Monumenten

Bij ToF behang aan je muur hebben we behang van over de hele wereld. Zo hebben we fotobehang van Egypte, van de piramiden. Ook hebben we fotobehang van Rome, van het Colosseum en de Trevifontein. Zoek je fotobehang van Parijs? Ook dat hebben we. Zo... Lees meer
Bij ToF behang aan je muur hebben we behang van over de... Lees meer

Bij ToF behang aan je muur hebben we behang van over de hele wereld. Zo hebben we fotobehang van Egypte, van de piramiden. Ook hebben we fotobehang van Rome, van het Colosseum en de Trevifontein. Zoek je fotobehang van Parijs? Ook dat hebben we. Zo hebben we fotobehang van de Eiffeltoren en Arc de Triomphe. Ook een bekende foto die je bij ons op behang kunt laten drukken is het standbeeld van Christus de verlosser in Brazilië. Ook andere bekende bezienswaardigheden, zoals de Toren van Pisa, de Sagrada Familia, de Taj Mahal en de moskee Sultan Ahmetmoskee, ook wel bekend als de Blauwe Moskee, ontbreken niet in ons assortiment. Met dit behang haal je de monumenten in huis. Vul de maten van je muur in en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Daarna kun je kiezen of je het behang op rollen of als een stuk geleverd wilt hebben. Ook kun je uit allerlei materialen kiezen. Vind je een bepaald behang in kleur niet mooi? Zet deze om naar zwart-wit. Ook kun je een deel van een foto gebruiken. Heb je hier niet kunnen vinden wat je zoekt? Kijk dan eens bij Hoofdsteden, Bruggen en Kathedralen en Kerken. Daar vind je meer steden behang.

Filter
 • ToF Fotobehang stad standbeeld Fountain of Cybele

  Bar, Eetkamer, Kantoor, Monumenten, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer

  Fotobehang met daarop de Fountain of Cybele. De fontein van Cybele is een neoklassieke fontein in Madrid, Spanje. Het ligt in het centrum van de Plaza de Cibeles. De beeldengroep in het midden vertegenwoordigt Cybele, een Frygische godheid van aarde en vruchtbaarheid. Het is een van de iconen van de stad geworden. Dit fotobehang is mooi voor bijvoorbeeld in de slaapkamer, woonkamer, kantoor, bar of eetkamer. Bij ons kun je deze afbeelding op verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen. Heeft jouw muur niet dezelfde verhoudingen als de foto, dan kun je ook een deel van de afbeelding gebruiken. Geef online jouw maten door en wij maken het precies voor je op maat.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang steden Barcelona Sagrada Familia

  Bar, Kantoor, Monumenten, Slaapkamer, Steden en Landen

  Fotobehang met daarop de Sagrada Familia. De Sagrada Familia is een basiliek in aanbouw in Barcelona, Catalonië, Spanje. De naam betekent ‘Basiliek en Boetetempel van de Heilige Familie’. De Sagrada Familia is ontworpen door de bekende architect Antoni Gaudí. In 1882 werd al de eerste steen gelegd. Toch is de kerk nog steeds niet af, ondanks dat er bijna constant aan gewerkt is. Het is de bedoeling dat de Sagrada Familia in 2026 af is. Dit behang is fraai voor bijvoorbeeld in de slaapkamer, kantoor of bar. Bij ons kun je deze afbeelding op verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen. Heeft jouw muur niet dezelfde verhoudingen als de foto, dan kun je ook een deel van de afbeelding gebruiken. Geef online jouw maten door en wij maken het precies voor je op maat.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang landschap bergtop West and East Mitten Buttes

  Bar, Eetkamer, Kantoor, Monumenten, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer

  Fotobehang met daarop uitzicht over het West and East Mitten Buttes landschap. De West en East Mitten Buttes zijn twee buttes in het Monument Valley Navajo Tribal Park in het noordoosten van Navajo County, Arizona. Een butte is een geïsoleerde heuvel met steile, vaak verticale wanden en een smalle, redelijk vlakke top. Gezien vanuit het zuiden, lijken de heuvels twee gigantische wanten te zijn met hun duimen naar binnen gericht. Dit fotobehang is mooi voor bijvoorbeeld in de woonkamer, slaapkamer, kantoor, bar of eetkamer. Bij ons kun je deze afbeelding op verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen. Heeft jouw muur niet dezelfde verhoudingen als de foto, dan kun je ook een deel van de afbeelding gebruiken. Geef online jouw maten door en wij maken het precies voor je op maat.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang Parijs Arc de Triomphe

