

  Behang met een illustratie van een half gezicht in abstracte stijl. Op het behang zijn onder andere de kleuren blauwpaars, lichtroze, lichtbruin, lichtgeel. Het gezicht is met zwarte lijnen getekend. Dit behang is erg fraai voor in bijvoorbeeld de woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Wil jij dit behang op je muur? Dat kan! Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Ook maken we dit behang precies voor je op maat. Geef online jouw maten door en wij maken het precies voor je op maat.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kunst moderne minimalistische kunstdruk

  Eetkamer, Kantoor, Kunst, Lijnkunst, Trap

  Behang met een illustratie van een modern minimalistische kunstdruk. De vormen op het behang zijn gevormd door zwarte strepen die in verbinding staan met elkaar. De achtergrond van het behang is lichtroze. Dit fraaie behang past goed in bijvoorbeeld jouw woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Ook maken we dit behang precies voor je op maat. Geef online jouw maten door en wij maken het precies voor je op maat.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kunst tropische bloem

  Eetkamer, Interieurstijlen, Kunst, Laatste trend, Lijnkunst, Modern minimalistisch, Modern minimalistisch, Slaapkamer, Smalle muur, Stijlen 2023, Toilet, Woonkamer

  Behang met een illustratie van een tropische bloem. De bloem bestaat uit zwarte lijnen. Achter de bloem zijn verschillende vormen te zien, die een suggestie geven van schalen. De achtergrond van het behang is wit. Dit behang is mooi voor bijvoorbeeld in de woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Het is ook mogelijk om de illustratie te spiegelen voor een gavere look. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Wil jij dit behang ook bij jou op de muur? Geef de maten van je muur door. Ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kunst abstract minimaal ontwerp

  Eetkamer, Interieurstijlen, Kunst, Laatste trend, Lijnkunst, Modern minimalistisch, Modern minimalistisch, Slaapkamer, Smalle muur, Stijlen 2023, Woonkamer

  Behang met een illustratie van de maan en bladeren. Het behang heeft een abstracte stijl. De achtergrond heeft een beetje een lichtroze uitstraling. Andere kleuren die je ziet zijn zwart, donkerbruin en lichtbruin. Dit behang is fraai voor bijvoorbeeld in de woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Wil jij dit prachtige behang op jouw muur maar twijfel je of het past? Geen zorgen. Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Daardoor past het altijd. Bestel dus online en wij sturen het gratis naar jou op!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kunst berg met zon en regenboog

  Hal, Kunst, Lijnkunst, Smalle muur, Toilet

  Behang met een illustratie van een berg met een zon en een omgekeerde regenboog. Boven de zon is een tak met bladeren te zien. Deze is heel donkerblauw. De achtergrond van het behang is zandkleurig. De berg is zandgeel met een oranjekleurige zon en bruine regenboog. Dit behang is mooi voor in bijvoorbeeld in de woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Het is ook mogelijk om de illustratie te spiegelen voor een gavere look. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Wil jij dit behang ook bij jou op de muur? Geef de maten van je muur door. Ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kunst doorlopende lijntekening gezichten

  Kantoor, Kunst, Lijnkunst, Meisjeskamer

  Behang met illustraties van gezichten. Dit behang bestaat uit illustraties van doorlopende lijnen die meerdere gezichten vormen. De achtergrond van dit behang is beige. Wil jij dit behang bijvoorbeeld in jouw woonkamer, eetkamer of slaapkamer? Dat kan! Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Ook maken we dit behang precies voor je op maat. Geef online jouw maten door en wij maken het precies voor je op maat.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kunst doorlopende lijntekening vrouwengezichten

  Eetkamer, Kunst, Lijnkunst, Slaapkamer, Trap, Woonkamer

  Behang met illustraties van allerlei vrouwelijke gezichten. Dit behang is een doorlopende lijntekening van vlakken. De achtergrond van dit behang is beige. De meeste gezichten bestaan uit zwarte lijnen. In het midden zitten drie gezichten in bruin, waarbij een wat donkerder is. Dit behang is fraai voor bijvoorbeeld in de woonkamer, eetkamer en slaapkamer. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Ook maken we dit behang precies voor je op maat. Geef online je maten door en ons systeem rekent uit hoeveel je nodig hebt.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kunst vrouw met haar voor gezicht

