Filter

Product

product
 • ToF Behangcirkel dieren tijger in de sneeuw

  Behangcirkels, Dieren

  Op deze behangcirkel zie je een tijger die rondspringt in de sneeuw. Door de manier waarop die gefotografeerd is, lijkt het alsof hij de kamer inspringt. Met deze behangcirkel heb je echt een blikvanger in huis. Dus bestel ‘m snel. Al onze behangcirkels zijn leverbaar in verschillende formaten: 60, 80, 100 en 120 centimeter. Behangcirkels worden gemaakt van het zelfklevende materiaal Gekkotex. Daarom heb je geen lijm nodig en kun je de behangcirkel gemakkelijk verwijderen en ergens anders weer opplakken.

  Product bekijken
  Vanaf
  39.00
 • ToF Behangcirkel dieren tijger

  Behangcirkels, Dieren

  Behangcirkel met daarop een tijger in oranjetinten. Door deze kleurcombinatie heeft deze behangcirkel een warme uitstraling. De tijger op deze behangcirkel loopt rond in een veld. Achter de tijger zie je een vervaagde achtergrond met daarin wat bomen. Doordat alleen de tijger scherp in beeld is, springt deze er echt uit. De tijger heeft zijn bek open en kijkt ergens naar. Wat is niet te zien op de foto. Wil jij deze behangcirkel? Bij ons kun je uit 4 formaten kiezen: 60, 80, 100 en 120 centimeter. Al onze behangcirkels worden gemaakt van Gekkotex. Dit materiaal is zelfklevend. Hierdoor kun je de behangcirkel gemakkelijk verwijderen en ergens anders weer opplakken.

  Product bekijken
  Vanaf
  39.00
 • ToF Behangcirkel dieren tijger portret zwart-wit

  Behangcirkels, Dieren

  Een prachtige close-up van een tijger. De behangcirkel is in het zwart-wit met een zwarte achtergrond. Door de compositie en de lichtinval wordt je aandacht naar het midden van de behangcirkel getrokken. Deze prachtige behangcirkel is leverbaar met een doorsnee van 60, 80, 100 en 120 centimeter. Daarnaast wordt het behangcirkel op Gekkotex gedrukt. Dit materiaal is zelfklevend. Hierdoor kun je de behangcirkel gemakkelijk verwijderen en ergens anders weer opplakken.

  Product bekijken
  Vanaf
  39.00
 • ToF Behangcirkel dieren tijger met knipoog

  Behangcirkels, Dieren

  Behangcirkel met daarop een tijger die dreigend op je afloopt. De tijger kijkt in de lens van de camera, waardoor die nog dreigender over komt. Wat ook opvalt is dat de tijger zijn linkeroog dicht heeft. Deze behangcirkel is leverbaar in verschillende formaten: 60, 80, 100 en 120 centimeter. Bestel je deze behangcirkel in de grootste maat dan komt de tijger nog dreigender over. Al onze behangcirkels worden gemaakt van Gekkotex. Dit materiaal is zelfklevend. Hierdoor kun je de behangcirkel gemakkelijk verwijderen en ergens anders weer opplakken.

  Product bekijken
  Vanaf
  39.00
 • ToF behang kinderen aanval middeleeuwse ridders

  Jongenskamer, Kinderkamer, Mensen, Middeleeuws

  Op dit fotobehang zie je een aanval van ridders. Op de achtergrond zie je een kasteel dat de ridders willen veroveren. Sommige ridders zitten op paarden. Ook in de middeleeuwen vochten paard en ruiter/ridder tezamen, man tegen man, in de vele oorlogen. Daarom was het van het grootste belang dat het paard soepel, wendbaar en snel was en op de lichtste hulp reageerde. Bovendien moest hij sterk worden om de ruiter met zijn harnas te kunnen dragen. Dit stoere behang is fraai voor in bijvoorbeeld een kinderkamer of jongenskamer. Je kunt bij ons uit 5 verschillende materialen kiezen, waaronder verschillende soorten naadloos behang.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kinderen middeleeuwse strijd