  Bar, Eetkamer, Kantoor, Monumenten, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer

  Fotobehang met daarop de Arc de Triomphe, die te bewonderen is in Parijs. De Arc de Triomphe of de Triomfboog is een triomfboog en een van de bekendste bouwwerken van Parijs, in het 8e arrondissement. Dit fotobehang is mooi voor bijvoorbeeld in de slaapkamer, woonkamer, kantoor, bar of eetkamer. Bij ons kun je deze afbeelding op verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen. Heeft jouw muur niet dezelfde verhoudingen als de foto, dan kun je ook een deel van de afbeelding gebruiken. Geef online jouw maten door en wij maken het precies voor je op maat.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang steden beeldhouwerk David

  Bar, Kantoor, Monumenten, Slaapkamer, Steden en Landen

  Fotobehang met daarop het beeldhouwwerk van David. De David van Michelangelo Buonarroti is een van de bekendste beeldhouwwerken in de kunstgeschiedenis. Het monumentale standbeeld ontstond tussen 1501 en 1504 ten tijde van de hoogrenaissance in Florence waar het zich momenteel in de Galleria dell’Accademia bevindt. Dit fotobehang is fraai voor bijvoorbeeld in de slaapkamer, kantoor of bar. Wil jij dit fotobehang op jouw muur? Geef de maten van je muur door. Ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Dat is het voordeel dat bij ons elk behang op maat gemaakt wordt. Ook is het mogelijk om je behang in een stuk geleverd te krijgen. Zo heb je geen last van naden.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang steden museum Pakistan Monument

  Bar, Kantoor, Monumenten, Slaapkamer, Steden en Landen

  Fotobehang van het Pakistan monument. Het Pakistan Monument is een nationaal monument en erfgoedmuseum in de westelijke Shakarparian Hills in Islamabad, Pakistan. Het monument is gebouwd om de eenheid van het Pakistaanse volk te symboliseren. Het is opgedragen aan de bevolking van Pakistan die hun ‘vandaag’ heeft opgeofferd voor een betere ‘morgen’. Dit behang is mooi voor bijvoorbeeld in de slaapkamer, kantoor of bar. Bij ons kun je deze afbeelding op verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen. Heeft jouw muur niet dezelfde verhoudingen als de foto, dan kun je ook een deel van de afbeelding gebruiken. Geef online jouw maten door en wij maken het precies voor je op maat.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang stad monument Padrao dos Descobrimentos

  Bar, Kantoor, Monumenten, Slaapkamer, Steden en Landen

  Fotobehang van het Padrão dos Descobrimentos in Lissabon, Portugal. Het Padrão dos Descobrimentos is een monument ter ere van de Portugese ontdekkingsreizigers die in de 15 e en 16 e eeuw de wereld hebben verkend. Het bouwwerk is 52 meter hoog en heeft de vorm van een schip met gebolde zeilen. Op de voorplecht staan 33 prominenten uit de Portugese geschiedenis. Wil jij dit behang bijvoorbeeld in je slaapkamer, kantoor of bar? Plaats je bestelling gemakkelijk online. Als je de maten van jouw muur doorgeeft, maken wij het precies voor je op maat. Ook zenden we het kosteloos naar je op.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang stad monument Sailor’s Wife in Oekraïne

  Bar, Eetkamer, Kantoor, Monumenten, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer

  Fotobehang met het stadsmonument Sailor’s Wife in Oekraïne. Het monument is te bewonderen in de Oekraïense stad Odessa. Het monument heeft op de achtergrond water met vele boten. Dit fotobehang is mooi voor bijvoorbeeld in de slaapkamer, woonkamer, kantoor, bar of eetkamer. Wil jij dit fotobehang op jouw muur? Geef de maten van je muur door. Ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Dat is het voordeel dat bij ons elk behang op maat gemaakt wordt. Ook is het mogelijk om je behang in een stuk geleverd te krijgen. Zo heb je geen last van naden.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang steden wit beeld Martin Luther King