  Hal, Kunst, Lijnkunst, Meisjeskamer, Smalle muur

  Behang met een illustratie van een vrouw met haar haar voor het rechteroog. Ook is er een oorbel te zien in het linkeroor. Achter de oorbel zit een oranje driehoek. De achtergrond is lichtroze. Dit behang valt op door de felle rode lippen. Dit behang is een echte blikvanger en is mooi voor in bijvoorbeeld de woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Wil jij dit behang jouw muur? Dat kan. Ons behang wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Vul jouw maten in en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang jij nodig hebt. Zo past het altijd. Ons behang is in 5 verschillende materialen leverbaar. Bestel gemakkelijk je behang bij ToF.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kunst landschap behang ontwerp met gouden berglijn

  Eetkamer, Kunst, Lijnkunst, Slaapkamer, Woonkamer

  Behang van een landschap met een gouden berglijn. Het landschap is met gouden lijnen getekend. De rest van de illustratie is zwart. Achter de berg zie je een gedeelte van de zon. Dit behang komt het beste tot zijn recht op een langwerpige muur. Ook is het mogelijk om een uitsnede van deze illustratie te gebruiken als jouw muur minder breed is. Dit behang is erg fraai voor in bijvoorbeeld de woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Wil jij dit behang op je muur? Dat kan! Ons behang wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Ons behang is in 5 verschillende materialen leverbaar. Bestel gemakkelijk je behang bij ToF.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kunst minimalistisch vrouwengezicht

  Eetkamer, Kunst, Lijnkunst, Slaapkamer, Woonkamer

  Behang met een illustratie van een minimalistisch vrouwengezicht. De vrouw valt goed op door haar rode lippen. Het gezicht bestaat uit zwarte lijnen. De achtergrond van het behang is lichtroze. In het gezicht van de vrouw zijn met bruin accenten aangebracht. Dit behang is mooi voor in bijvoorbeeld de woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Ook maken we dit behang precies voor je op maat. Geef online jouw maten door en wij maken het precies voor je op maat.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kunst minimalistisch portret vrouwen

  Eetkamer, Kunst, Lijnkunst, Slaapkamer, Woonkamer

  Behang met een illustratie van een minimalistisch portret van vrouwen. Er zijn twee gezichten te zien in roze, bruine en oranje vlakken met een lichtroze achtergrond. Elk gezicht is getekend met een doorlopende lijn. Het vrouwengezicht in het oranje vlak heeft sproeten op de linkerwang. Dit behang is erg fraai voor in bijvoorbeeld de woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Ook maken we dit behang precies voor je op maat. Geef online jouw maten door en wij maken het precies voor je op maat.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kunst vrouwengezicht met bladeren

  Eetkamer, Interieurstijlen, Kunst, Laatste trend, Lijnkunst, Modern minimalistisch, Modern minimalistisch, Slaapkamer, Stijlen 2023, Woonkamer

  Behang met een illustratie van een vrouwengezicht met bladeren. De bladeren zijn roze en grijsbruin. Het gezicht is met een zwarte lijn getekend. De achtergrond van het behang is wit. Wil jij dit behang in bijvoorbeeld je woonkamer, eetkamer of slaapkamer? Dat kan! Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Al ons behang wordt op maat gemaakt. Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Daardoor past het altijd.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kunst minimalistisch vrouwengezicht met tak

  Eetkamer, Interieurstijlen, Kunst, Laatste trend, Lijnkunst, Modern minimalistisch, Modern minimalistisch, Slaapkamer, Stijlen 2023, Woonkamer