  Jongenskamer, Kinderkamer, Mensen, Middeleeuws

  Op dit stoere behang zie je een illustratie met daarop ridders die aan het strijden zijn. Een aantal ridders zit op paarden. Op de achtergrond zie je gewelven en een stukje van een stadsmuur. Het behang is erg kleurrijk. Vooral het geel en rood valt erg op, omdat er ook veel grijs in de afbeelding zit. Dit leuke behang kan goed in ene kinderkamer. Bij ons kun je deze afbeelding op een verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kind middeleeuwse ridders tegen andere ridders

  Jongenskamer, Kinderkamer, Mensen, Middeleeuws

  Op dit behang zie je een aanval van middeleeuwse ridders die in strijd gaan tegen de Johanniter ridders. De middeleeuwse ridders wilden hier Jeruzalem veroveren. Jeruzalem staat bekend als een stad die voor drie godsdiensten heilig is: het christendom (omdat Jezus hier is gestorven), het jodendom (omdat hier de tempel van de Joden stond, hier is alleen nog de Klaagmuur van over) en de islam. Dit stoere behang is mooi voor bijvoorbeeld in een jongenskamer of kinderkamer. Als je bij ons behang bestelt, wordt dit op maat voor jou gemaakt, waarbij je zelf kunt kiezen welk materiaal je wilt. Het is leverbaar als behang op rollen of als naadloos behang.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kind middeleeuws leger met speren

  Jongenskamer, Kinderkamer, Mensen, Middeleeuws, Smalle muur, Tienerkamer

  Op dit fotobehang zie je een middeleeuws leger die hun speren omhoog houden. Aan sommige speren hangt een rode vlag. Dit betekent dat ze willen laten zien dat ze gevaarlijk zijn. Met dit behang maak je van een saaie muur een echte blikvanger. Dit behang past goed in bijvoorbeeld een tienerkamer, jongenskamer of kinderkamer. Omdat de afbeelding staand is staat het ook mooi op een smalle muur. Bij ons kun je uit 5 verschillende materialen kiezen. Een deel wordt geleverd op rollen en een deel als naadloos behang. Dat houdt in dat je helemaal geen naden hebt.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang kinderen middeleeuwse zwaarden

  Jongenskamer, Kinderkamer, Mensen, Middeleeuws, Tienerkamer

  Op dit zwart-witte fotobehang zie je prachtige middeleeuwse zwaarden. De zwaarden lijken uit een zwart gat in het midden te komen. Lijkt het jou mooi om dit behang aan je muur te hebben? Dat kan! Dit behang is fraai voor in een kinderkamer of jongenskamer. Dus wacht niet langer en bestel deze blikvanger. Vul je maten in van jouw muur en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang jij nodig hebt. Ook kun je zelf bepalen of je het behang als een stuk of op rollen wilt.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang trappen schilderachtig uitzicht

  Eetkamer, Hal, Steden en Landen, Trappen

  Op dit prachtige fotobehang trappen zie je een schilderachtig uitzicht in Forza d’Agrò, een pittoresk stadje in de provincie Messina in Sicilië, Zuid-Italië. In het stadje wonen zo’n 874 inwoners. Het stadje ligt 420 meter boven zeeniveau. Wil je dit behang op je muur hebben? Dat kan! Bij ons kun je uit 5 verschillende materialen kiezen. Een deel wordt geleverd op rollen en een deel als naadloos behang. Dat houdt in dat je helemaal geen naden hebt. Geef online jouw maten door en wij maken het precies voor je op maat!

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang wereldkaart in blauw

  Landkaarten, Steden en Landen, Tienerkamer, Woonkamer

  Op dit behang zie je een kaart van de wereld in het blauw met een witte achtergrond. De landen worden met witte lijnen aangegeven. Daardoor is duidelijk te zien waar bijvoorbeeld Nederland ligt. Dit behang heeft een minimalistische uitstraling, doordat er geen name van de landen zijn aangegeven. Zou je deze afbeelding groot op je muur plakken, dan heb je zeker een eyecatcher in huis. Wij maken al ons behang op maat. Vul de maten van je muur in en ons systeem rekent uit hoeveel behang je nodig hebt. Ook kan je bij ons deze afbeelding op een verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang landkaart Schotland in blauw