  Bar, Eetkamer, Kantoor, Monumenten, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer

  Fotobehang van een wit beeld van Martin Luther King. Martin Luther King was een Amerikaanse baptistendominee, politiek leider en een van de prominentste leden van de Afro-Amerikaanse burgerrechtenbeweging. Zijn oorspronkelijk naam was Michael King, net als zijn vader. Toen het gezin naar Duitsland reisde, heeft zijn vader beide namen veranderd als eerbetoon aan de Duitse kerkhervormer Maarten Luther. Dit fotobehang van Martin Luther King is mooi voor bijvoorbeeld in de slaapkamer, woonkamer, kantoor, bar of eetkamer. Wil jij dit fotobehang op je muur? Plaats je bestelling gemakkelijk online. Als je de maten van jouw muur doorgeeft, maken wij het precies voor je op maat. Ook zenden we het kosteloos naar je op.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang gebouwen monument Johann Stauss

  Bar, Eetkamer, Kantoor, Keuken, Monumenten, Steden en Landen, Woonkamer

  Fotobehang met het monument van Johann Stauss. Het Johann Strauss-monument is een monument in het Weense stadspark dat gewijd is aan Johann Strauss jr. Het bevindt zich in de buurt van de Kursalon Hübner. Het is een verguld bronzen standbeeld en vertoont een vioolspelende Strauss in een staande houding. Wil jij dit behang in bijvoorbeeld je woonkamer, keuken, kantoor, bar of eetkamer. Bij ons kun je deze afbeelding op verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen. Heeft jouw muur niet dezelfde verhoudingen als de foto, dan kun je ook een deel van de afbeelding gebruiken. Geef online jouw maten door en wij maken het precies voor je op maat!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang stad Brussel Stadhuis

  Bar, Eetkamer, Kantoor, Monumenten, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer

  Fotobehang van het stadhuis van Brussel. Het stadhuis van Brussel is het historische raadhuis van de stad Brussel. Het gebouw op de Grote Markt wordt beschouwd als een meesterwerk van flamboyante gotiek en staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO als onderdeel van de inschrijving van de Grote Markt. Dit behang is fraai voor bijvoorbeeld in de slaapkamer, woonkamer, kantoor, bar of eetkamer. Bij ons kun je deze afbeelding op verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen. Heeft jouw muur niet dezelfde verhoudingen als de foto, dan kun je ook een deel van de afbeelding gebruiken. Geef online jouw maten door en wij maken het precies voor je op maat!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang skyline New York met Vrijheidsbeeld

  Bar, Eetkamer, Kantoor, Keuken, Monumenten, Steden en Landen, Woonkamer

  Fotobehang van het Vrijheidsbeeld dat te vinden is in New York. Het Vrijheidsbeeld is een standbeeld in de New York Bay. Het beeld staat symbool voor de vrijheid, een van de kernwaarden van de Verenigde Staten en geldt als een teken van verwelkoming van iedereen. Dit fotobehang is fraai voor bijvoorbeeld in de woonkamer, keuken, kantoor, bar of eetkamer. Wil jij dit behang op je muur? Plaats je bestelling gemakkelijk online. Als je de maten van jouw muur doorgeeft, maken wij het precies voor je op maat. Ook zenden we het kosteloos naar je op.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang Parijs Eiffeltoren roze lucht

  Eetkamer, Monumenten, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer

  Fotobehang van de Eiffeltoren in Parijs. De Eiffeltoren is een monument in Parijs en een van bekendste en meest bezochte bezienswaardigheden van Frankrijk. Hij staat aan de linkeroever van de Seine. Dit fotobehang is mooi voor bijvoorbeeld in de eetkamer, woonkamer of slaapkamer. Wil jij dit fotobehang op je muur? Plaats je bestelling gemakkelijk online. Als je de maten van jouw muur doorgeeft, maken wij het precies voor je op maat. Ook zenden we het kosteloos naar je op.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang Rome Colosseum in de schemer