  Behang met een illustratie van minimalistisch vrouwengezicht met tak. Er is een oog te zien, dat gesloten is. Rechts van het oog is een roze rechthoekig vlak te zien met daarin een tak met bladeren. De achtergrond is lichtroze. Ook is er nog een bruine rechthoek en een bruine driehoek in de illustratie verwerkt. De illustratie bestaat uit een lijn, waarmee het hele gezicht en de tak is getekend. Dit behang is mooi voor bijvoorbeeld in de woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Ons behang wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Vul jouw maten in en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang jij nodig hebt. Zo past het altijd. Ons behang is in 5 verschillende materialen leverbaar. Bestel gemakkelijk je behang bij ToF.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kunst lijngezicht vrouw met blad

  Kantoor, Kunst, Lijnkunst, Meisjeskamer

  Kunst behang met een illustratie van een vrouw met een blad op het hoofd. Het blad is zalmroze. De vrouw draagt een oorbel in het rechteroor. Het gezicht van de vrouw bestaat uit een paar zwarte lijnen. Een groot gedeelte van de achtergrond is wit. Rechts zit een lichte zalmroze vlek en beneden in de linkerhoek zit een roodbruine vlek. Dit behang is erg fraai voor in bijvoorbeeld de woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Wil jij dit behang op je muur? Dat kan! Wij maken al ons behang op maat. Is jouw muur wat minder breed dan de afbeelding, dan kun deze nog bijsnijden. Behang bestellen is ook heel eenvoudig. Vul de maten in van de muur die je wilt behangen en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Zo heb je altijd genoeg.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kunst portret vrouw met gekleurde achtergrond

  Eetkamer, Kunst, Lijnkunst, Slaapkamer, Woonkamer

  Kunst behang met een portret van een vrouw in verschillende kleuren. Het gezicht van de vrouw is met een paar zwarte lijnen getekend. De vrouw heeft twee vingers op het gezicht bij haar mond. Rechts op het behang is een groen vlak te zien met daarin gele bladeren. Dit behang is erg fraai in bijvoorbeeld de woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Wil jij dit prachtige behang op jouw muur maar twijfel je of het past? Geen zorgen. Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Daardoor past het altijd. Bestel dus online en wij sturen het gratis naar jou op!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kunst portret vrouw met blad abstract

  Eetkamer, Kunst, Lijnkunst, Slaapkamer, Woonkamer

  Behang met een illustratie van een vrouw en een blad. Het behang heeft een abstracte stijl. Met zwarte lijnen is het gezicht van een vrouw getekend. In haar oor heeft ze een oorbel. Ondanks dat het portret maar uit een paar lijnen bestaat, is toch duidelijk dat het om een vrouwengezicht gaat. Linksboven is met zalmroze een tak met bladeren getekend. Aan de rechterkant van het behang is een accent aangebracht met een iets lichtere tint zalmroze. Linksonder is nog wat kleur aangebracht met een zacht rode kleur. De rest van het behang is wit. Dit behang is fraai voor in de woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Het is ook mogelijk om de illustratie te spiegelen voor een gavere look. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Wil jij dit fotobehang ook bij jou op de muur? Geef de maten van je muur door. Ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kunst portret vrouw in verschillende kleuren

  Eetkamer, Kunst, Lijnkunst, Slaapkamer, Toilet, Woonkamer

  Behang met een illustratie van een vrouw in verschillende kleuren. Van de vrouw zie je alleen de linkerkant van het gezicht, waarbij het oog, de neus en de mond met een doorlopende lijn is getekend. Rechtsboven is een deel van het behang groen met een geelkleurige bladeren aan een tak. Andere kleuren die voorkomen in de illustratie zijn lichtroze, donkerrood en crème. De kleuren zijn met ronde lijnen aangebracht in de illustratie. Dit behang is fraai voor in de woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Wil je dit behang op je muur maar twijfel je of het past? Geen zorgen want wij maken het behang precies voor je op maat. Ook kun je zelf bepalen of je het behang als een stuk of op rollen wilt. Bestel nu direct online!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kunst vrouwenportret lijntekening