  Landkaarten, Steden en Landen, Tienerkamer

  Op dit behang zie je de kaart van Schotland in blauw met een witte achtergrond. Dit behang heeft een minimalistische uitstraling. Onderaan de kaart staat de tekst Scotland. Wil je die tekst er niet op hebben, dan kun je tijdens het bestellen de afbeelding zo snijden dat dat eraf valt Dit behang is leuk voor bijvoorbeeld een tienerkamer. Vul de maten van je muur in en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang jij nodig hebt. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Ook kun je kiezen hoe je het behang geleverd wilt hebben. In banen op behangrollen of als naadloos behang.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang wereldkaart in goud

  Eetkamer, Landkaarten, Steden en Landen, Woonkamer

  Op dit behang zie je een wereldkaart in het goud met een witte achtergrond. Dit behang heeft een minimalistische, maar toch chique uitstraling. Boven de kaart staat de World map. Wil jij deze tekst er niet op hebben, dan kun je tijdens het bestellen de afbeelding nog zo bijsnijden dat het er niet op komt. Dit behang is fraai voor in bijvoorbeeld de woonkamer of slaapkamer. Bij ons kun je deze afbeelding op een verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen. Het is leverbaar als behang op rollen of als naadloos behang.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang wereldkaart met driehoeken

  Eetkamer, Landkaarten, Steden en Landen, Tienerkamer

  Op dit behang zie je een kaart van de wereld met daarop de randen van de verschillende continenten met daarin allerlei driehoeken. De illustratie is donkerblauw met lichtblauwe lijnen. Lijkt het jou mooi om dit behang aan je muur te hebben? Dan ben je bij ToF aan het juiste adres. Vul de maten van je muur in en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang jij nodig hebt. Ook is het mogelijk om je behang in een stuk geleverd te krijgen. Zo heb je geen last van naden.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang wereldkaart klassiek

  Landkaarten, Slaapkamer, Steden en Landen, Woonkamer

  Op dit behang zie je een prachtige klassieke wereldkaart in lichtbruin. De kaart oogt ouderwets. Op de kaart staan illustratie in de landen en het water, zoals een zeilschepen en beren. Lijkt het jou mooi om deze klassieke wereldkaart bijvoorbeeld in je slaapkamer of woonkamer op je muur te hebben? Dat kan! Vul de maten van je muur in en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang jij nodig hebt. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang landkaart getekende kaart van Ierland

  Babykamer, Kinderkamer, Landkaarten, Steden en Landen

  Op dit behang zie je een mooi getekende kaart van Ierland. Op de kaart zijn ook bepaalde bezienswaardigheden aangegeven. Ook zie je in het water bootjes varen en orka?s zwemmen. Deze kaart past goed op een muur in een slaapkamer van een kind. Wil jij dit behang voor een kinderkamer bestellen? Vul de maten van de muur in en ons systeem rekent uit hoeveel behang je nodig hebt. Bij ons kun je deze afbeelding op een verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang wereldkaart gedetailleerd

  Landkaarten, Steden en Landen, Tienerkamer, Woonkamer

  Behang met een gedetailleerde illustratie van een wereldkaart. De landen hebben verschillende kleuren. Vanwege de kleine details komt dit behang het beste tot zijn recht op een grote muur. Wil je dit behang bijvoorbeeld in je woonkamer? Dat kan! Vul de maten van je muur in en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang wereldkaart met communicatielijnen

  Kantoor, Landkaarten, Steden en Landen, Tienerkamer, Woonkamer

  Op dit behang zie je een kaart van de wereld met communicatielijnen en -punten in donkerblauw met lichtblauw. Dit prachtige behang is een mooie toevoeging aan jouw interieur. Je maakt met dit behang van een saaie muur een echte blikvanger. Wil je dit behang in je woonkamer op een muur plakken, maar past de kleur van de afbeelding niet zo goed bij je interieur? Dan kun je deze omzetten naar zwart-wit. Al ons behang wordt op maat gemaakt. Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang landkaart van Nederland