  Eetkamer, Monumenten, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer

  Fotobehang van het Colosseum in Rome. Eigenlijk heet het Colosseum het Flavisch Amfitheater, maar onder die naam is het niet zo bekend. Het Colosseum was het grootste amfitheater in het Romeinse Rijk en is gebouwd in de 1e eeuw na Christus. Wil jij dit behang bijvoorbeeld in je eetkamer, woonkamer of slaapkamer? Geef dan online jouw maten door en wij zorgen er voor dat het behang precies voor je op maat wordt gemaakt. Bij ons kun je deze afbeelding op een verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang steden Sagrada Familia Basiliek

  Eetkamer, Monumenten, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer

  Fotobehang van de Sagrada Familia Basiliek. De Sagrada Familia Basiliek is een basiliek in aanbouw in Barcelona, Catalonië, Spanje. Het ontwerp is van Antoni Gaudí. In 1882 werd de eerste steen gelegd. Sindsdien is er bijna constant aan de kerk gewerkt en in 2026 moet de Sagrada Familia af zijn. Sagrada Familia betekent ‘Basiliek en Boetetempel van de Heilige Familie’. Dit behang is mooi voor bijvoorbeeld in de eetkamer, woonkamer of slaapkamer. Wil jij dit behang op je muur? Plaats je bestelling gemakkelijk online. Als je de maten van jouw muur doorgeeft, maken wij het precies voor je op maat. Ook zenden we het kosteloos naar je op.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang gebouwen Chinese Muur door de bergen

  Eetkamer, Monumenten, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer

  Fotobehang waarop de Chinese Muur door de bergen te zien is. De Chinese Muur of Grote Muur is een uit aarde en stenen opgetrokken verdedigingslinie in het noorden van China. De ruim 21.000 kilometer lange muur, die in het Chinees lange muur van 10.000 li heet, moest het Chinees Keizerrijk beschermen tegen vijandelijke nomadische ruitervolkeren. Dit behang is erg mooi voor bijvoorbeeld in je woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Wil jij dit fotobehang op jouw muur? Geef de maten van je muur door. Ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Dat is het voordeel dat bij ons elk behang op maat gemaakt wordt. Ook is het mogelijk om je behang in een stuk geleverd te krijgen. Zo heb je geen last van naden.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang stad poort Siegestor in München

  Bar, Eetkamer, Kantoor, Monumenten, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer

  Fotobehang waarop de Siegestor poort te zien is. De Siegestor is een Triomfboog in de Beierse hoofdstad München en werd gebouwd tussen 1843 en 1850, door de architect Friedrich von Gärtner. Hij bouwde de toren in opdracht van mecenas koning Lodewijk I van Beieren, de toenmalige Koning van het Koninkrijk Beieren. Wil jij dit fotobehang op jou muur? Dit behang is fraai voor bijvoorbeeld in je slaapkamer, woonkamer, kantoor, bar of eetkamer. Bij ons kun je deze afbeelding op verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen. Heeft jouw muur niet dezelfde verhoudingen als de foto, dan kun je ook een deel van de afbeelding gebruiken. Geef online jouw maten door en wij maken het precies voor je op maat!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang gebouwen oude kamer

  Bar, Eetkamer, Kantoor, Keuken, Monumenten, Steden en Landen, Woonkamer

  Fotobehang waarop een oude kamer is te zien van een gebouw, die vervallen is. Midden in de kamer is een tafel te zien en links in de kamer is een kast te zien. Bij de ramen zijn spinnenwebben te zien. Wil jij dit behang van een oude kamer op jouw muur? Dit behang is mooi voor bijvoorbeeld in de woonkamer, keuken, kantoor, bar, hal of eetkamer. Bij ons kun je deze afbeelding op een verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen. Heeft jouw muur niet dezelfde verhoudingen als de foto, dan kun je ook een deel van de afbeelding gebruiken. Geef online jouw maten door en wij maken het precies voor je op maat!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang Rome Colosseum van onderen gezien