  Hal, Kunst, Lijnkunst, Meisjeskamer, Smalle muur

  Behang met een illustratie van een vrouwenportret bestaande uit lijnen. Het gezicht is met een paar lijnen weergegeven, waarbij er een oog zichtbaar is, dat gesloten is. De achtergrond van het behang heeft een licht grijsgroenige kleur. In het gezicht zitten verschillende oranje en rode pastelkleuren. Het portret oogt erg minimalistisch, maar toch kun je er een gezicht in herkennen. Dit behang is mooi voor in de woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Ook maken we dit behang precies voor je op maat. Geef online jouw maten door en wij maken het precies voor je op maat.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kunst stijl isometrisch patroon

  Eetkamer, Hal, Kantoor, Kunst, Lijnkunst, Woonkamer, Zwart-wit

  Prachtig behang met kunst van isometrische patronen. Wil jij dit bijzondere behang in je woonkamer, eetkamer of slaapkamer? Dat kan! Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Daardoor past het altijd. Bij ons kun je uit 5 verschillende materialen kiezen. Een deel wordt geleverd op rollen en een deel als naadloos behang. Dat houdt in dat je helemaal geen naden hebt. Bestel het nu direct online!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kunst vrouw gezicht met roos bloem

  Eetkamer, Kunst, Lijnkunst, Slaapkamer, Woonkamer

  Behang met een zwart-wit illustratie van een vrouwen gezicht met een roos als oog. De lijnen zijn zwart en de achtergrond is wit. Dit behang is fraai voor in de woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Wil jij dit prachtige behang op jouw muur maar twijfel je of het past? Geen zorgen. Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Daardoor past het altijd. Bestel dus online en wij sturen het gratis naar jou op!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kunst doorlopende lijn tekening van set gezichten

  Eetkamer, Kunst, Lijnkunst, Slaapkamer, Woonkamer

  Behang met een doorlopende lijntekening van twee gezichten boven elkaar. Het bovenste gezicht kijkt naar rechts, het onderste naar links. Bij ons is het ook mogelijk om de afbeelding te spiegelen, zodat de gezichten omgedraaid worden. De lijnen zijn zwart en de rest van het behang is wit. Dit behang is mooi voor in de woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Wij maken al ons behang op maat. Is jouw muur wat minder breed dan de afbeelding, dan kun deze nog bijsnijden. Behang bestellen is ook heel eenvoudig. Vul de maten in van de muur die je wilt behangen en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Zo heb je altijd genoeg.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kunst illustratie jonge vrouw met lang haar

  Hal, Kunst, Lijnkunst, Meisjeskamer, Smalle muur

  Behang met een illustratie van een jonge schattige vrouw. De vrouw is geïllustreerd met groene lijnen. De achtergrondkleur van het behang is beige. Dit behang is fraai voor in de woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Wil jij dit prachtige behang op een van je muren? Geef dan online jouw maten door en ons systeem rekent precies uit hoeveel behang je nodig hebt.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kunst 3D trappen

  Eetkamer, Kunst, Lijnkunst, Slaapkamer, Woonkamer, Zwart-wit

  Behang met een 3D-weergave van verschillende trappen in het wit. Dit bijzondere behang is fraai voor in de woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Wil jij dit unieke 3D behang op jouw muur maar twijfel je of het past? Geen zorgen. Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Daardoor past het altijd. Bestel dus online en wij sturen het gratis naar jou op!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kunst landschappen in bruintinten

  Eetkamer, Kantoor, Kunst, Lijnkunst

  Op dit behang zie je drie landschappen. Twee van de landschappen zie je door een raam of opening. De landschappen zijn vrij simplistisch weergegeven, met slechts wat lijnen en vormen. Toch zijn de landschappen wel herkenbaar. Kleuren die opvallen zijn verschillende bruintinten, blauw, rood en okergeel. Wil jij dit behang op je muur? Vul dan de maten in en ons systeem rekent uit hoeveel behang je nodig hebt. Je kunt daarbij kiezen uit 5 verschillende materialen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kunst modern kunstwerk op wit canvas