  Kinderkamer, Landkaarten, Steden en Landen

  op dit behang zie je de kaart van Nederland waar bijna alle hoofdsteden van de verschillende provincies op te zien zijn. Op de kaart is de hoofdstad van Nederland(Amsterdam) duidelijk aangegeven. Ook is er een klein deel van Duitsland en België te zien. De kaart is in de kleuren groen, geel en blauw. Wil jij deze prachtige afbeelding van de Nederlandse kaart op de muur van een van je kinderen? Vul jouw maten in op onze website en het systeem rekent automatisch uit hoeveel behang jij nodig hebt. Past dit behang niet op jouw muur? We hebben ook nog ander behang met landkaarten.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang landkaart met Europese landen

  Kantoor, Kinderkamer, Landkaarten, Steden en Landen, Tienerkamer

  Op dit behang zie je kaart van Europa. De landen hebben verschillende kleuren blauw. De achtergrond is wit. Dit behang is leuk voor een kinderkamer of tienerkamer, maar kan ook op kantoor Wil jij dit behang voor een van jouw kinderen of je werk? Dat kan! Al ons behang wordt op maat gemaakt. Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Daardoor past het altijd. Bij ons kun je deze afbeelding op een verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang wereldbol met vlaggen

  Kinderkamer, Landkaarten, Steden en Landen, Tienerkamer

  Op dit behang zie je een de wereldbol met vlaggen van verschillende Europese landen op een witte achtergrond. Wil jij dit behang voor de slaapkamer een van jouw kinderen? Dan ben je bij ToF op de juiste plek. Al ons behang wordt op maat gemaakt. Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Daardoor past het altijd. Als je bij ons fotobehang bestelt, wordt dit op maat voor jou gemaakt, waarbij je zelf kunt kiezen welk materiaal je wilt. Ook kun je dit behang bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang wereldkaart in kleur

  Kinderkamer, Landkaarten, Steden en Landen, Tienerkamer

  Op dit behang zie je een prachtig uitzicht van de wereld in kleur vanuit de ruimte. Elementen van deze afbeelding zijn geleverd door NASA. Lijkt deze gedetailleerde fysieke wereldkaart op wereldwijde satellietfoto jou mooi? Dan kan je de ToF Behang wereldkaart in kleur bij ons op 5 verschillende materialen laten drukken: vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Bij ons kun je ook kiezen hoe je het behang geleverd wilt hebben. In banen op behangrollen of als naadloos behang.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang landkaart Ierland close-up

  Hal, Landkaarten, Slaapkamer, Steden en Landen

  Op dit behang zie je een close-up van de landkaart van Ierland in kleur. Op de kaart zijn alle stad en rivier namen ook te zien. De hoofdstad Dublin wordt ook duidelijk aangegeven. Wil jij dit behang op je muur? Wij maken al ons behang op maat. Is jouw muur wat minder breed dan de afbeelding, dan kun je deze nog bijsnijden. Je kunt kiezen uit 5 verschillende materialen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang wereldkaart middeleeuwse stijl

  Hal, Kinderkamer, Landkaarten, Steden en Landen

  Op dit behang zie je een oude kaart met daarop de wereld. Noord-Amerika en Zuid-Amerika zijn in een cirkel verwerkt. In een andere cirkel zit Europa, Azië en Australië. Boven deze twee cirkels staat in het midden een kleinere cirkel, waarbij je de wereld vanuit het perspectief vanaf de noordpool ziet. Om de cirkels heen staan allerlei illustraties. De kaart is gemaakt door Frederick De Wit en is in 1668 gepubliceerd in Amsterdam. Wil je dit behang op je muur? Vul de maten van je muur in en ons systeem rekent uit hoeveel behang je nodig hebt. Je kunt kiezen uit 5 materialen.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang wereldkaart lidstaten Europese Unie