  Bar, Eetkamer, Kantoor, Monumenten, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer

  Fotobehang met daarop de Colosseum uit Rome van onderen gezien. Het Flavisch Amfitheater, beter bekend als het Colosseum, is gebouwd in de 1e eeuw na Christus. Het Coloseum was het grootste amfitheater in het Romeinse Rijk. Wil jij dit behang in bijvoorbeeld je slaapkamer, woonkamer, kantoor, bar of eetkamer, maar twijfel je of het wel past? Geen zorgen want wij maken het behang precies voor je op maat. Wil je een wat neutraler behang aan je muur? Dan kun je de afbeelding ook omzetten in zwart-wit. Plaats je bestelling gemakkelijk online!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang stad Toren van Pisa vanaf onderen gezien

  Bar, Eetkamer, Kantoor, Monumenten, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer

  Fotobehang met daarop de Toren van Pisa van onderaf. De Toren van Pisa is de vrijstaande klokkentoren behorend tot de kathedraal van Pisa. De toren is een van de onderdelen van de Piazza dei Miracoli. Bouwmeesters waren Guglielmo en Bonanno Pisano. De 55,85 meter hoge toren staat zo’n 4 meter uit het lood. Door de scheefstand trekt de toren veel toeristische bezoekers. Wil jij dit behang bijvoorbeeld in je slaapkamer, woonkamer, kantoor, bar of eetkamer? Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Wil jij dit fotobehang ook bij jou op de muur? Geef de maten van je muur door. Ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Dat is het voordeel dat bij ons elk behang op maat gemaakt wordt.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang Rome Colosseum

  Eetkamer, Monumenten, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer

  Fotobehang met daarop het Colosseum uit Rome. Het Flavisch Amfitheater, beter bekend als het Colosseum is gebouwd in de 1e eeuw na Christus. Het Coloseum was het grootste amfitheater in het Romeinse Rijk. Wil jij dit behang in bijvoorbeeld je woonkamer, eetkamer of slaapkamer? Geef dan online jouw maten door en wij zorgen er voor dat het behang precies voor je op maat wordt gemaakt. Bij ons kun je deze afbeelding op een verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang stad historisch herkenningspunt Partenon

  Bar, Eetkamer, Kantoor, Keuken, Monumenten, Steden en Landen, Woonkamer

  Fotobehang stad met daarop het historische herkenningspunt Partenon. Het Parthenon was de tempel voor Athena Parthenos, die de beschermgodin was van de stad Athene, op de Akropolis van Athene. De tempel vormt het hoogtepunt van de Atheense bouwkunst in de klassieke periode van de 5e eeuw voor Christus. Wil jij dit steden behang in bijvoorbeeld je woonkamer, keuken, kantoor, bar, hal of eetkamer, maar twijfel je of het wel past? Geen zorgen want wij maken het behang precies voor je op maat. Wil je een wat neutraler behang aan je muur? Dan kun je de afbeelding ook omzetten in zwart-wit. Plaats je bestelling gemakkelijk online!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang stad Toren van Pisa, Italië

  Deur, Hal, Monumenten, Slaapkamer, Smalle muur, Steden en Landen, Woonkamer

  Fotobehang met daarop de Toren van Pisa. De Toren van Pisa is de vrijstaande klokkentoren behorend tot de kathedraal van Pisa. De toren is een van de onderdelen van de Piazza dei Miracoli. Bouwmeesters waren Guglielmo en Bonanno Pisano. De 55,85 meter hoge toren staat zo’n 4 meter uit het lood. Door de scheefstand trekt de toren veel toeristische bezoekers. Dit behang komt goed tot zijn recht op een smalle muur of bijvoorbeeld een deur. Wil jij dit fotobehang in bijvoorbeeld jouw slaapkamer of woonkamer. Geef dan online jouw maten door en wij zorgen er voor dat het behang precies voor je op maat wordt gemaakt. Bij ons kun je deze afbeelding op een verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang stad moskee Sultan Ahmetmoskee in Istanboel

  Bar, Eetkamer, Kantoor, Monumenten, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer

  Fotobehang met daarop de Sultan Ahmetmoskee uit Istanboel. Linksachter de moskee zie je de stad Istanboel. De Sultan Ahmetmoskee ook wel de Blauwe Moskee genoemd ligt in Istanboel. De naam ‘Blauwe Moskee’ wordt hoofzakelijk internationaal gebruikt vanwege de vele blauwe tegels uit het stadje ?znik die te zien zijn aan de binnenkant van de moskee. Van buiten is de moskee grijs van kleur. Wil jij dit behang in jouw slaapkamer, woonkamer, kantoor, bar of eetkamer? Geef dan online jouw maten door en wij zorgen er voor dat het behang precies voor je op maat wordt gemaakt. Bij ons kun je deze afbeelding op een verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang steden Sagrada Familia in de avond

  Bar, Eetkamer, Kantoor, Monumenten, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer

  Fotobehang met daarop Sagrada Familia in de avond. Sagrada Familia is een basiliek in aanbouw in Barcelona, Catalonië, Spanje naar een ontwerp van Antoni Gaudí. De naam betekent ‘Basiliek en Boetetempel van de Heilige Familie’. In 1882 werd de eerste steen gelegd en sindsdien wordt er aan de kerk gebouwd. Alleen tijdens de Spaanse Burgeroorlog is er een aantal jaar niet aan de bouw gewerkt. In 2026 moet de Sagrada Familia af zijn. Wil jij dit behang in je slaapkamer, woonkamer, kantoor, bar of eetkamer? Geef dan online jouw maten door en wij zorgen er voor dat het behang precies voor je op maat wordt gemaakt. Bij ons kun je deze afbeelding op een verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang Rome antieke tempel Pantheon

  Bar, Eetkamer, Kantoor, Keuken, Monumenten, Steden en Landen, Woonkamer

  Fotobehang met daarop de Pantheon tempel. Pantheon is een antieke tempel in Rome die herbouwd is in de 2e eeuw na Christus. De tempel heeft een ouderwetse uitstraling. Wil jij dit fotobehang in je woonkamer, keuken, kantoor, bar of eetkamer? Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Daardoor past het altijd. Bij ons kun je deze afbeelding op een verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang gebouwen standbeeld Christus de verlosser in Brazilië

  Bar, Eetkamer, Kantoor, Monumenten, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer

  Fotobehang met daarop het standbeeld van Christus de verlosser. Christus de verlosser is een groot standbeeld van Jezus Christus in de wijk Alto da Boa Vista in de stad Rio de Janeiro in Brazilië. Het beeld is 38 meter hoog en staat op de 710 meter hoge berg Corcovado, uitkijkend over de stad Rio de Janeiro. Ook behoort het standbeeld tot de zeven nieuwe wereldwonderen. Op dit fotobehang zie je het beeld van bovenaf. Daardoor kun je goed zien hoe groot het beeld is. Wil jij dit standbeeld behang aan je muur, maar twijfel je of het wel past? Geen zorgen want wij maken het behang precies voor je op maat. Wil je een wat neutraler behang aan je muur? Dan kun je de afbeelding ook omzetten in zwart-wit. Plaats je bestelling gemakkelijk online.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang gebouwen monument Taj Mahal in India

  Bar, Eetkamer, Kantoor, Monumenten, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer

  Fotobehang met daarop het Taj Mahal monument uit India. De Taj Mahal in India wordt gezien als de ultieme liefdesverklaring. Het is dus geen tempel zoals vaak wordt gedacht, maar een grafmonument. Het monument is gebouwd door de Indiase grootmogol Shah Jahan. Hij liet het bouwen voor Mumtaz Mahal, zijn hoofdechtgenote. Zij overleed in 1631 in het kraambed. De Taj Mahal is helemaal symmetrisch opgezet. De weerspiegeling van het gebouw in het water versterkt dit. Wil jij de Taj Mahal aan je muur in bijvoorbeeld je slaapkamer, woonkamer, eetkamer of kantoor? Geef dan online jouw maten door en wij zorgen er voor dat het behang precies voor je op maat wordt gemaakt. Bij ons kun je deze afbeelding op een verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang steden monument Jefferson Memorial