  Eetkamer, Kantoor, Kunst, Lijnkunst, Slaapkamer, Trap, Woonkamer

  Behang van een erg kleurrijk modern kunstwerk op wit canvas. Kleuren die opvallen zijn groen, rood, oranje, blauw en zwart. De verf is met vegen in allerlei richtingen aangebracht. Dit behang is een echte blikvanger voor bijvoorbeeld in je woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Het behang valt erg op door de vele kleuren. Ons behang wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Vul jouw maten in en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang jij nodig hebt. Zo past het altijd. Ons behang is in 5 verschillende materialen leverbaar. Bestel gemakkelijk je behang bij ToF.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kunst aquarel illustratie en gouden elementen

  Eetkamer, Kunst, Lijnkunst, Slaapkamer, Woonkamer

  Kunst behang met een aquarel illustratie. Het behang heeft vele gouden elementen. Dit behang is bijvoorbeeld erg fraai voor in de woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Wil jij dit behang jou muur? Dat kan, ons behang wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Vul jouw maten in en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang jij nodig hebt. Zo past het altijd. Ons behang is in 5 verschillende materialen leverbaar. Bestel gemakkelijk je behang bij ToF.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kunst abstracte moderne printset

  Eetkamer, Kantoor, Kunst, Lijnkunst, Slaapkamer, Trap, Woonkamer

  Behang van moderne printsets in abstracte stijl. Het behang bestaat uit drie composities. Elke compositie is opgebouwd uit vlakken en structuren in donkerblauw, roze en lichtbruin. Dit aparte behang heeft een witte achtergrond. Wil jij dit unieke behang in bijvoorbeeld je woonkamer, eetkamer of slaapkamer? Dat kan! Het is ook mogelijk om de illustratie te spiegelen voor een gavere look. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Wil jij dit behang ook bij jou op de muur? Geef de maten van je muur door. Ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kunst zeer mooie transparante creativiteit

  Eetkamer, Kunst, Lijnkunst, Slaapkamer, Woonkamer

  Behang met zeer mooie transparante creativiteit. Op het behang zijn verschillende kleuren te zien die in elkaar lopen. Kleuren die te zien zijn, zijn rood, blauw, geel, roze en wat groen. Ook is met goud accenten aangebracht. Dit kunst behang is erg kleurrijk en daardoor een echte blikvanger voor bijvoorbeeld de woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Ons behang wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Vul jouw maten in en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang jij nodig hebt. Zo past het altijd. Ons behang is in 5 verschillende materialen leverbaar. Bestel gemakkelijk je behang bij ToF.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kunst illustratie doorlopende lijntekening

  Hal, Kunst, Lijnkunst, Smalle muur, Toilet

  Behang met een abstracte illustratie van een doorlopende lijntekening. De lijnen zijn in het zwart getekend. De achtergrond is wit met verschillende pastelkleuren. Bovenin zit oranjebruin, in het midden mosgroen en onderin okergeel. Dit behang is mooi voor in de woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Ons behang wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Vul jouw maten in en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang jij nodig hebt. Zo past het altijd. Ons behang is in 5 verschillende materialen leverbaar. Bestel gemakkelijk je behang bij ToF.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kunst abstract kleurrijk olieverfschilderij

  Eetkamer, Kantoor, Kunst, Lijnkunst, Slaapkamer, Trap, Woonkamer

  Abstract behang met allerlei verschillende kleuren olieverf, waarbij geel en blauw eruit springen. De verf is in lagen aangebracht. Ook zit er structuur in. Dit behang is erg kleurrijk en daardoor een blikvanger voor in de woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Al ons behang wordt op maat gemaakt. Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Daardoor past het altijd.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kunst 3D-weergave van geïnspireerde trappen

  Eetkamer, Kunst, Lijnkunst, Slaapkamer, Woonkamer, Zwart-wit

  Behang met een 3D-weergave van allerlei geïnspireerde trappen. Alle trappen hebben een witte kleur. Dit behang is uniek voor in de woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Wil jij dit behang ook bij jou op de muur? Geef de maten van je muur door. Ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Dat is het voordeel dat bij ons elk behang op maat gemaakt wordt.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
×