  Hal, Jongenskamer, Landkaarten, Slaapkamer, Steden en Landen

  Op dit behang wereldkaart zie je een illustratie van een kaart met de lidstaten van de Europese Unie na Brexit. In 2020 vertrok het Verenigd Koninkrijk uit de EU. De landen die nog lid zijn, zijn donkerblauw gekleurd. De andere zijn lichtgrijs. De achtergrond is wit. Speciale gebieden van de lidstaten zijn niet opgenomen in de kaart. Wil je dit behang op jouw muur? Dat kan! Als je bij ons fotobehang bestelt, wordt dit op maat voor jou gemaakt, waarbij je zelf kunt kiezen welk materiaal je wilt. Deze afbeelding van de lidstaten van de Europese Unie na Brexit, komt het best tot zijn recht op een grote muur. Heb jij niet zo’n brede muur en wil je dit prachtige behang toch op je muur? Dan kun je ook een deel van de afbeelding gebruiken. Geef de maten van je muur aan en bepaal zelf de gewenste uitsnede.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang Nederland minimalistische gestippelde bolletjeskaart

  Kantoor, Kinderkamer, Landkaarten, Steden en Landen, Woonkamer

  Bij ToF hebben we allerlei soorten behang. Op dit behang zie je een minimalistische gestippelde bolletjeskaart van Nederland. Lijkt het jou leuk om dit behang bijvoorbeeld in je woonkamer te hebben. Plaats dan snel je bestelling. Al ons behang wordt op maat gemaakt. Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Daardoor past het altijd.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang Nederland gedetailleerd

  Kantoor, Kinderkamer, Landkaarten, Slaapkamer, Steden en Landen

  Op dit behang zie je een mooi gedetailleerde kaart van Nederland in verschillende kleuren. Op het behang zijn alle provincies en steden te zien. Ook worden alle meren, rivieren en de zeeën op de kaart aangegeven. Een klein deel van België en Duitsland zijn ook zichtbaar op de kaart. Dit behang is perfect voor kinderen. Ook kan het op kantoor. Als je bij ons behang bestelt, wordt dit op maat voor jou gemaakt, waarbij je zelf kunt kiezen welk materiaal je wilt. Dit behang kun je bij ons op 5 verschillende soorten materialen laten drukken. Daarbij kun je kiezen tussen behang op rollen en naadloos behang.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • Sample behangcirkel

  Samples

  Onze behangcirkels worden gemaakt van het zelfklevende materiaal Gekkotex. Wil je weten hoe dat er in het echt uitziet? Bestel ons samplepakket. Dit bevat een bedrukt voorbeeld van het materiaal Gekkotex.

  Wij verkopen ook behang op maat. Dat is verkrijgbaar in vijf verschillende materialen. Hiervoor hebben wij een apart samplepakket.

  De kosten van het samplepakket zijn inclusief verzendkosten. De samples worden zonder Track & Trace verzonden.

  Meer informatie over onze materialen vind je op de pagina Dit is ToF.

  Product bekijken
  4.00 4.00
 • Samples behang

  Samples

  Als je bij ons behang bestelt, kun je uit vijf verschillende materialen kiezen. Wil je weten hoe deze materialen er in het echt uitzien? Bestel ons samplepakket. Hierin zitten de volgende materialen:

  • Airtex
  • WalltexPro
  • Vliesbehang
  • Vinylbehang leerlook
  • Vinylbehang textiellook

  De materialen zijn allemaal bedrukt.

  Wij verkopen ook behangcirkels gemaakt van het zelfklevende materiaal Gekkotex. Hiervoor hebben wij een apart samplepakket.

  De kosten van het samplepakket zijn inclusief verzendkosten. De samples worden zonder Track & Trace verzonden.

  Meer informatie over onze materialen vind je op de pagina Dit is ToF.

  Product bekijken
  7.50 7.50
 • ToF behang wereldkaart in groen

  Hal, Jongenskamer, Kinderkamer, Landkaarten, Steden en Landen

  Op dit behang zie je een historische kaart, de Sud-Polar-Karte. Dit is een kaart van de zuidpoolgebieden. Deze kaart laat zien met welke grote precisie de Duitse cartograaf Adolf Stieler te werk ging. De kaart is van 1874. Dit stijlvolle behang is perfect voor een jongenskamer. Wil jij dit behang op je muur hebben? Dat kan! Vul de maten van je muur in en ons systeem rekent uit hoeveel behang je nodig hebt. Je kunt kiezen uit 5 materialen. Ook kun je kiezen tussen levering op rollen of levering als een stuk.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behangcirkel kunst gouden patroon met donkere achtergrond