  Bar, Eetkamer, Hal, Kantoor, Keuken, Monumenten, Steden en Landen, Woonkamer

  Fotobehang met daarop het Jefferson Memorial monument. Het Jefferson Memorial is een monument in het West Potomac Park in de omgeving van de National Mall in Washington D.C. ter ere van de derde president Thomas Jefferson. Op het behang zijn prachtige roze bladeren te zien. Het monument ligt aan een stuk water. De natuur rondom het monument is erg fraai. Wil jij dit fotobehang in bijvoorbeeld je keuken, kantoor, bar, hal of eetkamer? Geef dan online jouw maten door en wij zorgen er voor dat het behang precies voor je op maat wordt gemaakt. Bij ons kun je deze afbeelding op een verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang Egypte piramide Sfinx van Gizeh

  Bar, Eetkamer, Kantoor, Monumenten, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer

  Fotobehang met daarop een Egyptische piramide. Voor de piramide is een Sfinx van Gizeh te zien . De Sfinx van Gizeh is het grootste en bekendste beeld van een sfinx ter wereld. Een sfinx is een mythisch wezen dat voorkomt in verschillende culturen. Op het behang is te zien dat de Egyptische piramide druk bezocht wordt. Dit fotobehang is mooi voor in bijvoorbeeld een slaapkamer, woonkamer, kantoor, bar of eetkamer. Wil jij dit fotobehang op je muur, maar twijfel je of het wel past? Geen zorgen want wij maken het behang precies voor je op maat. Wil je een wat neutraler behang aan je muur? Dan kun je de afbeelding ook omzetten in zwart-wit. Plaats je bestelling gemakkelijk online!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang Egypte gang Pyramide

  Bar, Eetkamer, Hal, Kantoor, Keuken, Monumenten, Steden en Landen, Woonkamer

  Fotobehang van een gang uit een Egyptische piramide. Op de muur zijn allerlei patronen te zien. Vanuit de ingang schijnt volop de zon naar binnen. Het lijkt net of jezelf op de trap staat bij dit fotobehang en dat maakt dit behang uniek. Wil jij dit bijzondere fotobehang bijvoorbeeld in je woonkamer, eetkamer, keuken, bar of hal? Geef dan online jouw maten door en wij zorgen er voor dat het behang precies voor je op maat wordt gemaakt. Bij ons kun je deze afbeelding op een verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang Egypte piramides oud

  Eetkamer, Monumenten, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer

  Fotobehang met daarop meerdere oude piramides van verschillende formaten. Een Egyptische piramide is een piramide gebouwd als grafmonument voor farao’s, de toenmalige heersers van het oude Egypte. Wil jij dit fotobehang in bijvoorbeeld je woonkamer, eetkamer of slaapkamer? Geef dan online jouw maten door. Als je de maten hebt doorgegeven zorgen wij ervoor dat het precies voor je op maat wordt gemaakt. Bij ons kun je uit 5 verschillende materialen kiezen. Een deel wordt geleverd op rollen en een deel als naadloos behang. Dat houdt in dat je helemaal geen naden hebt.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang Egypte, Sfinx met Piramiden van Gizeh

  Bar, Eetkamer, Kantoor, Monumenten, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer

  Fotobehang van een Egyptische piramide met een hoofd. Op de achtergrond zie je nog twee andere piramides. Een Egyptische piramide is een piramide gebouwd als grafmonument voor farao’s, de toenmalige heersers van het oude Egypte. Wil jij dit fotobehang in bijvoorbeeld je slaapkamer, woonkamer, kantoor, bar of eetkamer? Plaats je bestelling gemakkelijk online. Als je daar de maten van jouw muur doorgeeft, maken wij het precies voor je op maat. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang stad Monument voor de Afrikaanse Wedergebooorte

  Eetkamer, Monumenten, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer

  Fotobehang met daarop een stadsmonument voor de Afrikaanse wedergeboorte. Het Monument voor de Afrikaanse Wedergeboorte is een bronzen beeld op een 100 meter hoge heuvel in de Senegalese hoofdstad Dakar, dat uitkijkt over de Atlantische Oceaan. Wil jij dit fotobehang in je eetkamer, woonkamer of slaapkamer? Plaats je bestelling gemakkelijk online. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Wil je een wat neutraler behang aan je muur? Dan kun je de afbeelding ook omzetten in zwart-wit.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang Rome Trevifontein