  Art deco, Behangcirkels
  Product bekijken
  Vanaf
  39.00
 • ToF Behangcirkel kunst schelpen in zwart en goud

  Art deco, Behangcirkels
  Product bekijken
  Vanaf
  39.00
 • ToF Behangcirkel planten gouden en blauwe monsterabladeren

  Behangcirkels, Natuur
  Product bekijken
  Vanaf
  39.00
 • ToF Behangcirkel planten gouden en groene tropische palmbladeren

  Behangcirkels, Natuur
  Product bekijken
  Vanaf
  39.00
 • ToF Behangcirkel bloemen Franse lelie goud, zwart en blauw

  Behangcirkels, Natuur
  Product bekijken
  Vanaf
  39.00
 • ToF Behangcirkel planten tropisch groen, oranje en blauw

  Behangcirkels, Natuur
  Product bekijken
  Vanaf
  39.00
 • ToF Behangcirkel kunst patroon met gouden en blauwe tinten

  Art deco, Behangcirkels
  Product bekijken
  Vanaf
  39.00
 • ToF Behangcirkel kunst luxe geometrische gouden schelpen

  Art deco, Behangcirkels
  Product bekijken
  Vanaf
  39.00
 • ToF Behangcirkel kunst modern geometrisch patroon

  Art deco, Behangcirkels
  Product bekijken
  Vanaf
  39.00
 • ToF Behangcirkel kunst gouden patronen op donkerblauwe achtergrond

  Art deco, Behangcirkels
  Product bekijken
  Vanaf
  39.00
 • ToF Behangcirkel kunst modern patroon in zwart en geel

  Art deco, Behangcirkels
  Product bekijken
  Vanaf
  39.00
 • ToF Behangcirkel kunst overlappende gouden bogen

  Art deco, Behangcirkels
  Product bekijken
  Vanaf
  39.00
 • ToF Behangcirkel kunst geometrisch patroon in goud

  Art deco, Behangcirkels
  Product bekijken
  Vanaf
  39.00
 • ToF Behangcirkel kunst schelpen in blauw en goud

  Art deco, Behangcirkels
  Product bekijken
  Vanaf
  39.00
 • ToF Behang mooi bloemen en vogels groene achtergrond

  Bloemen en planten, Kleuren 2023, Laatste trend, Natuur, Nordic Green, Overige bloemen, Slaapkamer
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang zonsondergang boven zee

  Kleuren 2023, Laatste trend, Natuur, Vining Ivy, Woonkamer, Zonsondergang
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang landschap meer met bergen erachter

  Kantoor, Kleuren 2023, Laatste trend, Landschap, Natuur, Slaapkamer, Vining Ivy
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang bloemen smaragdgroene tuin met rode bloemen

  Bloemen en planten, Kleuren 2023, Laatste trend, Natuur, Overige bloemen, Slaapkamer, Vining Ivy
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang Landschap mistig meer met daarachter bergen

  Kleuren 2023, Laatste trend, Landschap, Natuur, Slaapkamer, Vining Ivy
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang met bloemen en vogels

  Bloemen en planten, Kleuren 2023, Laatste trend, Natuur, Nordic Green, Overige bloemen, Slaapkamer
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang bergen in Filippijnen

  Bergen, Kleuren 2023, Laatste trend, Natuur, Slaapkamer, Vining Ivy, Woonkamer

  Prachtig behang van een uitzicht van bergen in de Filippijnen. Je ziet meerdere bergen achter elkaar. De bergen zijn in verschillende tinten blauw met daarboven een blauwe lucht in een iets lichtere tint. Je ziet verder weinig details. Wil je dit behang op je muur? Bij ons kun je deze afbeelding op een verschillende soorten behang laten drukken. Je kunt kiezen uit vliesbehang, twee soorten vinyl behang (textiel en leerlook), Airtex en WalltexPro. Een deel van deze materialen wordt als naadloos behang geleverd en een deel op behangrollen. Ook wordt al ons behang wordt op maat gemaakt. Geef de maten van jouw muur aan en ons systeem rekent automatisch uit hoeveel behang je nodig hebt. Daardoor past het altijd. Wij hebben ook ander fotobehang met bergen in ons assortiment.

  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang bohemian bloemetjespatroon met bruintinten

  Bohemian, Bohemian, Interieurstijlen, Laatste trend, Slaapkamer, Stijlen 2023, Woonkamer
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang mooi patroon in pastelkleuren

  Bohemian, Bohemian, Interieurstijlen, Laatste trend, Slaapkamer, Stijlen 2023, Woonkamer
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang planten close-up cactus

  Bloemen en planten, Cactussen, Kleuren 2023, Laatste trend, Natuur, Nordic Green, Slaapkamer
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang bloemen cosmos zwart-wit

  Bloemen en planten, Kantoor, Natuur, Overige bloemen, Woonkamer, Zwart-wit
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang zonsondergang in Dode Zee

  Hal, Kantoor, Kleuren 2023, Laatste trend, Natuur, Vining Ivy, Zonsondergang
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang mooi kleurrijk landschap

  Kleuren 2023, Laatste trend, Landschap, Lavendel, paars en groen, Natuur, Woonkamer
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang mooi landschap vanaf hoge berg in ochtend

  Kantoor, Kleuren 2023, Laatste trend, Landschap, Natuur, Nordic Green, Woonkamer
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang landschap grote golfen met prachtig zandstrand

  Kleuren 2023, Laatste trend, Landschap, Natuur, Slaapkamer, Vining Ivy
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang gouden veren met groene achtergrond

  Jungle, Kleuren 2023, Laatste trend, Natuur, Slaapkamer, Vining Ivy
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang bloemen paars in groen veld

  Bloemen en planten, Kleuren 2023, Laatste trend, Lavendel, paars en groen, Natuur, Weidebloemen, Woonkamer
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang bloemen patroon tropisch

  Bloemen en planten, Eetkamer, Natuur, Overige bloemen, Slaapkamer
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang bloesem bloementak op allerlei kleuren

  Bloemen en planten, Kleuren 2023, Laatste trend, Natuur, Overige bloemen, Slaapkamer, Vining Ivy
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang paars lavendelveld bij zonsondergang

  Bloemen en planten, Kleuren 2023, Laatste trend, Lavendel, paars en groen, Natuur, Overige bloemen, Woonkamer
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang bloemetjes bloemenveld

  Bloemen en planten, Hal, Natuur, Overige bloemen, Trap
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Fotobehang bloemen groene bladeren

  Bloemen en planten, Natuur, Overige bloemen, Smalle muur, Toilet
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang bloemen stip veelkleurig

  Bloemen en planten, Kleuren 2023, Laatste trend, Natuur, Overige bloemen, Slaapkamer, Vining Ivy
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang marmer natuurlijke tegels blauwgroen

  Kleuren 2023, Laatste trend, Materialen, Slaapkamer, Vining Ivy, Woonkamer
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang bloesem patroon Pioenroos

  Bloemen en planten, Bloemenprint, Bloemetjesbehang, Kantoor, Laatste trend, Natuur, Slaapkamer, Toilet
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang bloemen patroon Chrysanten bessen

  Bloemen en planten, Bloemenprint, Bloemetjesbehang, Hal, Laatste trend, Natuur, Slaapkamer, Woonkamer
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang bloemen lichtroze en blauw op witte achtergrond

  Bloemen en planten, Bloemenprint, Bloemetjesbehang, Laatste trend, Natuur, Slaapkamer, Toilet
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang mooi geometrisch hipster patroon

  Interieurstijlen, Laatste trend, Scandinavisch, Scandinavisch, Slaapkamer, Stijlen 2023, Woonkamer
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang bloemen en eenden

  Hal, Interieurstijlen, Kinderkamer, Laatste trend, Scandinavisch, Scandinavisch, Stijlen 2023
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang landschap winter met schattig huis

  Interieurstijlen, Laatste trend, Scandinavisch, Scandinavisch, Slaapkamer, Stijlen 2023, Woonkamer
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
 • ToF Behang mooi minimalistish handgetekend patroon

  Interieurstijlen, Laatste trend, Scandinavisch, Scandinavisch, Slaapkamer, Stijlen 2023, Woonkamer
  Product bekijken
  Vanaf
  14.95
×