  Eetkamer, Monumenten, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer

  Fotobehang met daarop de Trevifontein in Rome. De Trevifontein is de grootste en bekendste fontein van Rome. De fontein is circa 26 meter hoog en ongeveer 22 meter breed. De werkzaamheden van deze fontein zijn gestart in 1732. Dit behang is mooi voor in bijvoorbeeld de eetkamer, woonkamer of slaapkamer. Wil jij dit fotobehang ook op je muur? Plaats je bestelling gemakkelijk online. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang. Wil je een wat neutraler behang aan je muur? Dan kun je de afbeelding ook omzetten in zwart-wit.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang stad herdenkingsmonument Statua di Vittorio Emanuele

  Bar, Eetkamer, Kantoor, Monumenten, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer

  Fotobehang met daarop het Statua di Vittorio Emanuele herdenkingsmonument. Dit monument is te bewonderen in Milaan. Op de achtergrond zie je ook een prachtige kathedraal met daarboven de zonsondergang. Dit fotobehang is fraai voor in een bijvoorbeeld een slaapkamer, woonkamer, kantoor, bar of eetkamer. Bestel gemakkelijk je behang bij ToF. Ons behang wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Ons behang is leverbaar in 5 verschillende materialen. Daarbij kun je kiezen uit naadloos behang (Airtex, WalltexPro) en behang op rollen (vliesbehang en vinylbehang). Ook hebben wij nog ander behang van landkaarten.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang stad beeld Pamyatnik in Moskou

  Hal, Monumenten, Slaapkamer, Smalle muur, Steden en Landen, Woonkamer

  Fotobehang van het monument Pamyatnik in Moskouw. Het beeld maakt een soort dansende beweging. Op de achtergrond is een bewolkte lucht te zien. Dit fotobehang is mooi voor in bijvoorbeeld een hal, slaapkamer of woonkamer. Op een smalle muur komt dit behang het best tot zijn recht. Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Daardoor past het altijd. Bij ons kun je deze afbeelding op een verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang stad Washington Monument

  Bar, Kantoor, Monumenten, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer

  Fotobehang met daarop het monument van Washington. Dit monument is gebouwd in 1888 en is maar liefst 169 meter hoog. Op de achtergrond is een prachtige lucht te zien. Dit fotobehang is erg fraai voor in bijvoorbeeld een slaapkamer, woonkamer, bar of kantoor. Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Daardoor past het altijd. Bij ons kun je deze afbeelding op een verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang steden monument Christus Koning

  Bar, Kantoor, Monumenten, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer

  Fotobehang met daarop het monument van Christus Koning. Op het behang is buiten het fraaie standbeeld ook een prachtig uitzicht te zien. Dit fotobehang is een echte blikvanger voor in bijvoorbeeld de slaapkamer, woonkamer, kantoor of bar. Bestel gemakkelijk je behang bij ToF. Ons behang wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Ons behang is leverbaar in 5 verschillende materialen. Daarbij kun je kiezen uit naadloos behang (Airtex, WalltexPro) en behang op rollen (vliesbehang en vinylbehang). Ook hebben wij nog ander behang van landkaarten.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang steden beeld Martin Luther King

  Bar, Kantoor, Monumenten, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer

  Behang met daarop een beeld van Martin Luther King. Martin Luther King was een Amerikaanse baptistendominee, politiek leider en een van de prominentste leden van de Afro-Amerikaanse burgerrechtenbeweging. Waar de Amerikaan vooral om bekend staat is zijn uitspraak ?I have a dream?. De achtergrond van het behang is zwart. Dit behang is fraai voor in bijvoorbeeld de slaapkamer, woonkamer, kantoor of bar. Wil jij dit behang op je muur? Plaats je bestelling gemakkelijk online. Als je de maten van jouw muur doorgeeft, maken wij het precies voor je op maat. Ook zenden we het kosteloos naar je op.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
×